Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Töcksfors eller?

2013-07-23 @ 22:27:00 Tjöt Kommentera! (2)
Igår var jag och mamma till Töcksfors. Vi ville åka en liten tur, men visste inte riktigt var. Kom på att jag ville ha nya promenadskor, och att de har outlets i just Töcksfors. Så dit bar kosan. Vi råkade dock åka fel....
Mamma: "Ska jag svänga här? In i bostadsområdet?"
Jag (kollar gps:en): "Japp, 200 m, så ska du svänga höger sen"
"Jag minns inte att jag och Christer åkte här..."
Jag: "Vi ska vara framma om 2 min! Här ska det va! Ehhm.."
 
Jag hade visst råkat guida oss till en karateklubb i grannkommun.
 
Berättade detta för Martin idag, och han sa:
"Ni är de enda som åker fel när ni ska till Töcksfors!"
"Men, det var ju gps:ens fel!"
"...ni är de enda som har gps när ni ska till Töcksfors."
 
Hur som helst så var det en trevlig dag i shoppingcentrat. Jag fick tag i brallor (för 50 spänn!) och
skor. Invigde dojjorna idag, och jag kände mig fjäderlätt när jag studsade runt i dem!
hits