Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Tråkigt?

2010-10-31 @ 17:42:07 Pixelpix Kommentera! (1)
Har du tråkigt kan jag rekommendera cleverbot.com. Det är en AI-chat, det vill säga att du chattar med en bot. Det är roligare än det låter, och man får massa könstiga svar på det man skriver.

 

Typ såhär kan det se ut. Jag är den svarta texten, Cleverbot den blå. Haha.

Flyttat?

2010-10-31 @ 09:27:46 Tjöt Kommentera! (0)
Fick mail från bilförsäkringsbolaget med texten: "Vi fått meddelande om att du har flyttat, så vi har ändrat till din nya adress på försäkringsbrevet."

När flyttade jag och var bor jag nu?

Kanske?

2010-10-30 @ 19:21:48 Pixelpix Kommentera! (4)

Något sånt här blir det ikväll. Försökte få med klänningen.. Jag ser ut som en blandning mellan docka, clown, (död)Britney Spears, mimare.. ja men det är bra. Jag är något sånt.

Men helg!

2010-10-30 @ 14:52:30 Tjöt Kommentera! (1)
Vaknade och va skitsur på Kajsa. Hon hade velat pimpa/blinga någons läpp (hos Borat btw), och klippa någons lugg vilket gjorde mig asförbannad. Insåg snabbt att det var en dröm och surheten försvann.

(Pimpa/blinga läppen förresten, gick ut på att man satte lösögonfransar och små strassstenar längs läpplinjerna, och målade läpparna som ett öga. Skitskumt.)

Jag och mamma var iväg till Svarta lampan förut, och jag köpte en leopardjulstjärna! Fyfan va läckert!

Sitter och är för hungrig för att skriva något, för hungrig för att duscha eller göra något annat vettigt. Vi har städat hela lägenheten iallafall, uuh va skönt med städ-lördagar!

Tråden tog slut, förresten, så min halloweenklänning är bara halvklar, men det får gå ändå!

Jag, förra halloween. Playboy bunnie.

Facit so far

2010-10-29 @ 14:23:43 Tjöt Kommentera! (0)
8.30 - kliver upp, såsar lite framför datorn, tänker att nu innan frukost behöver jag inte göra något skolarbete

10.00 - går ut i köket, kokar ett ägg, sätter på kaffe

10.23- kommer på att jag glömt ägget. det blev väldigt hårdkokt.

11.00 - bestämmer mig för att se färdigt Våra bästa år innan det är dags för plugg

11.30 - Tittar på några sminktutorials på youtube

11.40 - Provsminkar mig med teatersminket jag köpte igår

12.00 - tvättar av sminket. Lägger ut lite tyg som ska sys inför halloween.

12.15 - Kollar posten, blir glad över att min nya Smashbox primer kommit

12.16 - Provar primern

12. 20- Sätter mig och börjar läsa i en av skolböckerna, men distraheras av msn och little bubble popp 2

12.40 - Har läst 2 sidor av 40.

13.00 - Åker till Bergvik för att köpa öl

13.50 - Kommer hem med öl och mat för över 350 kr (vad hände?!)

14.00- Tar lunch, bloggar, tittar med skam på skolboken som ligger orörd på det stökiga vardagsrumsbordet

14.24 - Tar nya friska tag!

Dagens

2010-10-29 @ 11:11:52 Tjöt Kommentera! (2)
På dagens schema står följande:

- Åtminstone börja med musikarbetet
(- Bli så gott som färdig med musikarbetet)
- Sy halloweenoutfit
- Göra äppelpaj (fast jag råkade hitta det HÄR receptet, som ltåer mkt godare!)
- Handla bira
- Färga barret, del II

Oh, det va visst inte så mycket trots allt! Tvätta gjorde jag igår, och städning kirrar vi imorrn. Men okej, skolarbetet; klara, färdiga, GÅ!

Åhoj!

2010-10-28 @ 15:59:58 Tjöt Kommentera! (2)
Kom just hem från stan där jag råkade ha på mig spenderarbrallorna.

Fast jag köpte inget jätteonödigt, bara lite.

- Nya vantar (de förra vintervantarna jag hade glömde jag på BMB, sen så byggde de om och mina vantar är för evigt borttappade)
- Ansiktsmålningsgrejer
(det är ju halloween snart!)
- Några grejer till halloweenferrans outfit
- En vitprickig klänning
(är inte säker på om jag är nöjd än, men den va billig så det är lite skitsamma.)

Men jag hittade ingen mössa. Alla var ju bara virkade och tunna. Hoppas jag får tillbaka min svartvita! Come back..! Come back...!

Sminkade för dans.

2010-10-25 @ 17:23:42 Pluggponny Kommentera! (0)
Menåh, jag tog ju kort från idag ju. Varför la jag inte upp dom? Här får ni några:

Jag såg mer dödssjuk ut än somrig. Så är det ibland.

Cherie och Elin gick all in.

Fler som gick all in!

Häj bloggen

2010-10-25 @ 17:09:36 Tjöt Kommentera! (1)
Ska man skriva ett inlägg, så ska man i bästa fall ha något att skriva om. Men det har inte jag. Det brukar inte stoppa mig, so here we go.

Åt den sista tacopajen förut till lunch och grinade både av lycka (jag menar, den va asgod!) och av skam (Lina fick inget...). Tacopaj har den inverkan på kroppen att man som på en given signal blir galet tokmätt, och sen går det några timmar så blir man vrålande skrålande hungrig! Man har aldrig något mellanläge! Kanske att vissa skulle hävda att jag alltid är på det sättet, men jag vill mena att det inte brukar vara så extremt som idag.

Ska göra en slängihoprätt ikväll med kyckling, chorizo, wok, gräddfil och allt annat vi har lite av som gott kan få gå åt.

Gitarrspelandet går sakta sakta framåt. Tar ackorden rätt, men alldeles för sakta, och vad tusan ska man göra med högerhanden!? Up, up, down, up. Försöker lära mig. Men alla säger att jag ska öva på ackorden innan jag börjar bry mig om det andra.

Giv mig kunskap och det snabbt! Tack!

Höstdans

2010-10-25 @ 13:04:47 Pluggponny Kommentera! (2)
Idag har vi haft dansredovisning. Det gick bättre än väntat, faktiskt!

Vi fick en liten dikt, eller snarare några rader ur en dikt som vi skulle dansa. Min grupp var sensommaren som virvlade runt och dog när hösten kom. Typ. Vi hade livemusik i form av Linnea, som spelade fiol! Asduktig!

Sommarens sista lilla rädd älva.
Höstens budbärare är här.
Trollbinder. Dödar
allt vad sommaren är.

Ida och Lina lagar mat.

2010-10-24 @ 20:07:49 Familjeheter Kommentera! (1)
Spaghettimaffian

Matlådedags på Fagotten. Ida bestämmer sig för att göra spaghetti och köttfärssås. Tar 400g nötfärs och öser i en halv burk Dolmio. På Dolmioburken går att läsa att man ska ha 350g köttfärs till en hel burk. Attans bananer, tänker Ida och öser i allt hon kan hitta. Hon nämner för Lina att hon är "lite dålig på att måtta spaghetti."

När Lina lite senare ska göra de fem planerade matlådorna så finns det spaghetti till knappt två. Lina hytter med näven åt Ida som skamset erkänner att hon inte visste vad hon gjorde.

Ida vill gärna styra upp nya spaghettin, men Lina tar saken i egna händer och portar Ida från köket med omedelbar verkan.

Lina pysslar hemmafruaktigt i köket. Ida sitter i vardagsrummet då det plötsligt hörs en duns följt av Linas hysteriska gapskratt.

Ida rusar till undsättning! I köket står Lina mer eller mindre dränkt i spaghetti, skrattandes, grävandes i slasken som är osynlig, men täckt i pasta. Ida skopar upp spaghetti med grytlocket som ligger i botten av slasken. Lina skrattar, gråter om vartannat. Ingen har någonsin sett så mycket spaghetti på samma ställe. Lina erkänner att hon är "lite dålig på att måtta..."

Ska bli gott med matlåda imorgon.

Dagenefterrapport

2010-10-24 @ 16:04:05 Partykaka Kommentera! (0)
Den obligastoriska fyllerapporten.

Kvällen började med soloförfest på fagottstreet. Jag såg på tv, åt lite chips och hamburgare, sminkade mig och dansade disco i min ensamhet. Soloförfest, något jag nu provat på och insett att det inte är något vidare skoj. Partyhumöret infinner sig inte riktigt på samma sätt.

Man får inte roligare än man gör sig. Kvack.

Nåväl, slängde på mig halva Linas garderob och sprang ut för att missa bussen. Kom in till stan och hamnade på Ankan med ett gäng som varit på 20-års fest. På Ankan var de flesta utklädda till kor!


Kor på Ankan?

Jag och en tjej till önskade febrilt Dia Psalma av dj:en, men han var göbbgrinig och utlovade lite DP innan "klockan två". Jag stannade till tio i två, och då hade det fortfarandes inte spelats. Däremot hade dj:en flera låtar han körde flera gånger under kvällen. Bah.

Gick till bussen och bäst som vi satt där och väntade kom ett gäng förbi och frågade om vi ville med dem på efterfest. Vi kände oss wild and crazy och hängde med till en mysig liten vindsvåning. Jag imponerandes snart av det snygga taket, och efterfestsinnehavaren imponerades över min utbildning. Jag dansade, (råkade) shotta ren gin (usch, så äckligt så jag vettefan!) och fajtades med en liten svart katt som jag tror hette Norsken och som sprang med mig in på toa hela tiden.


Några efterfestsfolk.

Sprang sedan till sista bussen och lyckades på kuppen glömma mössan! Sökte efter efterfeststjejen på facebook när jag kom hem och skickade ett desperat mejl. Får se om jag får se den igen. Hoppas. Annars; r.i.p. mössan.


Gammal bild på mej och mössan.

Inser att den är rätt gammal. Kanske är dags för en ny?

Vad hände?

2010-10-24 @ 15:43:22 Pixelpix Kommentera! (0)
Vad hände här igår, kan man fråga sig:

Lapp på lyktstolpe

Vid foten av lyktstolpen.

1 bra sak

2010-10-22 @ 10:56:44 Tjöt Kommentera! (0)
En av gårdagens bra saker var att jag hade en good hair day! Yay!

Trollonge.

Kunde inte få det på kort, dessvärre. Men med lite fantasi så kankse man kan ana? Men nu ser jag en sak... har jag världens största underläpp? Wtf?! Undrar om den är svullen? Har jag blivit biten av en kopparorm? Låter helt orimligt.

Funderar på att nordbor borde få 4-6 månaders semester under vinterhalvåret, så man kan fly det bittra vintern och få välbehövliga solkickar vid medelhavets stränder, eller spana på lejon i Kenya, till exempel.

Kaka for president!

Haha!

2010-10-21 @ 16:15:00 Tjöt Kommentera! (0)
Hahaha stoppade just in en stor gaffel med couscous i munnen, och satte i halsen och hostade couscous överallt!

Fan, va smått det är. Och mycket. Haha. Och uthostat. Eh, ja, nu ska jag fortsätta äta.

Mat, mat

2010-10-20 @ 18:41:54 Matprat Kommentera! (1)
Började göra ett nytt inlägg på matbloggen. Men så kom jag på att jag ju inte smakat maträtten än. Ikväll ska det nämligen vankas ärtsoppa och våfflor är det tänkt (ja, fast det inte är torsdag!), så denna mat jag lagade får bli matlåda. Synd, för det ser himla gottigt ut!

Gammalt

2010-10-20 @ 08:54:05 Pixelpix Kommentera! (0)
Såg detta i tvtablån:Fan va fränt att de lyckats hitta en film, eller eventuellt en ljudupptagning från 200 år sedan! Kanske är värt att kolla på trots allt, oavsett hur trist det faktiskt låter...

Från diamant till kol

2010-10-19 @ 11:32:25 Tjöt Kommentera! (2)
Orkar inte.
Vill...
...men jag orkar inte.

Samboheter

2010-10-18 @ 08:57:33 Pixelpix Kommentera! (8)
Konstiga saker ska man uppleva när man flyttar ihop med någon ny.

Som detta:

En använd matkniv i kylskåpet?! Helt galet.

Ny etta

2010-10-18 @ 08:26:01 Tjöt Kommentera! (1)
Ja, nu är det inte den roligaste förstaplatsen jag kommer presentera idag, men ändock en första plats. Det är nämligen listan över värsta bakfyllor genom tiderna som har en ny etta. Den ägde rum igår.

Dagen började ganska hyffsat med lite fil och tv-tittande, men eskalerade snabbt i en otrevlig spykavalkad. Kastade upp 1-2 gånger i timmen mellan 11.30-19.30. Uuh, det var ingen trevlig syn, och jag har nog aldrig känns mig så osnygg, så mycket hund (eller ja, hund... jag var väl mer som en mask) som när jag stod där på alla fyra på vardagsrumsgolvet hängandes över en hink, upphulkandes blod och galla (varsegoda för den bilden, inga problem).

Lina var inte hemma, och det var kanske på gott och ont. Å ena sidan slapp hon se och höra mig, å andra sidan hade det varit skönt med någon som kunde hämta vatten åt mig mellan uppkastningarna. Tjugo i åtta kom hon dock hem och gick och köpte cola till mig. Efter att ha vispat den totalt avslagen fick jag i mig ett och ett halvt glas. Lyckan var total när det stannade nere!

Leve renset

2010-10-16 @ 11:52:42 Tjöt Kommentera! (3)
Rens, fix och lite Leve Palestina.

Kônstigt

2010-10-16 @ 00:30:51 Tjöt Kommentera! (0)
Känns som det har varit en konstig dag. Vad som varit så konstigt med den är jag inte säker på. Kanske började det konstiga när nedanstående bild togs?

En Kak-bild säger mer än tusen ord men... jag fattar inte bilden.

Jag trodde det skulle vara rena rama flyttfirman här idag, men istället blev det firmafest och utgång. Ja, själva firmafestandet tog ena halvan av hushållet tag i, medan andra, dvs jag, kirrade utgången. Utgång, som i långpromenad med en av de bättre människorna i världen; Emelie.

Det är rörigt här. Här hos mig.

Imorgon flyttar Lina in hos mig.
Är det läge för romantisk middag?
Eller lite MAXburgare kanske?
Mycket att tänka på, som ni hör.

I'm a survivor

2010-10-14 @ 18:59:36 Pluggponny Kommentera! (2)
Idag har varit en lång dag som slutade tidigare än flera andra. Hur går den ekvationen ihop, tro? Jo, men det ska jag förtella hörni!

På förmiddagen så hade vi musikexamination #1 som gick ut på att vi två och två skulle lära ut en sång till klassen. Jag var med Linda, och vi hade övat och repeterat text och rörelser så de satt som en smäck. Sekunden vi klev fram inför alla förväntansfulla klasskamrater fick jag blackout. Jag mindes knappt va jag hette. Samma sak hände dessvärre också Linda. Men vi tragglade oss igenom sången, som klasskamraterna verkade kunna bättre än vi. Rörelserna glömde jag helt bort, förutom ett förvirrat "fjärilsfladder" som jag körde låten igenom.


Lunchen skrattade vi oss igenom och pratade snusk så oprydheten sprutade. Vi, jag, Linda och Sandra, öppnade oss för varandra och skrattade hyteriskt åt allt. Vi kände oss som 14 igen och fick ny energi!

Eftermiddagen spenderades i en miniversion av en gympahall där vi hoppade, sjöng, dansade, klappade, viskade, tramsade och hade allmänt skoj. Det var nämligt musikexamination #2! Ingen lärare närvarande, och övertrötta esteter visade sig vara en himla bra kombo!

När vi knatade hemåt hade i alla fall jag spänghuvudvärk och var astrött. Det var nog alla spänningar som släppte, gissar jag. Hem och brygga massa kaffe var det som gällde.

kostymdag

2010-10-13 @ 08:23:43 Tjöt Kommentera! (0)

dramaturgi

2010-10-12 @ 18:12:16 Pluggponny Kommentera! (1)
Idag på draman skulle vi i smågrupper göra små dramor. Det fick handla om vad som helst, med enda riktlinjen att första repliken skulle vara "Välkomna in!" och sista skulle vara "Dra åt helvette!".

Min grupp fastnade i vinkelvolten och var i princip färdiga 6 minuter innan vi skulle in och visa upp oss. Detta medförde att vi hann träna en gång, och under tiden alla andra spelade upp sina pjäser så ändrade vi vår scen till oigenkänlighet. Så när det var dags att spela upp hade ingen någon aning och vi improviserade fram en vacklande vilda västernscen på en saloon.

Så kunde det sett ut, minsann!

Knugahuset

2010-10-12 @ 17:32:14 Pixelpix Kommentera! (1)

aftonbladet så står det om att vi betalar "en Pigellin per svensk" till kungahuset. Men det står inte om det är per år, eller per dag, eller vad? Per år, får jag hoppas.

Dänske

2010-10-12 @ 10:14:35 Tjöt Kommentera! (4)
Dagens fail: Adam och Gry gästas av en dansk som sitter för långt från micken. Jag varken hör eller förstår något av det han säger.
"Röeröerä"
mumlar han tyst då och då, och programledarna skrattar nöjt och frågar om hans kärleksliv. "Röeräeröe" svarar dansken.Idag har jag googlat fetaost. Visste ni att Grekland har ensamrätt på den? Nej, men nu vet ni.

Lilla Kakan och den stora stygga danssalen.

Livet livet

2010-10-08 @ 17:16:52 Tjöt Kommentera! (0)
Jag skriver ju bara om skolan nu igen! Vad är det för fel, gör jag inget annat om dagarna, undrar ni kanske? Jag har suttit med en tråkig skoluppgift på kvällarna. Eller nja, inte riktigt men typ. Har försökt gjort den iallafall, och nu är den snart klar! Tror jag ska skicka in den istället för att sitta och småfila på den till söndagen.

Jag har spelat gitarr också, det går sakta sakta framåt! Mitt hatackord är F och alla barréackord. Jag har bara lärt mig bas-ackorden än, och är en jävel på att byta ackord sakta! Haha! Så när jag byter och sjunger, så har jag inte bytt färdigt förrän det är dags för nästa.

Nu är det helg! Ikväll är det Idol! Massa bra med i år ju!

Rörelse

2010-10-08 @ 17:09:55 Pluggponny Kommentera! (0)

"Den här salen andas ångest." sa någon när vi klev in i idrottssalen. Gympahallen. Alla minnen kom tillbaka från högstadiets gympaångest tid.

Dock var det jätteskoj, vi lekte en gammal favorit "Kinesiska muren". Minns att på lågstadiet så tjatade alltid jag och min kompis Emelie på vår lärare att vi ville leka denna. Vi pratade idag om hur man skulle kunna modernisera leken lite, alltså att leka något mer aktuellt än vakter på kinesiska muren. I vilket fall så började min studiegrupp prata om att det skulle kunna vara SD som stod på muren och vaktade sina medlemmar (ärtpåsar man skulle försöka hämta över), och vi var alltså politiker i de andra partierna som skulle få över SD-väljarna! Haha, detta lät ju bara krångligt, men just då var det väldigt skoj.

Men vi har lekt och lekt och jag var så svettig och äcklig att jag kastade mig i duschen när jag kom hem! Pust och flås, dålig kondis für alles!

Krille

2010-10-06 @ 20:58:48 Pluggponny Kommentera! (2)
Idag har klasset varit på besök i "Skapande verkstan" i Kristinehamn. Där fick vi skapa med lera och jag hade noll fantasi eller inspiration. Eller så ville jag för mycket... det blev inge vidare, hur som helst. Tänkte göra en äppelskrutt, men det blev ett äpple, som blev en fisk, som blev en vad som blev någon sorts ful ljuslykta.

Jaja, man är inte på topp jämt.

Skapande pågår.

Efter lunch någongång så började jag göra ett torn. Jag ville göra massa, men det slutade med att det såg ut som ett snett muminhus. Det rasar nog när som helst, och det gör inte så mycket.

Kul dag iallafall, och jag var stentrött när jag kom hem. Vet inte varför, så mycket och så starkt kaffe som jag drack därborta.

Imorgon har jag litterraturstudier, och då ska dramauppgiften göras klar!

Sista kapitlet

2010-10-06 @ 17:00:03 Jag vill inte Kommentera! (3)
Det är inte vi längre.


Är det sant?

Är detta på riktigt?

"Is it real? Did I dream it?
Will I wake from this pain?
Is it true? Is it true?
Is it over?
Baby, did I throw it away?
Ooh… is it true?"

Men usch

2010-10-05 @ 12:43:31 Tjöt Kommentera! (4)
Såg just ett klipp på en orm som spyr upp en muräna. Hur trevligt va det då när jag just ätit. Så jävla äckligt.

HÄR är klippet. Men kolla inte på det, det är bara äckligt.

Brunch

2010-10-05 @ 12:35:50 Matprat Kommentera! (0)
Första orden som kom till mig var "manlig brunch". Manlig? Vad är det?

Nåväl, jag har just varit på brunch utan en enda man, men med en Lina! Jag råkade sova till tjugo över tio i morse, och en halvtimme senare knatade jag iväg på brunchdejt. Såå gott!!Blås

2010-10-03 @ 12:29:08 Tjöt Kommentera! (2)
Blås blåsare blåsigast. Jag har en blåsa på tummen efter gårdagens gitarrspelande. Va löjligt.

Det skulle varit med ett plektrum, men det tror vi bror min råkade slarva bort innan vi hann veta att det fanns (vi hittade nämligen en liten tom plastpåse, som antagligen kommit från gitarrkartongen...), och just ett plektrum hade kanske varit skönt att använda. Men det är väl lika bra att härda fingrarna, och hej va det går att skriva på tangentbordet utan en massa naglar ivägen!

Såhär ser inte min gitarr ut.

Skulle vilja ha något sorts hippieklistermärke att sätta på guran. Typ sånt här:

Det vore ju groovy!

Seriöst

2010-10-02 @ 18:02:15 Tjöt Kommentera! (3)
Jag har idag införskaffat en gitarr. Tar detta på stort allvar, och har således just klippt av mig naglarna. Nej, jag skojar inte jag ha klippt dom. Må de vila i frid. Snyft, vem är jag utan mina naglar?

Men, ska det va så ska det. Man ska vara seriös.

Va?!

2010-10-02 @ 13:28:05 Partykaka Kommentera! (0)
Var och såg De lyckliga kompisarna spela igår på Tempel. Dessvärre glömde jag att jag är extremt ljudkänslig och borde ha i öronproppar, så jag stod där och sjöng, dansade och viftade med alla lemmar jag kunde hitta, helt utelämnad åt trallpunkens alltför kraftiga toner. Det resulterade visst i att jag idag inte hör någonting i princip. Det känns som om jag har två glas över öronen. Lite dovt ljud hör jag, på nåt sätt.

Tydligen hade en bekant försökt prata med mig på bussen hem igår, men det hade jag inte hört utan råiggat honom. Trevligt av mig.

När jag kom hem slängde jag i mig resorb, woo! Ingen bakismälla for me. Även om jag är schleten, det hör väl till. Men, kvällen igår var skoj, trots knepiga människor som visste vad jag hette och stalkade mig och Lina.

DLK var bra, och jag kände mig som ung på nytt! Kul kväll!

Tur att jag och Lina kan lite teckenspråk, det kommer väldigt lägligt på uteställen där vi inte hör något. Idag får jag nog tillfälle att vidarutveckla mina kunskaper då jag som sagt är semi-döv.

"Tjejkväll"

2010-10-01 @ 15:32:50 Tjöt Kommentera! (0)
Tjejkväll i Mittishitty igår. Totalt ovärt, om du frågar mig. Jo, men när jag tänker på kvällen så var den bästa stunden den då jag och Emmy stod inne på Bergqvist skor och vräkte i oss chips och drack cider, det säger väl en del om kvällen. Förutom det så minns jag bara att jag sprang runt och stirrade på mitt tipspromenadspapper i två timmar. Hann dock få en blick på Zubeyde, så det kändes ju lite värt iaf.

Men annars så känns det inte som jag fick ut något av kvällen, var inte inne i någon affäre direkt, fick inte en massa gratissaker (förutom vid NWT-tältet där jag plockade hem storvinst genom gratispenna, gratislipsyl och gratisgodis!). Såklart kul att träffa tjejerna, även om alla inte var i sin bästa form, men överlag var det rätt meningslöst. Jag borde åkt in tidigare och gått runt lite så jag fått se något.

Men tipsprommis är rätt skoj, faktiskt.

Paprika som fan

2010-10-01 @ 15:26:11 Tjöt Kommentera! (5)
Var till Kvantum och handlade lite nyss. Kom hem och kollade kvittot:

Vafasen, jag köpte ju inte ens paprika! Och vem köper nästan två kilo?! Jag blev vrålarg och slängde mig i bilen och blåste tillbaka till affären och hötte med näven och gormade och skällde. Nej, det gjorde jag inte, men jag gick och sa till och kvinnan i butiken gav mig en lång misstänksam blick och sa sedan "Så du köpte inga paprikor alls?" "Näej!" svarade jag ärligt och fick ännu en misstänksam blick.

Vilken tur att 50-öringen is no more, det gjorde ju att jag fick tillbaka 55 kronor, istället för 54,50:-. Haha.

När jag kom hem kom jag på att jag ju köpt potatis som inte är med på kvittot. Kassörskan måste ha slagit fel, helt enkelt. Så nu har jag lite dåligt samvete, men orkar inte åka till Kvantum en gång till.

hits