Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hösten

2010-08-31 @ 12:49:43 Pluggponny Kommentera! (1)
Hur mycket tankar och funderingar jag än har om allt, så måste man bara dra lite på smilbanden när man läser momentschemat läraren har lagt upp.

Utdrag ur eximinationsuppgifterna:
  • Ni ska tillsammans två och två lära klassen en sång
  • Göra en egen rap i grupp som ni sedan under publikens jubel framför
  • Kompa på gitarr till danslekarna vid julfesten tillsammans i halvklass

Det kan ju bli en rätt kul höst, om man ser till skolan. Eller ja, detta är ju bara i musiken, men ändå.


Funderar seriöst på att köpa en gitarr.

Skolstart

2010-08-30 @ 13:42:35 Pluggponny Kommentera! (0)
Skolstart idag. Kristin ska börja min klass om några månader, och var med och kollade läget såhär första dagen. Vi lyckades, efter viss överatalning, komma i samma studiegrupp!

Det var mycket prat, mycket siffror, rum, namn och det var lite svårt att koncentrera sig och lyssna. Gjorde mitt bästa i alla fall.

Det var även en lek där vi skulle gå med en lång (typ 1 m) penna och kladda på ett stort papper på golvet, blundandes, medan person nr 2 "styrde" ens kropp. Jag körde runt Kristin i runda fyrkanter och hon zickzackade mig runt på pappret och in i folk.

Så fint pappret blev efter att 30 pers i blindo hade körts runt med enorma pennor på det.


Vi ska tydligen använda pappret igen, på någon bildlektion. Hoppas vi ska färglägga, känns som min nivå på lektion det. Behöver jag nämna att vi går estet? Haha, flum.

Insikter

2010-08-28 @ 10:06:52 Partykaka Kommentera! (2)

Det obligatoriska toakortet

Gårdagens största insikt och aha-upplevelse:
Synthmusik är jäkligt svårt att dansa till.

Jag och Lina försökte, men kände oss som katter bland hermeliner när vi körde vårt vanliga flaxande och stora leenden. Vi fick byta taktig, mer stelt, i takt och lite deprimerade. Bingo!

Helt okej igår. Ganska lugnt och en hög trevligt folk! (För att inte nämna en hemåkningen, där jag halvlåg på Lina i en stor bagagelucka!)

Hugo, Sudden och Lollo.

Synthkäck

2010-08-27 @ 19:05:50 Tjöt Kommentera! (1)
Radium- chansen att få leka 18 år och klä sig svart och svårt. Tiden var inne. Eller var den det?

Tog på mig min fräna slips, tokballa skjorta och... och kände att nej, jag är nog för gammal för detta. Det är snyggt, det tycker jag. Både skjortan och slipsen, men jag vet inte. Kände mig inte riktigt som en 18-åring, utan mer exakt som en 20+(nånting) som försökte klä sig ungdomligt.

Njae, jag vet varken ut eller in. Så jag gjorde det enda rätta; ställde mig vid fönstret och såg käck ut i ett gammalt linne.

 

Simkaka- synthkäck.

Håpp

2010-08-27 @ 11:02:49 Tjöt Kommentera! (2)
Sommarlistor, fyfan va tråkigt att läsa. Varför gjorde jag en sån?

Gjort är gjort.

Sommarlista 2010

2010-08-27 @ 11:00:40 Tjöt Kommentera! (0)
Hur länge har du varit ledig?
För länge! 10 juni - 30 aug
Hur många nyktra dagar har det blivit?
Fler nyktra än onyktra. Mindre nyktra än två vanliga månader, misstänker jag.
Brukar du kolla in andra tjejers kroppar på stranden?
Jag håller inte till på stranden. Men säkerligen.
Kan du tända en grill?
Ja, men folk brukar inte låta mig göra det.


Vilka solglasögon kör du?
Ett par balla från Monki.
Går du osminkad om dagarna?
Ptja, jo för det mesta.
Är du Cornetto eller Piggelin-tjej?
Jag vet inte, cornetto skulle jag gissa. Vilken onödig fråga, har inte ätit ngn av de glassarna sen jag var liten. Dock så känner jag mig rätt piggelin idag!
Vad är sommarens soundtrack?
Min sommarlista på Spotify
Var åkte du på semester?
Det gör jag inte. Kanske Fagerås då, haha.
Gjort mer i sommar?
Har gjort fruktansvärt lite för att vara ledig så fruktansvärt länge. Har ätit gott och onyttigt, mått ganska gött och dragit runt på min cykel. Näej, jag har knappt cyklat alls, men en gång gjorde jag det.


Sommarens outfit?
Kavaj, något randigt eller detdärsvartalinnetjagalltidhar och kjol! Eller sidenkallingar, som mysbyxor när pyjamasbrallorna är för varma.
Hur håller du formen?
Antar att jag har varit rätt duktig och varit ute och gått nästan varje dag.
SPF – ett måste eller bara ruff o båg?
Ett måste!
Sommarens dryck?
Öl, champagne och vatten!

Vad kör du för bikini?
En svartochvit.
Gå ut i Karlstad – vart går du?
Ankan helst, men jag har varit på BMB, Harrys, Koriander och Leprechaun också.
Hur sminkar du dig i sommar?
Ganska lite ögonskugga, mest i vit och brunt, för lite effekt bara och sen massa mascara!

Sommarens maträtt?
Grillat och mina hemmagjorda potatissallader!
Druckit tills du spytt?
Spydde nästan efter den där Loka-tävlingen på midsommar. "Vem suger bäst?" Naturligtvis vann jag den!


Sårat någon?
Vet inte, hoppas inte det.
Pussat en främling?
Näej!
Har du solat och/eller badat?
Solat men inte badat i år heller.
Läst någon ny bok?
Ja, Hajen, och Traci Lords bok, vad den nu heter.
Tagit upp kontakten med en gammal vän?
Ja! Camilla!

Bättre eller sämre sommar än vanligt?
Den har vart bra, men kanske inte wowvärldensbästa. Har inte gjort något, har inte direkt umgås med massa folk som jag hade tänkt. Men jag har ju haft sovmorgon varje dag i princip, haft en awesome födelsedag och midsommar! Träffat lite nytt folk också, sånt är alltid kul!


Sista!!

2010-08-27 @ 09:42:27 Tjöt Kommentera! (0)
Shit och herregud, vad ska jag göra denna sista av de sista sommarlovsdagar? Kan ju inte spendera dagen framför datorn, det gör man bara inte på sommarlovet!

Dock så tror jag sista sommardagen var i måndags, och då var det ändå inte särskilt varmt, men varmare, och framförallt sol.

På måndag drar skolan igång, och det ska bli sjukt kul att träffa alla! Mindre kul när vi ska berätta vad vi gjrot i sommar, och jag ärligt måste svara att jag inte gjort ett pilledritt.

Smurfångest i Sthlm!

Graffiti nails

2010-08-26 @ 15:21:42 Pixelpix Kommentera! (5)

Kladdigt påmålat, men riktigt coolt ändå, tycker ni inte? Graffiti nails is the shit!

 

Svårt, btw, att ta kort på sina naglar.

0,7?

2010-08-26 @ 09:03:46 Tjöt Kommentera! (4)
Enligt aftonbladet finns det en viss formel som avgör om en kvinna är attraktiv eller inte. Detta ville jag naturligtvis genast kolla upp!

Fick 0,79.
Hur ska det tolkas? Lite halvattraktiv, men ingen Marilyn Monroe, precis.

Intressant, även om det är lite sjukt att påstå att detta förhållande mellan midja och mage är mer attraherande än personlighet. I helvete heller.


Soldat/sjöman

2010-08-25 @ 16:32:51 Pixelpix Kommentera! (3)
Erik fick detta skojiga brev idag:


Vik ihop så du får ut koden, stod det på. Det var första testet om man skulle vilja bli soldat/sjöman. Någon mer som fått det och provat?


Det tog mig 6 minuter att lösa, hur gick det för dig?

Mkt på en gång

2010-08-25 @ 15:28:39 Tjöt Kommentera! (0)
Dammsuger, rensar, piskar mattor, hänger tvätt, rensar dammsugarpåse (höjden av snålhet?), diskar, gör en smoothie och färgar håret- på samma gång. Dessutom bloggar jag plötsligt också!

Det är mycket nu.

Hundjävel

2010-08-25 @ 11:58:40 Tjöt Kommentera! (5)
Har tydligen glömt att skriva om hundjäveln i förrgår! Hur kunde jag glömma? Alla som känner mig vet antagligen att jag inte gillar djur särskilt mycket, och det som hände gjorde inte saken bättre.

Gick på Alsters strandbad, och stegade över den lilla sandstranden mot skogen och klipporna när en hund kommer farandes emot mig. Den är liten och skäller konstant, men stannat några meter ifrån mig, och hundens matte ropar den tillbaka till sig. Jag lyckas ignorera den, och traskar vidare.

När jag softat ett tag och är på väg tillbaka hör jag hunden morra när jag kommer närmare. Jag ser att den ligger emellan två kvinnor som sitter och solar. När jag kommer ännu närmare sätter hunden fart mot mig och skäller, hoppar och är precis vid mig. Den hoppade inte högt, det kan jag inte säga, men jag gillar ju varken hundar, eller är särskilt bekväm med skällande hundar. Speciellt eftersom jag inte vet vad det är för hund, tänk om han bits?

Hundens matte satt kvar på sin filt och ropade på hunden medan jag skvätte till och försökte fly. Jag hoppade själv till varje gång hunden gjorde det, och det kanske triggade hundjäveln ännu mer.
"Kom hit nu, hon bryr sig inte om dig!" ropade matten till hunden som fortsatte skälla och springa runt mig.

  1. Är det inte någonstans lag på att ha hunden kopplad? Det gäller kanske bara i skogen, men det är ju skog precis vid "stranden".
  2. Varför rusade hon inte upp och tog hundfan?
  3. Varför höll hon inte i hundfan när han började morra, redan när jag var på väg mot dem?
  4. Varför morrade hunden? Luktade jag katt?
  5. Jag tycker inte om katter heller.

Oflyt

2010-08-24 @ 15:53:12 Tjöt Kommentera! (3)

Jag och mamma var och storhandlade förut. När vi var färdiga och jag blivit hemskjutsad ville jag ha hjälp att bära in kassarna, men mor tyckte jag kunde ta dom själv. Sagt och gjort, så jag började lyfta in kassarna. När jag kommit innanför portdörren så går den ena kassen sönder! Varor flöt ut på hela golvet och jag grinade inombords.

Ringde mamma för be henne vända om och komma och hjälpa mig att bära. Dessvärre hörde hon inte telefonen, utan körde vidare hem.

Jag försökte luta den ena mot höften och pallra mig till hissen. Hissen skrällde till och var ur funktion! Så jag fick bära och kånka i trapporna. Hade jätteont i handlederna efteråt och tyckte allmänt synd om mig själv.

Hemma igen

2010-08-24 @ 12:53:08 Pixelpix Kommentera! (1)

Gött att höra att du är oskadd, Brangan a k a Mingu(s)!

Haha, nöjd:

2010-08-24 @ 11:29:37 Pixelpix Kommentera! (4)

Är sjukt nöjd över att jag inte tog sprutan. (Sen kanske jag skrattar både bäst och sist när jag får grisknorr och rosa öron, medan resten av världen mår som vanligt.)

Morrn!

2010-08-24 @ 11:24:02 Tjöt Kommentera! (1)
Funderar på att ta bort ormbilderna, tycker de är så äckliga!

Har sovit jättedåligt inatt, utom just när Eriks väckarklocka ringde, då sov jag som en stock och hörde den inte, trots att han har på jättehögt för att själv vakna.

Sov ett tag i alla fall, det vet jag för jag vaknade upp vid ett tillfälle av att jag hörde 3 smällar av något slag. Vet inte var det var men jag hörde högljudda röster och några sekunder senare kom en smäll till. Tänkte yrvaket att Ramadan kanske är slut och att det firas med fyrverkeri, haha. Har dock googlat på det, och den håller på tills 9e sept. Tänk om det var skottlossning?!

Jag illamående idag, det beror nog på sömnbrist och att jag var jättehungrig när jag la mig igår. Jag brukar vara hungrig när jag lägger mig, men vill inte äta så sent. Kanske borde ändra matvanor istället?

Nixinad

2010-08-23 @ 17:24:02 Tjöt Kommentera! (6)
Var ute på en långrunda förut. Såg en orm, försökte att ta några djupa andetag och sedan tackla situationen på det enda sätt jag kom på:

Ja, jag fotade skiten.

Gick en bit till och såg ännu en orm. Men denna var död och halvplatt. Men jag gjorde som vanligt:

Vet inte varför jag lägger upp dessa vidriga bilder, kanske någon slags terapi.

Satte mig sedan och gonade i solen vid Alsters strandbad.

Försökte mig på en panoramabild. Hehe, lite svajigt.

När jag var på väg hem så stannade en bil bredvid mig. I bilen satt en kille som frågade hur man åkte till Krp. Jag svarade vad jag trodde, och då frågade han om jag också var på väg dit. Det var jag ju, och då sa han "Vill du ha skjuts?", jag tackade vänligt men bestämt nej.

Salladsnoja?

2010-08-23 @ 11:59:50 Matprat Kommentera! (0)


Någonstans här känner jag att min gräns går. Men ärligt, sallad? Smal sallad? Nu får ni ge er!

Samtal

2010-08-22 @ 23:35:42 Tjöt Kommentera! (1)
Fick ett underbart samtal för ett par timmar sedan av en vän som var... ja, jag vill inte skriva dretfull, men.. ja, det var ju det hon va hon i och för sig. Hon befann sig i Polen och hade varit på 2-dagars bröllop! Haha! "Å alla ville skåla med mig och tjoade: 'Na zdrowie!', och vi shottade ren vodka!".

Och hon berättade om det galna bröllpet, hotellet, billig mat och dryck och vårt samtal slutade någonstans med att hennes karl låg på alla fyra bredvid sängen och sov! Haha, underbart!

Dödssynder

2010-08-22 @ 18:51:59 Pixelpix Kommentera! (0)
Greed: High
Gluttony: Medium
Wrath: Medium
Sloth: Medium
Envy: Medium
Lust: Low
Pride: LowSkräll att jag fick mest på greed... HÄR kan du göra testet.

Årets konstigaste

2010-08-22 @ 13:59:33 Partykaka Kommentera! (8)
Årets mest otippade lördag ägde rum igår! Det första och kanske mest otippade var att jag skulle ha en "vit helg", lite alkisvarning, men så var det iallafall. Jag och Lina gjorde oss fina och gick på romantisk dejt istället för att gå ut och härja (var det tänkt). Vi gick på Inception, skitbra, snurrig film! Älskar när många säger att den är förvirrande och nästan dålig, då har man inga förväntingar alls, och på så sätt blir nog filmen bättre.

Efter bion blev det, inte så jävla otippat, en, två, tre öl på Leprechaun (världens jobbigaste pubnamn när man ska skriva det!). När klockan började närma sig tio eller elva var Lina trött och ville hem och jag var akut festsugen. Så jag messade två stycken jag knappt träffat alls och kollade läget.

En, som jag egentligen inte känner överhuvudtaget, meddelade att han var på Ankan med ett gäng kompisar. Gick igenom en inre kris i några minuter hur jag skulle göra, men bestämde mig för att kasta mig in i det okända gänget. En timme senare svarade halvokänd människa #2 att jag kunde joina dem på Pitchers, men jag hade ju betalat mig dyrt in på Ankan så jag blev kvar.

Ryktet säger att Ankan ska, på torsdag, ha premiär för ett ytterligare dansgolv. Men var, VAR?!

Minns att det kom Dia Psalma och vi blev alldeles lyriska och rockade röven av alla som dansade vid oss, och efter låten hojtade en tjej till mig att jag borde fråga DJen om de inte spelade mer DP. Jag sprang och frågade om de hade mer, det hade dom, och dom (di-djejsarna, de var plötsligt två) lovade att spela mer. Jag var lycklig när jag kunde meddela dansgänget att det snart blir mer. Så bra, älska Dia Psalma! Lyssnar alldeles för sällan på dom.

Träffade Pubis (Lisa frågade varför jag alltid skriver Pubiis med på i:n, och det hade jag inget svar på så nu slutar jag med det) också! Minns inte vad vi sa, jag tror jag skrek: "Men är inte du sjuk?!" och han svarade förhoppningsvis nej.

fet(a)fail

2010-08-20 @ 18:18:17 Tjöt Kommentera! (0)
Amigos hade visst bytt ägare, och hade således inte kvar den gamla goda fetaosten.

Men sallad fick jag och just fetaosten kom att spela en viktig roll igen- det var nämligen fetaost med lite sallad jag fick! Shit, vad fetaost det var överallt! Såg inte ut som jag hade rört osten när all sallad var slut.

Fick mig en såndär godisrem (för 15:-, som finns vid alla godisstånd)också, valde smaken "Sur persika". Den var jättesöt och indränkt i getingar, så jag la den i frysen i några timmar när jag kom hem. Dock var den lika söt när jag tog fram den igen. Höhö.

Nu sitter jag och lurar på om min vita helg ska innehålla några öl, trots allt? Har tre hemma, och det vore väl gött, nu när det är fredag och allt. Vit helg för mig är egentligen att jag inte går ut på lördagen. Ska satsa på bio istället, vilket jag säkert redan skrivit.

Äntligen fredag!

2010-08-20 @ 12:20:17 Tjöt Kommentera! (1)
Vet inte vad som är så äntligen med denna fredag. När man är så ledig som jag så är alla dagar fredag. Eller alla dagar är ju egentligen lördag.

Har varit och lämnat blod och ska snart iväg och bli bjuden på lunch på Amigos i stan! Ska nog sätta i mig en grekisk sallad utan lök och oliver, men med ananas istället! Godaste fetaosten jag ätit åt jag nämligen där förra året, i just en sådan sallad.

Helgen ser ut att bli superlugn, kan va gött det med ibland. Blir nog bio med Lina på lördag, och inget mer! Om jag inte lyckas övertala henne att ta en bira ngnstans, det kan jag ju inte garantera.

Katalogfynd

2010-08-19 @ 09:56:14 Pixelpix Kommentera! (2)
Skolkatalogkort när de är som bäst:

Sektioner, mitt och Linas största bragd i livet. Vi skapade således sektioner på HUC redan i tvåan med vår lilla anti-jävla-vegan-grupp G.R.I.S. (som f.ö. skapades redan -00 av mig och en klasskompis i högstadiet!). Har inte så mycket minne av den här bilden, vet inte om vi valde att vara själva, eller om övriga medlemmar (om de ens fanns några) bangade. Jag ser hur som helst ut som en pöse, medan Lina strikes an pose och äger skiten ur sektionsbilden!

Detta var btw tiden innan simkaka, på den här tiden kallade jag mig Lammkötti, därav medlemsnamnet.

Bilden nedan kommer näst. Inte heller här har jag något minne av den, men har fått det berättat för mig.

Någon sprang ikapp mig och Lina i korridoren i skolan och tjoade att vi ba' måste va med i deras sektion "Våga vägra vara vacker". Vet inte om det var en komplimang eller förolämpning, men vi såg det väl som en chans att vara med på ännu ett kort och joinade glatt. Det fina med denna bild är väl att jag faktiskt använde den där fula mössan, som om den var senaste modet.

Nu i efterhand kan jag fundera på en sak, alla de här på bilden som täcker för ansiktet med diverse attiraljer; vågar de verkligen vägra vara vackra? Ser mer ut som de gömmer sig. Är det för att de är så inihelvetes vackra om de visar fejjan, så det är lika bra att täcka och vägra visa det vackra?

Vem är det förresten som står bredvid Fredrik(den blonde karln)? Är det Pi?

 

För tidigt!

2010-08-17 @ 14:23:07 Pixelpix Kommentera! (1)

Ärligt talat! Det är augusti! På tok för tidigt för sånna här annonser!


Produktivt

2010-08-16 @ 19:09:12 Tjöt Kommentera! (2)
Har jag mycket och absolut inget idag.

Å ena sidan:
- Fått 2 dödsbesked (Ena var lillebrors ena råtta Erdnase, och den andre var en magiker jag aldrig hört talas om)
- Har varit till IKEA och inhandlat en varsin ny kudde
- Handlat på Maxi
- Glömt köpa kaffe, som var enda anledning till att vi åkte till Maxi från början
- Ringt mamma som fick kasta sig in och köpa kaffe
- Hämtat kaffe, som visade sig vara fel sort, men beslutade snabbt för att det kvettar
- Lagt bud på ett PS2 på Eriks räkning
- Fått Erik att äntligen fixa virusskydd
- Tvättat
- Lyssnat på en hel dokumentär om Ny Demokrati på sr.se

Å andra sidan:
- Suttit i min stol och glott på dataskärmen
- Tänkt att jag skulle möta Lina vid bussen, men missat tiden
- Tyckt att "dataskärmen" låter som ett väldigt omodernt ord
- Funderat på vad man säger; "skärmen" kanske

Ernst kan

2010-08-15 @ 13:59:57 Tjöt Kommentera! (2)
Dagens insikt:

Man vet att man inte är 20 längre när man kommer på sig själv med att tänka "'Sommar med Ernst'- men gu', dä låter ju trevligt!".

Det tar egentligen inte slut där, man inser att man snart är fullbordad tant när man tittar på just "Sommar med Ernst", och man tänker saker som "Nämän va käckt, han gör en egen klocka!", "Va han kan, karln!" och "Dä blev ju rektet myysit mä kuddfodral i midnattsolshimlens alla färger i den hemmagjorda 10-kärringasöffa'!"

Ananaspaj

2010-08-14 @ 14:02:42 Matprat Kommentera! (0)
Igår tänkte jag vara snäll och bjuda kärftskivan på lite ananaspaj. Jag valde länge och väl innan jag bestämde mig för just denna paj, bra val, insåg jag när jag kom till familjen.

Lisa äter absolut inte ananas, sa hon, och om det ska va något så ska det va färsk och absolut inte burkananas. Jag hade använt burkananas. Erik var visst allergisk mot ananas, men åt ändå för att va snäll.

Dock gjorde den succé!! Alla, inklusive undertecknad älskade den, eller åtminstone låtsades!

Cancer slice

2010-08-14 @ 11:45:15 Partykaka Kommentera! (2)
Som rubriken antyder var det kräftskiva igår! Jag glömde bort kameran, så det blev mest gruppbilder på oss syskon. Det var trevligt, ganska lugnt och god mat! Vi icke-kräftätare fick tacopaj, sallad, ost och kex och baguette! Mumsifullibibblan!

Det sjöngs Lips och intogs alkohol, jag orkade dock bara 3 bärs, eftersom jag var tokmätt efter pajen.

Coolaste katterna på Skoghall a k a Rutiga klubben.

Munkfors

2010-08-12 @ 22:46:18 Tjöt Kommentera! (0)
Var och gjorde Munkfors idag med syskonen och träffade några fler syskon, och syskonbarn.

De berättade en så söt sak; min äldsta syster har ganska nyss träffat en ny karl och en dag säger min andra systers dotter Willemo, 6 år, ytterst allvarligt:
"Mamma, äter moster fjärilar?"
"Nej, varför tror du det?"
"Hon sa att hon hade fjärilar i magen."

Kanske ballt

2010-08-11 @ 17:32:20 Pixelpix Kommentera! (3)
Hade kanske en nära-kändis-upplevelse förut på stan. Det kan också bara ha varit en tom bil.

 

Tjackade en skjorta också. Fanns inte i den färgen jag ville ha, men kände att denna duger minst lika bra.

Bild härifrån.

nollkoll?

2010-08-09 @ 11:55:15 Pixelpix Kommentera! (1)

Vet man inte det redan? Borde väl inte vara så svårt att kolla kvittot...

Hysteriskt kul

2010-08-09 @ 09:41:52 Partykaka Kommentera! (0)
Helgen var hysteriskt kul av flera anledningar!

Lördagen
innebar en hysteriskt rolig ute kväll med C! Vi dansade, drack öl och gick nog plus i slutändan av kvällen, inte illa pinkat, men vad gör man? Vi var på Harrys, iallafall, medan karlsloken var på BMB och Victoria Secret's fashionshow. Han påstår dock att han satt i en annan bar och inte tittade på underklädesvisningen, haha, så var det säkert!

Jag och Erik gick både till och från stan så vi är fortfarande möra och har ont på ställen vi inte visste att man kunde ha ont i.

Fett najs, som sagt, inte ett kort togs så det är fortfarande osagt om detta verkligen har hänt.

Söndagen innehöll bakis-burgare hos Skoogs. Sista grillningen, påstods det, tråkigt! Älskar grillat! Senare när vi satte oss i bilen så började det regna. Vi åkte motorvägen hem och jag tyckte vindrutetorkaren tog lite dåligt. Erik sa att den såg ut att sitta lite snett, och att vi kollar på det när vi  kommer hem. Swoopsch! Så for vindrutetorkaren all världens väg! Haha! Mitt på motorvägen! Naturligtvis den på Eriks sida, så han såg nästan ingenting. Jag försökte guida: "kör bara rakt!". Jag tyckte det va hysterisk kul och skrattade hela vägen hem medan Erik försökte ratta i blindo.

Jag tror jag tror

2010-08-07 @ 13:01:01 Tjöt Kommentera! (2)
Jag tror det blir fett med röj ikväll! Verkar som hela Karlstad ska ut! Har fått inte mindre än 3 inbjudningar till förfest + 1 jag eventuellt inte är bjuden till men antagligen skulle kunna crasha om det kniper! Jag gillert!

Vart kvällen bär efter förferran vettetusan, men säkert till något röjigt plejs i Karlstads pulserande kärna! Det blir kick-ass!

Förresten, hur tar man sig ur diskussionen att man sett Kick Ass utan text, när man pratar med en polis? Jag svalde hårt några gånger, svettades ymnigt och drog sedan till att jag såg den i USA. När jag var där en snabbis. Jag har nog aldrig ens sett filmen, när jag tänker efter, svälj svälj, hehe är det inte lite varmt här inne? Haha, tur att han var lättsam och full.

Har ett viktigt uppdarg idag! Jag ska mata hungriga råttor på Skoghall! Tar jävligt seriöst på sånt här, och ska gå all in med mat, grönsaker och eventuellt en råttmuffin. Perfekt. Mja, alltså inte en muffin gjord AV råttor, utan FÖR råttor.

Lyckokaka

2010-08-06 @ 12:01:42 Pixelpix Kommentera! (1)

Le som en fotomodell

2010-08-05 @ 15:52:06 Tjöt Kommentera! (3)
Det ringde just någon från något modellgrejs. Jag stirrade på människan genom luren och sa misstänksamt: "Hur har du fått mitt nummer?!" och det var inga konstigheter med hur de fått tag i det, de hade kollat i några slags register över Karlstad bara. Jahopp.

Men i alla fall så frågade de om jag vill vara med och modella med 4 kompisar/familjemedlemmar nästa vecka. Jag blev nervös och tackade nej.

Brukar hålla mig bakom kameran.

Sänk huvudet, höj aldrig kameran.
Eller va menar jag?

Awesome awesome

2010-08-05 @ 12:49:13 Tjöt Kommentera! (0)
Riktigt najs gårdag! Vi hängde bland hundar, ödlor och ödlemat i form av syrsor och möss på Herrhagen och drack öl, färgade hår och lyssnade på DLK. Låter det inte som en kanonkväll, så säg.

Funderade på att lyssna på gamla godingar i form av just DLK när jag stod hemma och spacklade mig, men skippade med tanken att "Dä där har väl alla växt ifrån.". Det visade sig att det har "alla" inte alls gjort, och vi drog på skiva efter skiva och skrålade så till och med hunden höll för öronen. Lövely, jag kände mig som 16 igen!

Efter intagande av x antal öl så var vi plötsligt redo för att göra stan. Vi var nära att göra om misstaget jag och Lina gjorde för några veckor sedan, alltså att betala sig in på ett tomt Harrys. Men vi satte oss på uteserveringen och tjötade istället och var allmänt nöjda med livet!

Så himla kul att träffa Camilla, Daniel och någon som ville vara anonym, vi kan kalla honom Fredrik (vilket eventuellt var hans namn), och mamma såklart!

Camilla och mor!

Mr X och jag

Jag och Mullvejder

Om man ska se till huvudvärken idag så hade jag dretskoj! Jag sprang snabbt upp och käkade frulle så träkepsen inte skulle ha en chans! "Angard, haha, där fick jag dig allt!" skrattade jag när... ehm ja. Jag vet inte.

Som vanligt hittar ni inom kort fler bilder från gårdagen på min bilddagbok!

Svar på funderingar

2010-08-05 @ 12:24:07 Tjöt Kommentera! (2)
Snackade med en polis igår och han ni äntligen rett ut det här med varför man får dricka alkohol på Gubbholmen men inte på Sandgrund! Som jag har undrat, och googlat och tänkt och frågat runt! Så smart att fråga en äkta man av ordning om hur det ligger till.

Svaret var inte mer upphetsande än att Sandgrund räknas som innerstan, och där får man inte förtära alkoholhaltiga drycker, medan du på Gubbis kan dricka hur mycket som helst, polisen kommer inte göra något åt det.

Jag kanske skulle ha frågat något om det här med allmän plats. Är det inte så att man egentligen inte får dricka på allmän plats?

Kändistweet

2010-08-05 @ 12:18:20 Tjöt Kommentera! (2)
Ni vet detta... fick just svar!
Fyfan va ballt.

.Väntan.

2010-08-04 @ 18:38:39 Pixelpix Kommentera! (0)

Fishface:igare än någonsin står jag och väntar på att chauffören ska komma.

Thihi

2010-08-04 @ 18:30:34 Tjöt Kommentera! (0)
Jag skrev just en tweet till en kändis *fnizz*

Soldag

2010-08-04 @ 14:07:27 Tjöt Kommentera! (0)
Yay, en dag med sol! Friska vindar och fult med grå moln men skitsamma! Ska ta en prommis i mitt nyfärgade barr, sedan dusch, sen korv stroganoff, sen spackel, sen la stada!


Yay, everybody, yay!

Camilla och mej

2010-08-04 @ 13:24:02 Partykaka Kommentera! (5)
Jag och Camilla gick i samma klass på högstadiet. Hade nog aldrig en tanke på att vi skulle kunna bli vänner, vi var totalt olika, verkade det som.

I nian började jag kalla mig punkare och började utöka min sociala omkrets mot de föregående åren något. Någon gång på våren, då jag och Camilla satt och snackade om inget alls (som klasskamrater gör då och då) så tror jag att jag vid något tillfälle nämnde något om öl (och hon har erkänt att först då slog tanken henne att: "Dricker hon öl? Hon är kanske inte så tôrr, trots allt?". Jo, jag var/är antagligen, men det var vad hon sa.). Vi bestämde oss för att fira Valborg ihop.

Öl inhandlades, jag drog på mig min fula jeansjacka och mötte upp Camilla och några andra klass- och skolkamrater vid Lillängsviken.

De flesta drack inte, gissar jag, men jag och Camilla gjorde det i vilket fall och vi blev klappkanonkalas. Jag pratade om smurfar, vilket var himla logiskt precis då, men obegriplig i all kommande evinnerlighet.

Kvällen fortsatte sen hemma hos Camilla, där vi drack, hånglade och lyssnade på punkiga band.

4 stark minns jag att jag drack, och jag tror det va Eurolager (googlade och ser att i en lista har den ölen fått betyget "Drickbart men ej njutningsfullt.").

Nästa år är det 10 år sedan, jippi vad gamla vi blitt!


Kul att detta är enda kortet jag hittade på oss, haha!

Höstdax

2010-08-03 @ 17:32:59 Tjöt Kommentera! (0)
"Men nätterna börjar bli allt längre, i mitten av augusti är nätterna lika långa
som i månadsskiftet mellan april och maj,
och solen värmer inte heller mer än vad den gör då."
- Pär Holmgren

Håpp, då är det snart dags för höst. Sommaren har som vanligt gått för fort, varit för händelselös och nu börjar man snart skolan igen. 4 futtiga veckor kvar. 4 veckor, eller eventuellt 3 tills det kommer en sån där fånig "bäst och sämst med sommaren 2010".

På tal om det året, alltså 2010, så har jag oerhört svårt att skriva det på tangentbordet! Jag skriver 210, jag skriver 2020. Har inte fattat att detta är året som är, och kommer väl göra det lagom till årsskiftet. Då får jag börja om och vänja mig. Jävla jobbigt. Jag är kvar runt midsommar -98 än, jag. Lite efter som vanligt.

-98. Nog längesedan för att frambringa de mest dämpade åldersnojiga attacker. 12 år. Tur att jag inte är den jag var för 12 år sedan. 13 årig Kaka. Folk undrade om jag var kille eller tjej, jag hade tandställning, kort hår och fula kläder, ganska baggy i beige och grått. Fett hett.

En sak som ÄR fett hett är att jag ska träffa Camilla imorgon! Har inte sett henne på omkring 6 år! Min och Camillas historia kommer imorgon, otroligt intressant läsning, första fyllan hej!

Personal shopper

2010-08-02 @ 23:17:01 Tjöt Kommentera! (4)
Idag anmälde bror min att han behövde en personal shopper, och jag är ju inte den som är den så jag följde frivilligt med. Dagens uppdrag var att hitta en svart skjorta, en annan skjorta och eventuellt en tischa. Råkade säga "torsdag" istället för t-shirt vid några tillfällen, vilket förrvirrade.

Jakten började i stan där vi (läs: Erik) provade skjorta efter skjorta, tischa efter tischa och "Hmm":ade och funderade, och gick till nästa butik, provade, räknade på kostnader och funderade mer. Fel färg, rätt färg/fel storlek, jättebekväm/asful osv.

Efter att ha insett att Karlstad inte hade en enda svart kortärmad skjorta i strlk över M så blåste vi istället till Bergvik. Där hittade vi minsann en skjorta (en av de som va asful i början av dagen, btw), en långärmad rutig som va dretsnygg (vilket jag försökt säga hela tiden!)! Sen knatade vi runt, tittade, övervägde och inhandlade till slut den skjortan han provat allra först i stan (en svart/vit-rutig), och en snygg t-shirt också! Lyckat! Förutom att inte Bergvik heller hade några svarta skjortor. Är det helt ute? Det fanns några i strlk S på rean iofs.

Tuppen är uppe!

2010-08-01 @ 13:04:37 Partykaka Kommentera! (2)
Igår kirrade Regina surpriseparty för bästa Pubiis på Gruvolyckan. Jag och Lina traskade runt för att hitta rätt och krockade nästan med Henriks balkong (skulle va jättekonstigt att skriva balle i den meningen...), han satt och shottade tequila utan hatt.

När vi till slut kom fram och skulle tjoa "Sörpraajs!", så hade festen redan börjat, och de som blev mest överaskade var väl jag och Lina.

Kasta vattenballong på Peter. Yay!

När alla var lagom runda å goa under fötterna knallade vi iväg till bussen som tog oss in till stan.

 

West side Krp!

När vi kom till stan mellanlandade vi i en ursnygg lägenhet mitt i stan där alla såg ut som fotomodeller. Karlar som kvennfôlk, alla var skitsnygga.

Jag gjorde det bästa av situationen och satt och skrek på en stol. (Men va har ho mellan bena?)

Efter modellfesten (nån av festdeltagarna var faktiskt en riktigt modell, kom det fram! Nej, jag är inte lättimpad *host*) så drog vi till Koriander. Där mötte vi upp halva bekantskapskretsen!

Jag och Brangan fångades på bild när vi tittar på pojkar som leker som pojkar gör.
Brangan verkar glad, medan jag är skeptisk.

Detta är vad jag och Brangan kikade på, en galen Erik, en nedviken(!) Erik och  ja... Emelies bröst?

Sen snodde vi en cykel och cyklade hem.

Jag råkade köpa ett "raggarmeal" på Sibylla och smaskade lyckligt i mig mina over priced raggarballar med svängdörr och en jävla massa blod.

 

Mer bilder kommer inom kort på bilddagboken. Länk finnes över headern!

hits