Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Saftkalas i brallan

2008-02-29 @ 19:22:21 Tjöt Kommentera! (2)
Satt och jobbade på rubriken i huvudet på väg hem från jobbet, ganska käck eller hur?

Vi satt och hade fredagsmys-mellanmål bestående av glass och saft. En unge som sitter bredvid mig råkar välta ut sitt saftglas. Allt innehåll landar i mitt knä! Fasen, tänkte jag, två och en halv timme kvar på jobbet och jag har fulla arslet med saft. Jag kände hur byxorna sög åt sig, och trosorna också. Jag började skratta, och jag gav barnen tillstånd att skratta åt mig också fast den andra fröken hyschade dem så gott hon kunde. Det va bara så dumt och så för jvälgit så jag bara kunde skratta. Tyvärr så skulle vi ut efter mellanmålet, inte helt lyckat att gå ut i blöta brallor. Skulle väl fått "blåsgitarr", som jag kallade det när jag va liten. Men jag sprang hem till mamma och lånade ett par kamoflagebyxor med fleece inuti av mamma. De såg säckiga ut, som om de skulle va så. Ingen märkte något. De hade väl ingen chans eftersom jag berättade för alla jag kom åt. Trosorna blåste jag med hårfön en stund, sen la jag papper i och hade de på mig ändå. Mina byxor tog jag med tillaka till förskolan och hängde in i torkskåpet (fast de nog inte fick va där inne).

Det va en unge som va kvar sist som frågade vart min pappa bor.
"Han bor i himlen"
"Gör han? Är han död?"
"Ja."
"Men... har han inget skinn då?"
"Eh..nja, jag vet inte riktigt..."
"Men är han bara ett skelett?!"
"Nja, nej alltså... nej det är han nog inte..."
"Men hur blir man ett skelett egentligen?"


Jag försökte byta samtalsämne, för jag visste inte vad jag skulle svara. Fast jag pratade om att alla har skelett inne i sig och så. Det löste sig fint.

Ärenden

2008-02-28 @ 16:27:48 Tjöt Kommentera! (6)
Idag har jag fått vissa ärenden ur världen; sagt upp de gamla bankkontona, lämnat in nycklarna, blivit godkänd på städningen av Gitarrgatan och handlat alldeles för mycket.

Ang det sistnämnda: Jag gick in på en affär (sa goddag va har ni här, kan man möjligtvis köpa sig vantar här? Nej tyvärr, nej tyvärr - för detta är en klappa händer-affär, klappa händer-affär osv) och skulle köpa en ansiktsrengöring och en ny fuktkräm. Hon i butiken överröste mig snabbt med en massa "supererbjudanden"! Köpte jag hela 3-stegs serien så skulle jag helt gratis få en reseförpackning också. Sen om jag köpte 2 saker så fick jag ytterligare en present, med bl.a. mascara o läppstift i. Jag valde länge och väl och tillslut blev det (som Lina skulle sagt) ett horrött läppstift. Dyrt men drygt hoppas jag. Väl framme i kassan smällde hon på en ytterligare fuktkräm som man kan ha om man är extratorr ngnstans. Jag blev fattig och fick kånka runt på en tung påse.
Innehåll:
- en rengöring x 2 (likadana, fast i olika storlekar)
- ansiktsvatten x 2
- ansiktskräm x 3
- ansiktsskrubb (som hete 7 days, men har inget med 7 dagar att göra)
- mascara
- läppstift x 2
- superfuktkräm

Är jag lurad? Jag vet inte, kanske får jag lika vacker hy som Lina och Pauline?
image109
Men vem har en chans mot sådana hetingar? (getingar?)

Just det

2008-02-28 @ 10:16:06 Tjöt Kommentera! (3)
Jag har klippt mig. Kan tycker konstigt när min frisörvän just flyttat, men jag blev tokig på luggen osm hängde och slängde i ögonen och va allmänt otrevlig. Tyvärr såg jag inte var jag klippte, utan klippte på känn. Det blev snett och jag fick klippa av mer. Så nu ser jag ut som 14 igen, jag gör nämligen det när jag har för kort lugg. Det är synd för jag tycker det är skitsnyggt med kort lugg, lite sådär rockabilly ni vet.

Konstigt ljus, jag vet. Den är inte så redigerad som den ser ut.

Jaja, här sitter jag nu, nytappad på blod och mätt. Man måste äta innan man ger blod, och efteråt bjuder de så goda smörgåsar så jag va tvungen att äta där med. Tog en chococoffee, och insåg att den har tappat charmen. När jag va 17-18 någonting så älskade jag chococoffe. Jag och Lina sprang in på Tingvalla så fort vi fick chansen och köpte en varsin kopp för 2 riksdaler. Men när jag satt idag och drack så va känslan att detta va gudarnas dryck som bortblåst. Det va inte särskilt äckligt, men itne så vidare gott heller.

Kanske bara va något med mig idag. Jag ska prova igen nästa gång jag ska dit.

I C U

2008-02-28 @ 09:57:52 Matprat Kommentera! (2)
Visst försöker maten prata med en ibland? Det gör min wok iallfall. Erik kunde inte riktigt tro på det, men kolla här då:
image107

Yay

2008-02-27 @ 19:29:50 Tjöt Kommentera! (4)
yay, nu har jag Ps CS3. Gött mos, Rune!

Paj dag 2

2008-02-26 @ 20:56:50 Tjöt Kommentera! (3)
Idag har det doftat paj i lägenheten igen. Jag slog till och gjorde blåbärspaj! Fick lite vaniljvisp av mamma som jag vispade upp också till ett smarrigt fluff! Mm, Gossip Girl och paj- kan det bli bättre? Ja det kan det nog. Skulle hellre sett på Top modell och ätit...ehm.. ja va ska vi dra till med? En Subway kanske.

image106

Jag började halv sju imorse och va tröttast av alla. Hade ett gäng ungar som babblade om allt allt ALLT man inte 
vill veta så tidigt på morgonen. Men det gick ändå rätt bra och jag njöt när jag vid ett sa till personalen som skulle stänga "Jag slutar snart jag, själv då?" Jag va nära att få en penna i huvudet! Haha! Det va brandövning också förut på jobbet. Det skulle vara klockan nio och kvart i nio satt jag och spelade spel med en unge medan de andra lekte som vanligt. Den andra personalen hade gått till iväg för att kopiera något. Då tjuter det! Jag fick hjärnsläpp och fattade först inte vad det va. Barnet jag spelade med måste ha sett skräcken i mina ögon! Men efter några sekunder samlade jag mig och sprang in i lekhallen och sa åt barnen att springa ut. Den andra personalen kom farandes och vi kutade ut och stod ute en stund. Jag funderade på om vi va toksnabba eftersom jag inte såg någon annan avdelning ute på gården. Efter några minuter kom rektorn och sa att killen som skulle sätta på brandlarmet för övningen råkade komma åt någonting så det va tjuvlarmet som hade gått. Hon sa att vi inte behövde springa ut en gång till, eftersom vi redan tränat nu en gång. Vi gick in och satte oss och pratade om brandlarm och övningar osv.

Då tjöt brandlarmet,och eftersom vi just sagt "Hör ni larmet så ska ni springa ut, ut fort som bara den och inte tänka på skor eller någonting!" så sprang alla barn ut och vi fröknar hängde på. Alla sprang ut i bara strumporna, några hann roffa åt sig sina skor men de flesta inte. Det va jättekallt och vissa barn hade bara linne. Efter ett tag fick vi äntligen komma in igen.

Paj!

2008-02-25 @ 19:22:01 Tjöt Kommentera! (0)
Erik har just lagat en skitgod köttfärspaj! Jag orkade nästan två portioner och nu är jag säligast bland de säliga, pôsigast bland de pôsiga. Puh. Mäktigt!

En unge sa förut att hon tyckte jag pratade fint. Jag undrar lite vad hon menade. Jag pratar lite slarvigt och sluddrigt, oftast är jag inte säker själv på vad jag säger. Men ja, jag kanske skulle passa som radiopratare after all. Det är ett av de jobben jag skulle kuna tänka mig, sitta och tjöta och få betalt för det låter inte fy skam. Jag kan tänka mig att hoppa in när Adam eller Gry är sjuka, eller eventuellt på Rix Morgon Zoo. Har sett något på tv som heter ""vakna med teh voice", det låter som ett lagom mesigt program för mig. Den tar vi! Så attans dålig musik bara. Kanske är på KNR jag har min chans. Lokalradio är skiten!

simkaka@google

2008-02-24 @ 21:32:31 Tjöt Kommentera! (2)
Fick upp denna fina sida när jag googlade på Simkaka:
image105

Nice!

Opera?

2008-02-24 @ 20:57:13 Tjöt Kommentera! (2)
Såg melodifestivalen igår och en av deltagarna sa att vem som helst kunde sjunga opera. Hon berätttade att hon själv lärt sig sjunga när hon stod i duschen. Jag kände mig träffad och viille naturligtvis prova. Jag ställde mig i duschen och testade att sjunga "räddningspatrullen" (piff o puff ni vet) på opera. "Nååååntiiing häändeeer deet äär nåt skuumt på gååång". Plötsligt rusar Erik in och undrar va jag gör. Han tyckte nog inte operasångerska va rätt karriärsval av mig. Men alltså, jag va ju inte riktigt uppsjungen.

Satt förut och letade lite jobb. Såg ett som började sin annons med "Tom plånbok? Känner du suget i restarmen? Vi har lösningen! Norges största bryggeri behöver stor förstärkning" Haha, låter som ett bra jobb. Tyvärr va man tvungen att kunan köra truck, men man kan väl låtsas? Det ser inte så svårt ut. Och vem fan kollar egentligen, jag ser ju så ärlig ut "Jo, jag har truckkort, jajjamensan! Inga problem, lasta i bara!" Det ska nog gå bra.

Sista kvällen med gänget2

2008-02-23 @ 17:13:00 Partykaka Kommentera! (1)
Idag åker min kära vän Lina från staden, hon flyr Värmland som pesten och lär inte komma tillbaka på minst två veckor. Vi firade, haha nej vi ... eh. Vi drog till med en avskeds/födelsedagsfest för vår vän. Det hela började med att Lina kom hit och färgade håret på mig medan folk började droppa in, kände mig lagom het i början och jag stressade runt och sa fel saker och va allmänt högljudd (Så är jag aldrig annars. Typ.). Lina fick en fin vibrerande korv av Linda och Emmy. Denna hade vi himla kul åt, speciellt när lille Maximus tar den och stoppar den i munnen (jo, jag fotade det, och hoppas på att det blir hans studentkort!).

Efter tjöt o stök och Johnny Cash på repeat (?) så stod vi glada i hågen utanför Koriander och försökte få gästlistan att stämma. Det rä egentligen 23årsgräns där, och vi hade med ett par -86or som vi försökte få in. Det gick vägen när vi hotade med att dra till Ankan istället. Vakten va nog lite grinig på oss. Jag dansade knappt och tiden gick fort utan att något hände.

Och vips hade vi åkt hem och Erik stekte hamburgare för fulla muggar medan jag mest gjorde ingenting.

Undrar så hur i hela friden Lina orkade gå upp klockan sju i morse och åka till Västerås. Stackars krake. Kommer bli tomt utan den där tösan i mina armar. Åtminstone bredvid mig lite då och då, hihi. Det va skoj igår iallfalla, tack ni som kom och tack för inflyttningsblomman!!

Danne, Lina, Emmy, Kristin

Jag

Maximus och Henrik

För mer bilder, spana in min bilddagbok !

Ps Cs2

2008-02-21 @ 22:39:42 Tjöt Kommentera! (4)
Har lånat bror mins dator över helgen. Den har ett meganytt photoshop, så jag kommer nog byta header en dfel, man kan ju fixa så mkt roligt med Ps Cs2, i jämförelse med Ps7 som jag har.  Denna har jag börjat lite med ikväll:
image101
Det är svårt att göra en som verkligen känns Ida! På denna har jag fått med en filmremsa, eftersom jag gillar film. Inte att se på, men att göra. Lite iaf. Kanske inte är så jag när jag tänker efter (häromdagen lånade jag "Walk the line". Lämnade tillbaka den osedd). Lite hjärtan och balla döskallar i ett... Mina fina slogan, namn och två skumma bilder på mig. Blommor och lite rutor klämde jag in. Kanske känns den för rörig? Ska kanske ha en mer enkel? Men det är ju så kul med alla dessa brushes!

Imorrn blir det spännande; jobba till halv sex (får gå tidigare om jag har tur, hoppa hoppas!), sen hem, kanske Lina åker med, sen byta om och inte somna på festen jag tydligen ska ha ;P Undrar om vi drar en blekning också, det spörs. Jag kommer va helt slut och sova hela lördagen antagligen. Mycket jobb denna veckan, långa dagar och skrikiga barn. Jippie va glad mitt bankkonto kommer va när jag får lön! (jag tror nämligen att om jag jobbar en vecka skitmycket så frå jag en kanonlön!, a, tjena)

Tvättdret

2008-02-20 @ 22:49:42 Tjöt Kommentera! (0)
Vi hade tvättstuga ikväll. Tiden slutade klockan 22, men eftersom det stod på en lapp att man kunde boka tid till 00 så trodde vi att det skulle va nemas problemas att gå och hämta tvätten jämt efter tio (efter Top model). Så vi knatade ner. Man bokar via en framtidsskärm och låser sen upp sin båkade tvättstuga med en platt elektronisk nyckel (supermodernt!). Tyvärr va ju då vår tvättid slut och vår nyckel hade avverkat sin kraft. Så vi kom inte in och kunde därmed inte hämta vår tvätt. Boka kunde man däremot, men inte komma in i själva tvättstugan.

Som tur va så va första tiden ledig imorrn (annars hade Erik fått stått där och skämts när näste man kom för att tvätta, och ursäkta sig och hämta hem vår tvätt). Vi bokade tiden 06.30 - 10.00. Erik får fixa biffen eftersom jag som vanligt jobbar.

header

2008-02-20 @ 20:48:28 Tjöt Kommentera! (5)
image99
image100

Vilken är bäst? Vilken ska jag välja? Vet att de är rätt lika, men jag kan inte välja riktigt... Har ju valt en nu, men så gjorde jag en till och blev velig. Gillar den undre, men jag blev så blek när jag drog ner på färgen, hehe va dumt det lät...
Tips och tankar tas gärna emot!

Sötmos

2008-02-20 @ 20:35:22 Tjöt Kommentera! (2)
I måndags så kom jag hem lite sliten och trött från jobbet. Möttes av Erik i skjorta, finbyxor, slips och väst. Han hade lagat potatisgratäng och fläskfilé (som först legat och gonat sig i en härlig vitlöksmarinad). Han hade tänt levande ljus och gjort en grönsallad till också! Längesen jag kom hem till sånt mys! Vi hade tyvärr inget häftigt att dricka förutom en halv bubbelvinflaska, sen fick det bli isvatten, hihi!

image98

Tack så jättemycket älskling!

Jobbblogg

2008-02-20 @ 12:44:32 Tjöt Kommentera! (2)
Tre B i rubriken. Inte illa pinkat på en rast. Jag har rast nu och har sprungti hem till mamma för att skriva lite. Har inte orkat blogg ngt på två hela dagar. Men ikväll ska jag visa va min Erik lyckades knåpa ihop när jag kom hem från jobbet i måndags. Ikväll alltså. Håll ut. Nu ska jag springa tillbaka till jobbet!

Barnprat

2008-02-20 @ 12:41:25 Tjöt Kommentera! (3)
Har fått en del klagomål på mina "barnprat"-inlägg. Men låt mig då påminna er om att det är min blogg och jag publicerar det jag vill. Nu va det sagt.

Iallafall så va det en unge som kom fram till mig igår och va väldigt upprörd, han sa :
"Hon skrek mig i huvudet så jag nästan fick blodtryck!"

I måndags skulle vi läsa boken "Petter och hans 4 getter" (om ni minns den? Det handlar om geten Gul, Blå, Röd och Vit" Innan vi började läsa så sa en av fröknarna:
"Petter har ju fyra husdjur, är det någon som minns va det va för djur?"
"4 getingar!"

Så sött.

Vågrät

2008-02-17 @ 18:27:26 Partykaka Kommentera! (0)
Idag har jag varit vågrät.

Igår kom Lina över och vi försökte höja lokalradions stackars lyssnarsiffror genom att ringa in och önska låtar till varann hela kvällen. Programledarna jublade förtjust när vi till slut önskade en låt tillsammans. Vi fnissade och dansade till Ghostbuster med hela Värmland (eller iallfall de 5 som lyssnade, alltså det kan inte va många fler. Vem fan lyssnar på radio en lördagkväll?). Vi va så inne i att önska låtar så vi missade melodifestivalen. Min syster hade världens redogörelse över sånger och röstningschocker. "Andreas Johnson är snuttig" är ett kul citat därifrån. Det tyckte jag nog också litegrann när han sjöng "Gloooorrriiouss!" För massa år sen. Lasse Lindh har det vart ett jävla tjat om från min sida senaste dagarna. Det va så att när jag och Lina hade härjat runt på Koriander ett bra tag igår så satt jag och tjötade med någon snubbe som liknade just Lindh. i samma veva som jag kom på det så berättade hans kompis att han hade bott i Östersund, och där bor ju Kajsa och hennes pojkvän som heter- Lars Lindh! Och dessutom jobbade de här snubbarna med någon som hette Lars Lindh(tror jag), så ingen fattade nåt, allra minst jag.

I början stod vi vid ett bord och hängde med varsin öl i näven, då det kom fram en filur som undrade om vi va singlar. Jag skakade på huvudet och Lina svarade att hon va det. "Okej, va gillar ni för killar då? Jag är 30 år och snäll" Haha! Lina svarade svävande och då klämde han fram ett "Men ska vi ta å hångla lite eller?" Lina svarade artigt nej och då gick han.

Kvällen handlade mycket om att jag och Lina stod inne på tjetoan och snackade hår med alla möjliga; det va tjocka lockar hit och sönderblonderat hår dit. Och då och då smög vi in och drack öl som vi hade med i väskan på en av toaletterna.

Aftonen slutade i alla fall som en flipperkula på dansgolvet. Jag minns det som om jag va överallt samtidigt och rejvade järnet. Glömde i vanlig ordning att min buss går 5 minuter före Linas, så jag fick välja på att vänta en timme eller ta en buss som gick någorlunda rätt och gå en kilometer. Jag valde den senare och jag gick och gick i mina jävla klackar.

Här står jag, lätt redigerad.
image97

Idag har jag varit riktigt dålig alltså. Jag spydde till och med vilket jag aldrig gör annars. Jag har legat i vågrätt läge och Erik har hängt upp täcken i fönstret för att stänga ute solen (vi har ju inga persienner).

Matdag

2008-02-16 @ 11:42:05 Tjöt Kommentera! (3)
Igår va en matdag. Vi åt frukost, sen åkte vi till Bergvik och käkade på Subway. Vi köpte med oss varsitt blåbärswienerbröd som vi smockade i oss tillsammans med kaffe när i kom hem. Sen åkte vi in till stan och BMB till en festlig tacobuffé, och sköljde ner det med ett gäng öl. Men sen år jag inget mer iallfall.

Idag ska nog Lina komma och vi ska snoffsa till oss, säket fota massa onödiga kort som vi brukar, och sen ska vi nog ehh..kolla in melodifestivalen, bärsa lite och sen dra till Koriander. meet us there, okke?

Skulle vilja rekomendera en låt såhär lördagen till ära: DiLeva - Jag äter inte mina vänner kanske den mest spännande texten nånsin. "Ormar är också människor, hästar är människor" osv.


/ida trodde hon va cool för hon hade en (vatten)pistol

image96

vaken?

2008-02-15 @ 20:47:12 Tjöt Kommentera! (0)
Min kropp fattar ingenting. Jag har varit ute och tagit 3 bärs och en tacobuffé. När jag kom hem trodde min kropp att den skulle få sova en god natts sömn. Men icke. Klockan är inte ens åtta. Jo nu är den nästan nio, men inte när vi kom hem. Tokigt. Jag fattar inget. Jaja, lets dance.

__

Jag tror min kropp tror att jag lurar den att vara vaken hela natten för att vända rätt dygnet. Nja, det va dåligt formulerat, men det är så att runt halv elva på kvällen så är jag toktrött. Jag brukar ge mig inför den trugande kroppen och gå åch lägga mig, vilket resulterar i att jag är pigg som en mört innan åtta. Kanoners om man jobbar, men det har jag inte gjort i två dagar nu. Så jag har gått upp och satt mig under filten i vardagsrummet och tittat på Montel Show. Det är alltid spännande. Han är som en mörkhyad Dr Phil blandat med Operah och Ricki Lake. Han verkar snäll, fast är nog ändå mer en Dr Phil-tjej. Han verkar snäll och hyvens. En grabb att lita på. En..nej nu ger jag mig.

Skvallerflicka

2008-02-12 @ 20:02:56 Jag vill inte Kommentera! (0)
Fasen, jag gillar inte riktigt Gossip Girl. Jag har ju läst böckerna och vet vad som händer och stör mig på allt som inte är som i böckerna. Varför har t.ex. inte Jenny med de stora börsten stora bröst? Varför är det inte med en katt som heter Marx, och varfrö är inte kattens ägare en sunkig kommunist, utan en snygg modellpappa?

Gillar inte att jag kommer titta på det ikväll igen. Men sån är jag.

Barnprat

2008-02-12 @ 19:21:30 Tjöt Kommentera! (0)
Det började med att jag på jobbet satt och pratade med en unge om att åka bil och vikten av bilbälte och annat superpretto. I alla fall så sa hon att hon kände några i Ed. Det är långt bort, förklarade hon.
 "Då fick du åka bil länge för att komma dit va?" sa jag.
"Ja, det tar ungefär... 6 minuter."

Hon trodde mig inte när jag sa att det antagligen tar liite längre ändå. Hon gav mig en skeptisk blick och började prata om sin morfars hund istället. Han hette visst Enok.

Partysilver

2008-02-12 @ 18:55:06 Partykaka Kommentera! (0)
image92
Såhär glad va jag i lördags när jag och Lina va på Ankan. Happy duck, happy Ida.

Jag har provat mitt silverschampooo nu som enligt tjejen i affären skulle va extra starkt. Jag är fortfarande lika gul. Kanske får man tvätta hövve med det några gånger innan det verkar. Jag minns inte. Så längesen jag va blond.
Those were the days:


__
Igår funkade inte blogg.se för mig, så därför får ni detta 24 timmar gamla inlägget idag istället.

bloggportalen

2008-02-11 @ 18:30:29 Tjöt Kommentera! (2)
Blev inspirerad av Lina att göra mig medlem på bloggportalen.se . Så nu står jag där, dock inte som proffbloggare men ändå. Får kasnke mer läsare genom det iallafall, men vem vet. Ingen som orkar läsa mitt tjöt.

Idag har jag inhandlat silverschampoo och ett slags pulver man har i hårebotten för volym. En superaffär i stan har ju allt inom hårvård och stylingprodukter! I like it!

Nu är det mat, Erik har gjort makaroner, korv o wok! Tjo!

Björns barn

2008-02-09 @ 09:39:11 Tjöt Kommentera! (0)
Igår när jag jobbade så va det en unge där som va toklik skåneBjörn. Han va rödlätt i håret också, det måste ha vart hans hemlige son. Jag smsade honom och berättade om upptäckten. Lite kul att Björn då svarade "fråga vad hans pappa heter". Haha! Borde jag inte, om något, fråga vad mamman heter? Hahaha. men i vilket fall så kunde inte ungen prata för han va nog bara typ 2 år eller så. Ha sa mest "Ja!" och "Nääh". Kul att se om den lille ungen växer upp och blir ännu mer lik sin "far". Det tror jag. Jag har det på känn.

Fira

2008-02-08 @ 20:02:40 Tjöt Kommentera! (2)
image89
Firade Erik lite hemma idag. God tårta från hans mamma och hallongrottor! Mumsifullibubblan!

Försöker lära mig ta lite bra bilder, dessa två är bland de första. Det va lite paparazzivarning under fikat- jag och min bror fotade alla runt bordet och mormor spexade på. Nu har alla åkt hem och Erik har åkt till stan för att leka med sina målade gubbar. Vill gärna ha något att snaska på, men vet inte vad.. Fick potatissallad av mamma förut, så jag slängde på tokmycket på nåra mackor. Det fick bli mitt fredagsmys! Haha.

Mamma ska på Rally imorrn, stackars sate. Stå ute i skogen i flera timmar och frysa. Senast halv fem skulle de åka. Då ska jag sova som en stock, måste ju sova lite för mamma också.

Hipp hurra!

2008-02-07 @ 11:23:52 Matprat Kommentera! (6)
Idag fyller min pôse Erik 24! Fan va gammal han är!

När jag vaknade sprang jag ner till affären och köpte chiabatta (stavas hur?) och potatissallad och några skivor kalkonkött. Mm, vilken god frukost!


Han får andra delen i en ljudboksserie om Rom av mig. Yes, bra skit.


Grattis böset!

Flytflytt

2008-02-06 @ 23:27:18 Tjöt Kommentera! (0)
Nu har vi flyttat till andra sidan byn och lyckats få igång intenet. Jag tror det va 100 mb, omigodd så snabbt. Har inte märlt av att det går särskilt mycket snabbare på bdb och blogg, men ändå.

De senaste två veckorna har innehållit magsjuka, förkylningar, lägenhets städning och massa som kostat pengar. Jag tackade t.ex. alla som hjälpt till att flytta med att bjussa på pizza. Eriks föräldrar råkade åka hem så de fick inget :/

Idag har jag varit på IKEA och härjat med Erik. Jag tjackade bl.a. en ny datastol, aahh min rygg gråter av lycka!

Åsså har jag beställt en helt egen canon EOS 400D, wohoo!! Jag är en glad banan som ska börja fota för glatta livet så snart jag fått den. Kanske fredag, men antagligen onsdag nästa vecka.

Just det, jag drömde att jag och Emelie tog varsitt grav.test och hennes visade positivt. Jag blev då så nervös så jag vågade inte titta på resultatet utan höll för handen. "Vare posotivt?!" sa Emelie. "Jaa!" sa jag och vi kramades och sprang runt o va gravida ihop. Men plötsligt, när vi hade berättat för alla å så kom jag på att jag aldrig tittat på mitt test. Jag såg ner på min mage som va lite småtjock, litelite bara, och tänkte att jag kanske bara har fått lite mage, tänk om jag inte alls är med barn. Va ska Emelie säga? Haha!
hits