Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Morrn!

Funderar på att ta bort ormbilderna, tycker de är så äckliga!

Har sovit jättedåligt inatt, utom just när Eriks väckarklocka ringde, då sov jag som en stock och hörde den inte, trots att han har på jättehögt för att själv vakna.

Sov ett tag i alla fall, det vet jag för jag vaknade upp vid ett tillfälle av att jag hörde 3 smällar av något slag. Vet inte var det var men jag hörde högljudda röster och några sekunder senare kom en smäll till. Tänkte yrvaket att Ramadan kanske är slut och att det firas med fyrverkeri, haha. Har dock googlat på det, och den håller på tills 9e sept. Tänk om det var skottlossning?!

Jag illamående idag, det beror nog på sömnbrist och att jag var jättehungrig när jag la mig igår. Jag brukar vara hungrig när jag lägger mig, men vill inte äta så sent. Kanske borde ändra matvanor istället?

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ja, jag har kisat varje gång jag gått in på din blogg sedan du postade dem. Jag blev helt svettig första gången jag såg dem.

2010-08-24 @ 13:15:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits