Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Nu reser jag!

2005-09-12 @ 00:06:33 Tjöt Kommentera! (0)
Har inte packat klart än. Jag har inte lyckats få panik än heller, vilket är bra för då kanske jag kan sova lungt i natt. Jag är ju redan trött.. oj, redan och redan, klockan är över tolv ^.^
väska
Den ser färdigpackad ut, och full, men det är den inte. Eller jag hoppas inte den är det eftersom jag har en del kvar. Mama mia det är inte kul att packa. Jag vet inteom jag packar för tre veckor eller för flera månader. Det är en viss skillnad.

Det känns ganska spännande att bara dra och inte veta riktigt vart man slutar. Fast roligare hade det varit om man hade en liten startbudget, eller om man planerat rätt från början. Det va inte så här det skulle bli! Boah.

Jag har tagit ur min septum och vet inte om jag kommer sätta tillbaka den. Erik kommer nog bli lite putt, för den har hans fulla stöd, det vet jag :) Jaja, det spörs.

Ha det bra Sverige medan jag är borta och härjar!

Well..hm

2005-09-01 @ 21:21:14 Tjöt Kommentera! (0)
Det händer inte så mycket i mitt liv. Jag håller bara på att ta körkort och så ska jag flytta till Spanien på obestämd tid om drygt en vecka. Annars inget speciellt.

Jag har just kommit på att jag hade fått en massa (3) kommentarer som jag inte läst eller sett eller vetat om. Det är kul. kommentarer är kul.

Krax, det är nock nu.
hits