Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

drygos

2009-07-29 @ 21:09:34 Videokaka Kommentera! (6)
En gammal goding från i våras blir härmed offentlig (ljud på!):Nästa klipp är Peters katt He-man som tror han är en hund. Han älskar "apport" och jamar högljutt när ingen kastar ngt åt honom att hämta.

Survivors

2009-07-29 @ 16:45:27 Tjöt Kommentera! (0)
Vi båda överlevde. Jag tror gubben trodde vi var ihop,(ja, inte jag och gubben utan jag och Peter) för han sa
"Har du träffat Sajmon?"
"Eh..näe?"
sa jag.
"När du gör det, fråga honom om han surfar då, å berätta för mig sen va han svarade!"
"Ehm..jaha, ja okej.."
"Han är ju sån där 'surferboy'... Men han har aldrig surfat."


Jag trodde han pratade om internet. Surfa- internet. Surfa - australiensare? Den kopplingen fanns inte.

Nu har vi i alla fall ätit stekta falaflar som råkade vara frysta när jag stekt färdigt, grönpepparsås utan mjölk och färskpotatis stora som bakpotatisar.

Peter sa att tanter i affären brukar komma och säga
"Har ni ingen gammal potatis?"
De menar att de inte vill ha färskpotatis, men det låter så kul.

Skjut inte!

2009-07-29 @ 15:14:22 Tjöt Kommentera! (0)
Jag och Peter kom gåendes efter att ha vart och snikat bananlådor på Ica, och en man stoppade oss och frågade var en viss adress låg.
"Ja, det är där jag bor det..." sa Peter.

Det visade sig att mannen skulle komma och skriva kontrakt på Peters lägenhet. Peter flyttar imrogon och då flyttar en australiensk kille in. Sajmon heter han, åtminstone uttalas hans namn så.

"Kan ni vänta här några sekunder, jag ska bara hämta mitt gevär jag har i bilen"
sa gubben och spragn iväg.

Jag målade genast upp skräckbilder om hur vi skulle bli skjutna. Så nu skriver jag detta inlägg, så ni vet vad som hänt om det blir ngt.

Just nu sitter de ute på balkongen och pratar och skriver kontrakt. Var Sajmon är vet jag inte, och vem mannen är vet jag inte heller. men han liknar Ole i Sällskapsresan eller någon. Jättelik mustach har han iallfall. Och ett gevär. Gulp.

Syslöjd

2009-07-28 @ 21:29:56 Pixelpix Kommentera! (7)
Snart är mitt spöke klart! Tyvärr tog den svarta tråden slut.

Min gamla blogg

2009-07-27 @ 21:57:41 Tjöt Kommentera! (1)
Inte visste jag att jag haft en blogg i ett tidigare liv. Eller iallfall tidigare än denna.

http://simkakka.blogspot.com/

Spejsigt namn, få inlägg, men ändå. Längst ner är en bild till och med! Haha, det hade jag verkligen ingen aning om. Jag hade glömt att jag kom ihåg. Fast nu när jag vet, kommer jag ändå inte ihåg den där bloggen.

Lange haar

2009-07-27 @ 19:30:40 Pixelpix Kommentera! (8)
Jag gillar långt håår!
Kanske ska kontra med några bilder på mig själv i kort också, så man kan jämföra. Så får det bli, sagt och gjort:


Sipp soppa pappiljottberg.

Krocka

2009-07-27 @ 19:12:32 Tjöt Kommentera! (0)
Jag gjorde ett av de sämre valen i min karriär förut. Jag valde att åka och handla på en stormarknad idag, måndag, löning. För det första så spöregnade det, för de andra hittade jag ingen plats. Jag parkerade bort i helvetet och begav mig inåt affären. Inga korgar fanns att tillgå, så jag fick bära alla varor i famnen. Ingen Denjaröra hade de heller, som egentligen var det enda jag skulle ha (en sorts kycklingröra jag och Erik brukar unna oss när vi har fått bra lön. Ätes på ostfrallor!), jag köpte ändå lite frallor, ost och någon annan kycklingröra. Lång kö, massor med folk.

När jag tagit mig ut till bilen backar jag sakta och vackert ut ur min parkeringsficka. Tittar ut till vänster och ser en bil komma fort backandes, rätt på min bil. Bong! Jag visste inte vad jag skulle göra och satt blickstilla för att se andra bilförarens reaktion.

Efter några sekunder ser jag att han kliver ur sin bil, och jag gör det samma. Han säger att han tror vi hade tur, och jag påpekar att bilarna står så tätt ihop att vi inte ser om det blir något, dessutom blockerar vi vägen för alla andra bilister på parkeringen. Vi flyttar våra bilar och kollar sen min bil igen. Det har blivit en liten rispa ser jag. Han frågar hur jag vill göra, om jag vill anmäla. Jag har ingen aning om hur något går till, eller något så jag säger att jag inte tänker göra det, att det är lugnt, i och med att det blev en sån liten rispa.

Vi hoppar in i bilarna igen och kör hem. "Se dig för nästa gång" skulle jag kanske lite klämkäckt lagt till innan jag begav mig.

Haha, Erik tyckte jag skulle sagt: "Ge mig 200 spänn, så anmäler jag inte!" Haha! Värsta maffiafasonerna. "Vi kan väl säga såhär, du blir skyldig mig en tjänst i framtiden, så anmäler jag inte."

/Kaka Corleone

Tävling

2009-07-26 @ 22:16:39 Tjöt Kommentera! (4)


Såg denna tävlingen på en blogg. Vilken kul idé med en personlig kalender. Jag vill vinna! Kan man skriva Sudden på, eller ska det står Ida? Kaka, kanske.

Har kollat hemsidan där de gör sånna här kalendrar, och man kan få med en massa skoj; väder, träningar, vänners födelsedatum etc! Passar mig perfekt!

Vandraren

2009-07-26 @ 19:00:26 Tjöt Kommentera! (0)
Nyss hemkommen från en lång vandring ibland Råtorps villor och lägenheter. Fint område, och det är mysigt attt gå runt och kika på alla fina trädgårdar. 2 timmar tog det, och jag tror inte vi hann gå överallt ändå. Nästa gång blir det tydligen Skåre, tyckte Erik.

Syr på ett Super Mario-spöke också, men den svarta tråden tog slut, så den lär väl sluta som halvklar.

Kaffe til jobbet inköpt också, jag snålade till det ordentligt och köpte ett paket på Netto för 18.90:-. Men det är kanske jättegott, vad vet jag.

Projekt

2009-07-25 @ 18:35:32 Tjöt Kommentera! (1)
Håller på med ett ganska meningslöst projekt. Jag gör en anslagstavla i Photoshop. Vet inte vad jag ska ha den till, men pilligt är det.

Skulle börja jobba med en ny header/bloggdesign, så började jag göra detta istället.

Så här ser den ut just nu:


Ja, det är väl det jag gjort mest idag.

Fick besök av Henrik och Anthea förut. Thea drog ut alla skedar från köket till vardagsrummet, samt kladdade banan överallt, inklusive i en låda i köket.

Henrik har satt hennes snuttefilt på huvudet.

Ida i blåbärsskogen

2009-07-25 @ 18:21:18 Matprat Kommentera! (0)

Testfest

2009-07-25 @ 09:23:27 Matprat Kommentera! (2)
Har nu testat Estrellas nya chips.


Nej, det var ingen hit.

Mina favoritchips är dill.
Eriks favorit är Sourcream & onion.
Perfekt, tänkte jag, nu kan vi båda få som vi vill!

Jag skulle allt kunna äta dessa om jag är superchipssugen och inget annat finns att itllgå, men nej, inget för mig. Jag tror det är för att de är småräfflade, har kommit på att jag gillar inte det lika mycket som storräfflat.

Nej, skräddaren säger nej. Bestämt nej.

Tro't om du vill.

2009-07-23 @ 21:07:55 Tjöt Kommentera! (0)
Lite märkligt är det att jag skriver ett inlägg om pappa, och några timmar senare ringer mamma och berättar en märkig upplevelse hon haft på jobbet tidigare idag, om just pappa. Går inte närmare in på det, men en vikarie på hennes jobb (som sysslar med healing och sånt) kom med en hälsning från mammas exman. Vem är det om inte pappa, hon har ju bara varit gift en gång.

Märkligt, märkligt.

Lekisfröken del 2

2009-07-23 @ 17:51:56 Tjöt Kommentera! (1)
Pratade med min gamla lekisfröken idag om hennes fantastiska minne, och hon skrattade nöjt och högljutt.
"Ja, Erik minns jag ju också..."
"Jaha, hade du honom?"
"..Nja, det tror jag inte... nej jag hade nog flyttat ill Mörmoskolan när han började lekis."


Hon minns mer än hon borde med andra ord.

Men hon är snäll, jag vill vara 6 år igen och gå på Mörtvägens lekis. Jag lekte med Emelie mest hela dagen och småmobbade/utefrös en tjej som vi kan kalla J. Vi hade springskor (likadana givetvis) och allvädersstövlar (jodå, likadana). När jag minns stövlarna så tänker jag mig dom som rätt snygga; lite höga, lite klack, lite spetsiga fram vid tån, svarta i fuskskinn. Så såg de kanske inte alls ut. Vi brukade hjälpa frökarna med allt vi kom åt, och mitt tydligaste minne var när vi fick göra dekoren till ett trolland där vi hade stentroll. Där var en spegel som agerade sjö, och sen så fanns det någon korg tror jag, där vi fick limma fast röda kulor som var lingon. Ahh, those were the days.

Mitt stentroll.

Jädrer va dammigt. Kortet är hittat bland bilddagboksgömmorna, tror jag slängde trollet efter att jag plåtat det.

Mig äger ingen

2009-07-23 @ 17:26:51 Tjöt Kommentera! (3)
Någon som läst "Min äger ingen" av Åsa Linderborg? Det var som att pappan i boken var tvillingsjäl med min egen far. Jag tror att jag ska få mina syskon att läsa den, och se om de håller med.

Första raderna i boken lyder:
"Pappa plånbok är stor som en handflatam svart och lätt böjd efter ett liv i bakfickan. Den
har börjat ge efter lite i sömmarna och är tung, trots att den nästan är tom. I sedelfacket
ligger ingenting, i myntfickan arton kronor och femtio öre."


Jag häpnade över hur denna Åsa har beskrivit min pappas plånbok så på pricken? Hur visste hon hur den såg ut? (Pappan i bokens bästa vänner heter Berit och Börje, lite lustigt att min mamma heter Berit och min farfar hette Börje)

Varje gång jag slog upp boken tänkte jag på pappa, och jag saknar och längtar. Snart har det gått två år.

Hey, Britney!

2009-07-21 @ 19:07:24 Tjöt Kommentera! (4)

Lekisfröken

2009-07-20 @ 21:22:32 Tjöt Kommentera! (5)
En av fröknarna jag jobbade med idag var min gamla lekisfröken. Det första hon sa var:
 "Hej, Ida, känner du igen mig?"
Jag häpnade och svarade "Ja! ...men känner du igen MIG?"
Det gjorde hon.

 Lite senare på dagen så sa hon:
"Vad gör Lisa nu för tiden då?"
Hur tusan kan hon komma ihåg det? Det var ju nästan tjugo år sedan vi gick på Mörtvägens lekis.

Jag tycker hon är lik Sven-Erik Magnusson, i Sven-Ingvars. Men det är inget man säger va?

Iiikea

2009-07-20 @ 20:57:00 Tjöt Kommentera! (3)
Efter jobbet åkte jag och snyltade på mammas starka kycklinggryta. Sen åkte vi till IKEA för jag ville köpa någon slags förvaringsgrej att ha på skrivbordet.

Det mest onödiga jag köpte var två magnetlister. Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till, men det va billigt så jag köpte 2! Och så ingick 3 magneter! 9 spänn! Nie! Nej, just det, du skulle inte heller kunnat mostå.

Sen köpte jag andra onödiga saker för över 200. Jag valde en slags pappersförvaring i rött, och fick se att den var 30 kronor billigare om jag valde en grå. Så det gjorde jag. 49:-. Gick in på fynd hörnan och fick se en grå, lite trasig som de reade ut för 50. Haha. Ägd, tänkte jag.

Jisses

2009-07-20 @ 20:51:37 Tjöt Kommentera! (3)
Dagen börade superbra med värsta feta fyndet: pusselbiten! Jag satt och åt frukost och tänkte "Vad är det där för liten bula under duken" och där låg den! Jag blev så glad att jag ville springa och berätta för Erik (klockan va halv sex, så jag tror inte det skulle uppskattats), eller skicka SMS till någon (vem skulle bry sig mest?) eller sätta på datorn och blogga om det. Men nej, jag gick lite glad och yster till jobbet.

Klockan är 6.24, jag är lite tidig för att hinna komma iordning innan de första ungarna kommer. Första barnet anländer innan jag hinner stiga ur bilen. Vi går tillsammans till ytterdörren jag för första gången ska låsa upp. Nyckeln passar inte. Jag ber pappan till barnet prova för säkerhets skull, och han ser snabbt att det inte alls är rätt nyckel. Jag ringer chefens mobil, och hon har den konstigt nog avstängd. Avstängd, halv sju på morgonen första semester dagen, vad är det för stil?! Jag säger att vi får stå ute och vänta till klockan sju när nästa personal kommer.

Klockan tjugo i sju kommer hon, och jag jublar inombords. Jublet dör ut väldigt fort när jag inser att hon inte heller har någon nyckel. Det kommer fler och fler barn, den ene värre än den andre, gråter, fryser. Det regnar också, kanske jag ska tillägga.

Vi står intryckta på en liten gård på framsidan, och tänker att halv åtta, då kommer en tredje personal, och HON har kanske nyckel. Under tiden ringer vi nummerupplysningen för hemnumret till chefen. Inget svar. Hon är antagligen på Bornholm, tror vi.

Halv åtta är den lilla gården full med blöta, sura barn och den tredje personalen kommer. Hon har inte heller någon nyckel, utan åker snabbt som vinden kommunhuset, för att se om någon där har nyckel (eller vad det va hon skulle göra). Kommunhuset öppnar tydligen klockan åtta. Men på något sätt får hon ändå tag på någon som öppnar åt oss, och kvart i åtta är vi inne. Fan, vilken bra start, kände jag.

Vi kollar igenom nycklarna, och på pappret där jag skrivit att jag tagit en nyckel har jag även skrivit numret som står på nyckeln. Det numret var något helt annat, än vad som stod på nyckeln jag hade. På något sätt måste det ha förväxlats. Jag fick nyckeln, och la den i ett ihopvikt papper på bokhyllan i tre veckor. Den har förvandlats! Vi har aldrig lösa nycklar, så jag vettefan var den kom ifrån. Måste ha förväxlats när jag skrev numret, eller jag vet inte.

Gratisbio

2009-07-19 @ 15:50:27 Tjöt Kommentera! (4)
Någon som testat denna sida? gratisbio.se verkar vara lätt att samla poäng, så nu ska här samlas!

Blir ni medlem via denna länk nedanför så får både du och jag extra poäng! Vajert!

Klicka här!

Avsked

2009-07-19 @ 15:29:09 Partykaka Kommentera! (0)
Igår var det avskedsfest hos Peter. Det har inget med skedar att göra, även om det kan låta så.

Det regnade, och vi var såpass många så kvällen började med att vi stuvade in Lina i bagageluckan på Opeln, och sen åkte vi till Gruvolyckan från Sundsta där vi förfestat lite.

Jag tror inte kvällen innehöll så värst många skandaler, knappt några kort heller, fast jag hade med systemkameran. Mest kort är tagna under en lek.

Jag vann, och anklagades för fusk, eftersom jag var nykter. Haha. Bitter två.

Jag dansade som fan och Erik och Magnus fick agera publik, kul för dom. Alla var hela kvällen någon annan stans, i köket, på balkongen, i sovrummet, på toa, i vardagsrummet, men aldrig på samma plats jag var. Jag rände runt och pratade strunt mest.

Runt två åkte vi hem och jag och Erik tänkte äta på Kenneths, så Lina och Glenne åkte med i bilen. Vi ångrade oss när vi bara hade rabattkupong på kebabmeal, och det var världens längsta kö. Så vi åkte hem, och jag sov och Erik lagade köttbullar och mos. Sen sov han i soffan, som han alltid gör när han är full, ska kolla lite på film och "bara vila ögonen lite". Haha.

Viktiga notiser:
Lina blev utsedd till kvällens nyktraste! (då hör det ju till att veta att jag var spiknykter.)
Kvällens bästa kommentar blev "Vad gjorde du i örat?".

panikäta

2009-07-18 @ 17:34:47 Tjöt Kommentera! (12)
Nu sitter jag här, klädd o sminkad, och skulle göra en matlåda. Då blev jag hungrig och nu äter jag.

Vi skulle vara hos Lina för tre minuter sen. Kommer snart!Här står jag med färg i pannan och tänker "What would Scarlett do?"

BLOD

2009-07-18 @ 14:24:27 Tjöt Kommentera! (2)
Jag har just skärt upp blodpudding och fryst in. Delat på korvarna, och fryst in. Har ni samma problem med korvar man köper, att de fryser fast i varandra så man får slita som bara den för att få ut ett par till middagen? Körv ä gött, säger jag.

Jag har färgat håret svart på mig och Erik, skönt. Mitt var alldeles flammigt, jag borde tagit kort. Och då ska ni veta, att jag fick det färgat av en frisör förra gången. Fyffan. Nu är det ganska svart i allafall, jag hade väl missat någon fläck, så det är lite utväxt här och där. Men det är bara charmigt. Kan jag ju intala mig själv i alla fall.

Ikväll stundar hejdåPeterlyckatillmedlivetkomgärnaochknådamignärduutbildatdigfärdigttillmassör-fest. Jag ska vara chaufför! Riktigt skönt kommer det bli inatt när vi ska hem och vi slipper buss och taxi! Yippi! Kanske ska jag lyxa till det och ta med systemkameran, nu när jag är nykter och ordningsam! Det kanske är idé faktiskt.

Dagens skoj:

2009-07-18 @ 14:10:27 Tjöt Kommentera! (4)
Fick just ett SMS med följande innehåll:

"En man söp i smyg. Han ville bli hemlighetsfull."

Haha! Hemlighets-full! Haha!


Ska jag tillägga att min Erik tyckte inte det var ett dugg kul.


Nu fick jag samma SMS en gång till. Lugna ner dig nu, brorsan.

stjärntecken

2009-07-17 @ 12:55:08 Tjöt Kommentera! (3)
Det är riktigt kul att läsa om sitt stjärntecken tycker jag, speciellt när det påpricken stämmer in. Jag är en typisk kräfta i alla lägen känns det som. På en sida stod detta

"Kräftan:
Positiva egenskaper: Vänlig, känslig, livlig fantasi, starka faders & moderskänslor, försiktigt omtänksam och beskyddande,
Negativa egenskaper: Osäker och svag för smicker, oordentlig och lättstött."

Stämmer ganska väldigt väl ja. Haha.

På en annan sida stod följande:

"Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person.

Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör.

Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill."


Det var positiva egenskaper, nu till de negativa:

 

"Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad.

Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel.

Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer."


Gissar att alla mina vänner känner igen mig i den där texten. Jag ska bättra mig, ja löver. I know u love me anyway. Puss.

jahapp

2009-07-16 @ 20:14:29 Tjöt Kommentera! (0)
Jag orkar inte skriva något, har ändå inte gjrot något vettigt. Semestern är snart slut och jag börjar klockan 6 på måndagmorgon. Sen är det kl 6 varannan dag hela veckan. På torsdag slutar jag 18.30 och börjar 6 sen nästa dag. Huga.

Imorrn skulle Peter ha avskedsfest, ska man dricka nån öl, ska man va nykter? Åka bil, eller buss.

Tråkigt när vi har en så kul fotosession och jag inte blir bra på en enda bild nästan, fasen. Men jag ska se om jag inte kan klämma fram en till åtminstone.

60's

2009-07-15 @ 22:15:10 Pixelpix Kommentera! (6)


Hur såg bilderna ut på 60-talet? Hade man färg? Var alla glada (eller rädda?)? Hade de systemkameror?

Smårgåsbård

2009-07-15 @ 21:15:17 Tjöt Kommentera! (0)
Har nyss kommit hem från Skoogarna. Vi blev ditbjudna på smörgåstårta, som de äter varje år för att fira att de har semester. Min semester är snart slut, och inget vettigt har skett. Men egentligen, vad är det som ska ske? Vad är den ultimata semstern? Är inte grejen med semester att man ska ligga still och säla mest hela dagarna?

Jaja.

Igår var en riktigt go dag, började med fotning på Sundsta. Temat va 60-tal. Har inte gått igenom korten än, men lär säkert visa upp något.

Efter det åkte jag och Lina till Skoghall och ölade med mamsen. Hon bjöd på allt möjligt gott; chips, ostbågar, popcorn, ost och kex, jordgubbar och melon. Vi momsade och åt och sjöng allsång samtidigt ikapp med Alexander Rybak.

Kvällen slutade i gästrummet där jag fick Lina i säng. Det började med att ingen ville sova i soffan och det ena ledde till det andra så att säga... vi hade två täcken jag lovar!

sökar brott?

2009-07-14 @ 00:10:20 Pixelpix Kommentera! (1)


Facebookreklam när den är som bäst!

Kvällshumor

2009-07-13 @ 20:42:21 Tjöt Kommentera! (0)


Lite roligare är detta när man vet att jag har en kompis som kallas Kritan. Är det nästan elakt? Jag vet inte, jag tycker det va kul, inte elakt. Hade varit snäppet roligare om det stod ngt som jag kunde relatera till mig själv.

Dagens citat är en tilläggstjänst på superstart.se förresten.


Sitter och sjunger med till "Teddybjörnen Fredriksson".
"...hans nos den va av barn
och han va min bäste vän,
när jag va ett litet garn"

helgon

2009-07-13 @ 20:17:03 Tjöt Kommentera! (3)
helgon.se har varit nere över helgen, och jag har spekulerat fram att det aldrig kommer öppnas igen.

Idag var det öppet. Jag tänkte att jag skulle spara all min dagbok jag skrivit där. Sju års dagbok att spara. Fy sjutton vad trist. Men ja, ska det va så ska det va. Funderar på om jag inte redan har gjort det en gång, men det kan ha varit något annat.

Idag har jag hängt vid Sundstatjärn ngn timme med Erik, Lina och Peter. Jag och Erik käkade baguette, Peter åt flintastek och Lina drog en glass. Gut, gut.

När vi kom hem började det spöregna, in med tvätten för helvete!

Imorgon blir det fotning, och sen åker jag till mamma med en hemlig gäst. Det blir fint det.

Picknick

2009-07-13 @ 14:56:54 Tjöt Kommentera! (4)
Hur stavas det, kom jag på nu? Picnic, picknick? När jag var i de tidiga tonåren skrev jag typ "Jag vill ha picknick", menandes Nick Carter i Backstreet Boys. Verkligen hemligt, ingen förstod säkert. Undrar hur Nick ser ut idag? Jag msåte nog googla lite och sno lite bilder.

Första bilden var kul att jag hittade, det var nämligen min favoritaffish, och jag brukade pussa på den och önska att det var jag och inte delfinen som stod där i vattnet. Andra bilden är väl relativ ny gissar jag.

Mja, nej, jag känner att jag har lämnat Nick Carter bakom mig. 100%. Enda pojkbandsdrömmen jag inte kan glömma är ju som alla vet Justin. Det är karl det! Och han blir faktiskt snyggare för varje år.


Ja, ni ser ju själva.


En på Arvikafestivalene berättade att hennes "save card" (alltså den kändis hon skulle få ligga med om hon fick chansen, utan att hennes kille skulle kunna göra ngt" var Brolle Jr. Hennes kille hade någon annan och de skämtade om det och gick på krogen i Göteborg. Vem kommer in på samma nattklubb? Haha, jo Brolle. Tjejen satt och kollade på honom hela kvällen och glömde bort sin pojkvän. Nu när jag tänker på det så var det knappt hennes pojkvän, utan de var på en dejt. Hahaha.

Hm, pratade jag om något innan jag kom in på dessa pojkbandgossar? har jag satt på ugnen? Bäst att kolla.

Hüngri

2009-07-12 @ 17:25:59 Partykaka Kommentera! (0)
Jag känner mig hungrig och Erik tycker jag äter för ofta. Vi åt frukost vid halv tolv, ananas och melon vid fyra och nu är klockan snart halv sex. Det är väl inte särskilt ofta?Igår var vi på Harrys och härjade. Eller, egentligen härjade vi inte så mycket, vi dansade mest. Jag dansade och dansade och tänkte att jag minsann bränner en hel del kalorier, så det borde inte göra så mycket att jag skippade dansvideon både på fredag och lördag. Jag drack ingen öl, men två glas vatten där inne, imponerande kan man tycka, men jag tror ja gvet sanningen.

Det var nämligen så att jag egentligen inte skulle med ut alls. Sen så ville alla till Koriander och jag tjatade på alla att vi skulle till något ställe där det inte kostar pengar att gå in, som Harrys. Alla sa att det visst kostade, men jag trodde inte på dom, utan fick med alla dit. När jag väl stod där och skulle gå in kostade det 80 spänn! Jag grät lite inombords, men kunde ju inte ångra mig när hälften redan betalat sig in. Vilken miss. Så jag kan tänka mig att jag inte köpte öl för att jag var snål. Eller så var jag lagom full och ordentlig. Vem vet.

Efter Harrys gick jag och Hannill och köpte hamburgare på Sibylla, och passade på att tappa bort Lina. Jag hade planerat att gå hem, men både jag och Hanna kom till Norrstrandskolan och tröttande på att gå, och ringde taxi. Jag lyckades glömma mitt paraply i busskuren, där vi satt och väntade på taxi. En och en halv vecka fick jag ha det paraplyet. Gjorde inte så mycket, för det var redan trasigt. Rustaparaplyer är billig skit det. Det var kul så länge det varade.

Klockan fyra kom jag hem och tjoade att jag hade med mat till Erik. Han låg och sov. På något sätt släpade han sig ändå upp och vi tryckte i oss varsin hamburgertallrik och somnade sen mätta och glada. Kalorier, vad är det? Jävla hittepå.

Emmy igår

2009-07-12 @ 15:44:43 Videokaka Kommentera! (3)


Jag tyckte det var lite sött.

Tôl

2009-07-11 @ 17:24:23 Tjöt Kommentera! (0)
Töligt med regn. Har inte haft något att göra idag, så jag roade mig med att rensa avloppet. Vi tappar mycket hår, det är ett under att vi har något kvar på skallen egentligen.

Jag har satt igång en tio dagars provrunda med Warhammer Online. Förra året i september, eller vad det kan ha varit så kom det ut och vi köpte det som tokiga. Efter en månad hade vi tröttnat. Men nu fick vi ett mail där de dkrev om hur mycket de saknade just mig, det kunde jag såklart inte motstå utan satte igång det. Det är rätt tråkigt, men regnar det så regnar det, då kan man lika gärna spela.

Jag lagade lite mat också och tyckte det såg så gott ut så jag fotade. Jag borde starta matblogg istället, mycket mat blire.


Färskpotatis, färsk spenat, vårlök, alfaalfagroddar, överdrivet mycket gräddfil,
gräslök, korv, chorizo, köttbullar, paprika och lite lök.

Ikväll vet jag inte vad som händer och fötter. Det var tänkt att jag och Erik skulle öla lite, vi bjöd in Peter och Lina, men ingen kunde. Sen tänkte vi att de som skulle ut sen kunde förfesta här, men så bor vi ju så långt från civilisationen så det var ingen bra idé. Jag känner mig på absolut ickeparty humör, men klämmer nog några bira ändå, det borde pigga upp.

Mörkt och hjärnsubstansgrått ute.

Svensk sommar är det bästa som finns.


Vem rensar åt mig?

2009-07-11 @ 01:05:47 Tjöt Kommentera! (4)
När man bor i hyreslägenhet, vem rensar då avloppen när det är stopp?

Det är stopp i avloppet i duschen och hela badrummet svämmar över när man duschar. Jag försökte rensa förut, men kom inte åt under badkaret för det var massa rör ivägen. Rensade då lite äckelpäckelhår från hålet i badkaret, men det svämmar fortfarande över. Ska jag ringa hyresvärden, eller är det mitt eget jävla problem?

Om det nu är mitt eget jävla problem så har jag följande undring: en gång frö några år sedan och jag fortfarande bodde hemma hos mor så blev det stopp i avloppet i köket. Mamma ringde hyresvärden och en gubbe kom och rensade med sugpropp (det kom upp fult med ris och han skrockade att "Mjaha, nu har ätit mycket ris ser jag!" och jag skämdes lite, men visste inte riktigt varför). Varför gick det bra att ringa en rensare då för isåfall?


Vi var hos mormor förut och firade henne. Ett par timmar innan jag skulle iväg stod jag i badrummet och funderade på att duscha, men eftersom det som sagt är stopp i avloppet tänkte jag att jag kunde duscha hos mamm aistället. Bra idé, tänkte jag, tog ett steg bakåt och glömde bort det. Sekunden efter hoppade jag in i duschen och kom på mitt misstag när jag redan var intvålad och badrummet började likna en liten pool. Blubb, sa guldfisken.

Hm

2009-07-10 @ 10:46:36 Tjöt Kommentera! (7)

Jag tror jag står som reserv. Jag fattade inte riktigt för att vara ärlig. Så jag vet inte om jag ska va glad eller inte.

Res. 65 står det, är jag reserv 65? Eller är det bara en kod? Sen står det "Ant i UG 30", tror det är "antal i urvalsgrupp". Jag vet inte.Av 30 sökande är jag reserv 65, snacka om dåliga odds. Fan va trist om jag ska vänta ytterligare ett halvår med att plugga. Ja, jag ska inte ropa hej eller hejdå innan jag är över Bäcken.

300

2009-07-09 @ 23:20:32 Tjöt Kommentera! (11)
Nästan 300 gånger har ca 30 pers ränt ut och in på bloggen idag. Hände det något särskilt spännande idag, eller är folk bara rastlösa för det regnar så mycket så man inte kan gå ut, så man kan lika gärna gå i och kolla om bloggar uppdaterats?Någon som har liknande statistik idag?

Hej Amigo

2009-07-09 @ 22:50:13 Matprat Kommentera! (0)
Restaurangen vi skulle gå till hade tagit ett väldigt märkligt beslut i mina ögon, nämligen sommarstängt. Är det inte under sommartiden som serveringar går som bäst? Eller är det bara något jag fått för mig?

Vi fick gå till restaurang Amigo istället och käka gyros. Inte var det var vi tänkt, men det smakade gott och sällskapet var kanon!

Det blev inte särskilt dyrt, och han fick ingen dricks av mig heller, stackarn.

Översvämning!

2009-07-09 @ 17:50:30 Tjöt Kommentera! (0)
Vårt badrum svämmade just över! Det är min tur att rensa avloppen, det är ju mindre kul.


Nu ska vi gå ut med mamma och Eik och fira lite att Eriks kom in på skolan. Det blir Lilla Sicilien ikväll, med pasta!

Jaa

2009-07-09 @ 11:34:57 Tjöt Kommentera! (6)
Yes, Erik kom in på skolan!!

Nu gäller det bara för mgi också då, hoppas hoppas! studera.nu har i vanlig ordning kraschat så det går inte att logga in. Bah. "i vanlig ordning" skriver jag, utan belägg.
Nu kom jag in på studera.nu, på min anmälan står det "Urval förbereds/körs" . Snart kanske det står det jag vill!

Önskelåt

2009-07-09 @ 11:16:04 Tjöt Kommentera! (0)

Imorgon fyller mormor år och vi ska dit, ska nog önska en låt åt henne på p4. Undrar vad hon vill höra? E-type, Taube eller Cash?

Mygg

2009-07-08 @ 23:33:16 Jag vill inte Kommentera! (0)
Jag fick just ett myggbett på kinden. Onödigt om du frågar mig.

Dagisvisa:
"Lilla mygga bit inte så
AJ
det gjorde den ändå!
Handen aj
(fler "aj" för varje vers")
Myggorna sticker och biter på mig
men
var sticker myggan dig?"

3-rätters

2009-07-08 @ 21:44:06 Matprat Kommentera! (5)
Förrätt:
Jordgubbssallad med prusciotto och halloumi.


Jordgubbarna låg först i olivolja, citronsaft, salt och peppar och drog sig ett tag. Gott, gott! Första gången jag äter den där italienska lufttorkade skinkan också!

Huvudrätt:
Fläskfilé och färskpotatissallad med spenat, vårlök och fetaost.


Denna gången var jag noga med att inte ta för mycket vinäger (som jag gjorde sist), så den var jättegod!

Efterrätt:
Gino med banan, kiwi och jordgubbar, tillsammans med gammeldags vaniljglass.


Jag lovar, det är mycket godare än det ser ut. Kiwin tappade sin gröna färg i ugnen, och jag orkade inte riva vit choklad över, utan hackade den istället.


Min systemkamera laddade ur sig lagom till förrätten, därför är bilden tagna med meskameran.

Idag-saker

2009-07-08 @ 19:17:35 Tjöt Kommentera! (2)
Idag har jag varit riktigt duktig, må jag säga. Började med en liite annorlunda frukost än vad jag brukar. Efter den så satte jag i workoutskivan i dvdn och kämpade mig igenom hela.


Skitsvårt vare, man skulle boxa, sparka och hoppa hela tiden. När jag sparkade åt höger boxades de åt vänster. Så höll det på i tjugo minuter. Jag var helt svettig efteråt och fick hoppa in i duschen. Jag fick lite ont i knäna, men det ordnar sig, det blir nog bättre med tiden.

Sen efter duschen dammsög jag hela lägenheten. Sen tog jag ut alla kartonger, tog trapporna, jojo, två vändor fick jag ta. När sista kartongen var på plats så gick jag med raska steg till affären där jag skulle köpa sockerärtor. Kom till affären och fick syn på en vattenmelon och köpte den istället.

Sen kokade jag färskpotatis. Sen var det dags att förbereda middagen som ikväll är 3rätters. Hej och hå, äre onsdag så äre!

Nu är fläskfilén färdig!

På spiken!

2009-07-07 @ 22:17:36 Tjöt Kommentera! (4)


Det är det jag sagt hela tiden! Det är bara hittepå, har jag sagt. Alla kommer köpa en, de flesta kommer inte få annat än lite ont och en prickig rygg. Alla kommer köpa en spikmatta, och om några år kan vi alla sitta och skratta (jag kommer givertvis skratta åt alla, gotta mig för jag hade rätt) åt vad lättlurade vi alla är.

- Kommer ni ihåg... eh vare -09, när vi alla köpte såndär spikmatta!
- Hahaha, jaa! Haha, jävler va ont man fick av den!
- Ja, fyffan! Å alla hade en också! Dyra va dom också, och små!
Kaka - Hehe.. ja, ni..


Martin Ingvar är min vän. Det är gubben i artikeln alltså. Han verkar trevlig.

Oj. Eller?

2009-07-07 @ 21:52:47 Matprat Kommentera! (4)
Blev lite nervös förut när jag kom från affären och kollade kvittot. Hur många bananer köpte jag egentligen? 2000?!Förresten så stämmer det ändå inte, jag köpte inte 2 heller. Jag köpte 3. Inte visste jag att det fanns styckpris på bananer.


Kvällstävling:
Gissa vad jag ska laga? Som ledtråd har ni kvittot med en del av ingredienserna.


Ska inte göra det ikväll i vilket fall, det blir imorgon tror jag. Orka vara nyttig.

Jackson

2009-07-07 @ 21:17:23 Tjöt Kommentera! (0)
Jaha, här sitter man och tittar på någon sorts minnescermoni för Michael Jackson. Jag missade ju Allsång upptäckte jag nu, va tusan.

Dessutom verkar kommentatorerna hatar varandra. De pratar i munnen på varann, rättar varandra lite spydigt och svarar inte varandra.

- Hon talade väldigt likt sin far, Martin Luther King.
- ...

- Det där var kongr...
- Kongressledamot från Texas.
- Hon pratar om något slags "convention 403"
- Om den barmhärtige samariten, att han brydde sig.


- Ja, Fredrik, det här var alltså en Britain got talent-finalist.
- Han var med i Britain got talent.


Inte samspelta för fem öre. Jag gissar att det är Ronny Svensson och Fredrik Strage. Det var det, ser jag nu.

Nytta

2009-07-07 @ 15:39:45 Tjöt Kommentera! (2)
Nu måste man ju låta kroppen ta igen sig efter allt festivalandet. Kanske inte bör säga detta, men jag råkade äta falafelrulle igår kväll. Va illa. Peter sa på väg hem "Nu kommer jag inte äta pizza på jättelänge, iallafall inte förrän imorgon." Bah.

Iallafall så ska jag kompensera det med detta:
Det blir fan grejer det, en dansworkoutcd! Och lite nyttiga flingor med färska jordgubbar vid sidan av. Ska nog testa dansvideon innan Erik kommer från jobbet, då blir det inte lika pinsamt (för honom).Nu har jag hoppat framför tvn i 6 minuter och 38 sek. jag är andfådd, stel och lite svettig. Någonting säger mig att det där kan vara rätt bra för mig att fortsätta med. Jag kör 10 min imorgon. Eller sen. Fan jag kommer behöva duscha om jag ska köra hela 20 minuters programmet av hopp och spark och hopp, dans, steg, box med armen etc. Hej och hå.

Eriks skola

2009-07-07 @ 12:17:03 Tjöt Kommentera! (5)
Erik blev just antagen som första reserv på Industrimontör, så nu hoppas vi att någon hoppar av, det vore riktigt fint! Jag väntar med spänning på mitt antagningsbesked. Mitten av juli står det, men när är det, om ett par veckor?

Jag vet inte!

Sarah Dawn Finer

2009-07-06 @ 22:51:51 Matprat Kommentera! (6)
Jag inte förstå hur Sarah Dawn Finer kan vara lika gammal som min syster Lisa. Jag trodde hon var närmare 40. Kan det stämma, att hon bara är 28? Jisses.

Kanske beror på allt smink.

adress

2009-07-06 @ 13:22:00 Pixelpix Kommentera! (1)Haha, hur fick de Karlstad det Umeå? Fick detta nerkladdade brev förut, hej och hå, det har varit ute och rest långt.

Träff

2009-07-05 @ 22:18:17 Tjöt Kommentera! (0)
En sak till jag glömt att nämna är att två i mitt camp fick träffa Depeche Mode.

Jag satt nyss och lyssnade på tävlingen och eftersnacket på p3, där hon vunnit tävlingen. De träffade dem, tog i hand, och inget mer. Typ. De hade inte fått tagit med någonting in, inga autografer, inga foton. När Elisabeth tog i hand med en av dem så tog han tag i hennes syntetsdreads och sa "These are so not real!" Haha.

Men de var väl ganska nöjda ändå, utom att det var synd för de hade köpt tshirtar bara för att få autografer på, och en silverpenna de kunde använda. Men nejdå. En hade till och med haft handskar på sig, lite Michael Jackson wannabe om du frågar mig.

Långläsning

2009-07-05 @ 18:04:57 Partykaka Kommentera! (0)
Oj. Förra inlägget blev långt. Tänkte inte skriva något alls först, men sen tänkte jag skriva lite, och sen blev det jättemycket.


Jag glömde ändå berätta hur vi väcktes varje morgon: Det var genom att Pubiis sprang runt och skrek "Heja Norge, heja Norge! Akkurat, akkurat!" Vilket energiknippe!

Arvikafestival '09

2009-07-05 @ 18:01:32 Partykaka Kommentera! (0)
Arvikafestivalen. Ja, nu var det alltså avklarat, fyra dagars härjande i Arvika. Jag är lite schleten och trött, men mår rätt bra nu när jag fått kaffe och chiabatta och en dusch.

torsdag anlände jag, Lina och Peter i bil, tack för skjutsen mamma! I Camp Silvertejp väntade ett gäng glada skåningar och vi packade oss ganska snabbt in i ett tält de slagit upp åt oss. Jag var glad över att jag tagit med en stol och paraply, det blev ett fint solskydd. Vi drack öl och åt chips och drog sen till festivalområdet. Där spelade Lina Gutiar Hero i Karlstads Rocks tält medan jag dansade och underhöll folk i soffan i tältet. Sen önskade vi en låt och drog därifrån.

Vi hörde att NIN började spela, och då blev vi plötsligt hungriga och gick till campingen. Vi käkade varsin falafel och gick sen och la oss 00:30 som två smågriniga tanter.

Fredag började med att jag var bakis och kunde inte röra mig. Jag fick en pizza slice och piggnade till något. Dagen gick ganska långsamt, tyckte jag. Jag och Lina testade stormköket och lagade Pasta Carbonara. Någon fick hjälpa oss att tända, för vi var båda rädda att brinna upp. Sen när vi satt där och inget hände kom en kille och sa att vi hade stomköket uppochner. Vilken miss. Sen började det koka, och vi fick får pasta.

På eftermiddagen någongång så hade vi vart på festivalområdet och märkte att Welle: Erdball skulle spela. Då blev vi törstiga och skulle gå till tältet och dricka vatten. Vi sprang på Jonas och Palle som hastigast när de var på väg in, sen såg jag inte dem något mer. Vi drack vatten, och drygade oss och missade spelningen. (sådär höll det för övrigt på, så fort det var något så var vi hungriga eller törstiga eller pissnödiga. Alltid något som gjorde att vi missade det mesta.)

Senare skulle jag, Lina och Peter gå på Eagles of Death Metal och jag skulle med och få se vad det kunde va. När vi blev muddrade på incheckningen så sa de att vi inte fick ta med paraply in, och att det bara var att slänga. Jag ville inte slänga mitt nya paraply utan gick tillbaka till campet medan Lina och Peter gick till spelningen. När jag kom tillbaka började det småregna, och jag bestämde mig för att stanna. Jag och Björn delade på världens häftigaste mat; struts, krokodil och känguru! Strutsen var godast, Björn gillade krokodilen bäst. Kängurun var lite seg, lite som en överkokt grytbit. När vi satt och åt så började det vrålregna, det regnade och regnade och jag var nöjd över att slippa vara på festivalområdet utan paraply. Vi satte oss inne i det största tältet och tog lite öl och myste.

Kvällen kom, och vi skulle se Depeche Mode. Jag och Lina gick dit, hoppade lite och tröttnade efter ca 30-40 minuter. Det var helt okej, men vi orkade inte. Gissa vad vi gjorde istället? Vi gick och lagade mat. Såklart. Nudlar i stormkök, blev helt okej.

Lördag. Jag vaknade och hade sovit gött som en gris och följde med alla till Arvika centrum. Där skulle vi handla frukost och äta i det gröna. Plötsligt blev jag och Lina och två till sugna på pizza och lyckades i samma veva tappa bort alla andra. På något sätt hamnade jag och Lina på en norsk restaurang, där vi åt en varsin tallrik pasta med lite vitt bröd och en liten sallad till. Sen gick vi staden runt och sökte efter resten av folket. Vi hittade dem efter mycket om och men på en gräsplätt nära affärerna. Vi hade gått helt fel som vanligt och snurrat. Där satt alla och åt god frukost med yoghurt, rödbetssallad, köttbullar och annat mums. Jag åt några köttbullar och lite munk.

Efter det gick vi till badhuset och duschade. 35:- fick vi betala för en dusch och ett lån av handduk. Det var riktigt skönt att tvätta håret efter allt regn och ruskt. Tjejerna som var med hade tänkt på alls; hårblås, plattång, schampoo, krämer, you name it. Jag var imponerad, jag hade inte ens med mig rena underkläder. Fan, snusk-Ida.

Sen åt vi vattenmelon utanför badhuset och svettades. Vi gick sedan en bit, satte oss i gräset, tôlade, vilade och gick sen tillbaka. I campet hann jag ta en öl, sen skulle vi iväg till festivalområdet. Jag köpte en Thåströmt-shirt och var nöjd med livet. Vi gick till KNRtältet igen och trodde vi hade med vår revanch, vårt kort i essärmen (haha, nej så heter det inte, men örke ändra) - Pubiis. Han tog den svåraste låten på svåraste nivån av Guitar Hero, och sög fatalt. Vi skämdes och gick och köpte hamburgare.

Efter ett tag gick Lina till campingen och jag gick med Björn, Emilia och Frida runt i alla stånd och tittade. Jag skulle möta Lina igen halv nio och vi skulle gå och se Thåström spela. Emilia och Björn hade gått och köpt något, och jag stod och väntade, Lina messar och skrivet att hon blir kvar i tältet. Jag står där och funderar om jag ska se Thåström själv, eller vad jag ska göra. Då dyker Pubiis upp från ingenstans, och följer med mig till spelningen. Den var tyvärr en besvikelse, han spelade nästan bara lugna låtar. Bästa låten var "Var är vargen" och framför allt "Die Mauer" som han gjorde som extranummer.

Jag och Peter gick tillbaka till campet efteråt och tog en varsin öl med Lina. Sen gick vi och såg KoRn. Jag hade nästan aldrig hört dem, och tyckte de var jättebra live. Vi dansade och hoppade och min rygg sa nej, tack, efter ett tag. Fan va stel man blir när man är på konserter. Efter det gick vi och råg Tgr Lou. De var inget vidare, så jag och Lina drog ganska snabbt.

Söndagen kom och regnet också. Jag, Lina och Pubiis satt i vårt tält och pratade och åt chips när plötsligt en gubbe kom och sa till oss att campingen stänger tolv. Då var klockan 11:58. Vi fick lite panik och började hysteriskt packa ner allt och göra regnponchos av svarta sopsäckar. Tältet hade vi råkat haft sönder, eller så var det redan trasigt, jag vet inte, så det lämnades kvar. Vi fick med oss allt och ställde oss och frös på en bensinstation tills Erik kom och övningskörde hem oss. Gött mos. När jag kom hem gick Erik och köpte chiabatta, rostbiff och potatissallad, och vi åt det med kaffe. Det var ritkigt härligt och gott.

+ Mina campkamrater, riktigt goa människor
+ Bra väder nästan hela tiden
+ Campingen, ingen lera någonstans
+ Stämningen var bra, inget bråk eller trill över våra tält

- Bakisfredag var inge roligt
- Något camp bredvid oss som skrek hela dagen och kvällen
- Jag var nykter nästan hela tiden, drack 8 öl totalt under hela helgen. (Är det verkligen ett minus?)
- Nickelallergi bröt ut på halsen när jag sov i mina halsband

Tanten i mig

2009-07-02 @ 13:56:52 Tjöt Kommentera! (0)


Resultatet i "vem i Galenskaparna är du" på facebook :D

Knarkare

2009-07-02 @ 10:52:53 Tjöt Kommentera! (0)
Läste på Linas blogg och hon nämnde sin rädsla för knarkare. Då dök det minsann upp ett mnine från en Arvikafestival:

Det var tydligen någon som stod utanför bajamajorna och hög de som kom ut med en spruta full i knark. Vi såg en ambulans, och det påstods att det var pga av "sprutmannen", att någon blivit huggen och nerdrogad. Kanske döende.

Jag tror det var så i alla fall. Jag brukar komma ihåg historier ungefär. Inte riktigt, men oftast det mesta. Ibland minns jag helt fel, och då är det bra med människor som Emelie och min syster till exempel som kommer ihåg bra. Bror min brukar också komma ihåg säker, det konstiga är att han har vid flera tillfällen "kommit ihåg" saker som hände när han inte var med, eller inte ens född.Nej, om man skulle packa lite kanske. Jag har packat ner en handduk bara hittills. Vad ska jag med den till? Ja, det blir säkert bra, jag kan ha den om jag får för mig att rulla mig i en lerpöl, eller om jag trampar i kiss. Jag har även packat silvertejp. Kan va bra och ha.

Komma i stämning

2009-07-01 @ 17:51:20 Tjöt Kommentera! (0)
För att ni ska komma i stämning delar jag härmed med mig av dagboksinlägget som utfärdades efter min senaste festival:

"Jaha, så va man övertalad att hänga med te Augustibullret med Lina o Bengan. Vi drog iväg i den lille fule blå, och Lina började bärsa direkt. ”Spill inte sa jag, och Lina spillde. Haha. Fast bara på sig själv, men ändå. Vi kom fram och började öla relativt fort. Beng hade en person i huvvet hela tiden, Lina en annan ;) Så jag fick umgås i skift mellan hånglen.

Jag träffade flera skumma personer, bl a en kille som såg ut som Hillary Swank, en tjej som hade snott varenda plagg på sin kropp, ännu en som påstod sig ha kastat en tårta i nyllet på kungen och programledaren för Pussel på fyran. Ang, det den pusselkillen så tyckte jag att han var lik en snubbe på kanal 12, så jag sa
”Du är lik en på tv”, och han kompisar sa att alla säger så ”Du är så lik han i pussel på fyran! Ingen säger att det ÄR han.” Jag skämdes, eftersom jag sagt lika dant, men inte haft en tanke på Pussel. Vi hade någon sorts ”vemkanförstfånågonattsättasigbredviden”-tävling. Bengan vann, fort som fan kom en kille o satte sig bredvid henne. De tre killarna som vi tävlade mot fick varsin puss av en tjej, jag försökte också men hon ville inte, jag blev råiggad.
Desto gladare blev jag när Bengan och Lina pussade mig senare på kvällen. Lina försökte hångla med mig men jag blev generad och fnittrade istället.

Jag och Bengan blev rådumpade av Lina, så vi drog på Dia Psalma och röjde som fan! Jäklar va bra dom va :) Jag har inte lyssnat på dem på flera år, men det va bra ändå. The shit. Åsså käkade vi pommes med curryketchup och sen skulle jag sova i vanlig ordning. Första natten la jag mig halv ett, och nästa typ halv två. Partydjuret i mig slog till igen ;D

Sista dagen blev jag brutalt våldtagen av en geting. Aj som fan! Lina och Bengan lugnande med mig med att det är ingen fara, så länge jag inte är allerigsk.
”Då dör du” sa Lina. ”Fast alla dör ju inte direkt. Vissa blir bara jättesjuka, sen dör dom” sa Bengan. Jag hade aldrig blivit biten av en geting förr så jag visste inte. Men än har jag inte dött, så det är nog lungt. Men aj vare sve! "

Källa: boopi@helgon

Annars håller jag på att ladda ur kamerabatteriet så det kan laddas upp och vara fit for fight tills imorgon. Tyvärr verkar batteriet fått superkrafter, och vägrar ladda ur sig. Jag har tagi tmassa kort, filmat tills minneskortet är fullt flera gånger och haft den allmänt på, men inget hjälper. Vad tar mest på batteriet? Några tips, någon?

Meet the Jacksons

2009-07-01 @ 16:45:58 Tjöt Kommentera! (2)


Kolla längst ner där... "Joe, som han också kallas.". Han heter ju Joe. Annars hade det väl stått typ "Joey, som han också kallas"

Detta går att läsa lite längre ner:Haha, fy fan va elakt! Usch, jag får mardrömmar bara genom att läsa det!

Sista rycket

2009-07-01 @ 11:48:22 Tjöt Kommentera! (0)
Lina ringde och meddelade att hon ska jobba i far sins affär i Kil idag. Jag och mamma är inte sena att nappa, och åker antagligen dit sen och snokar efter fynd.

Jag ska leta bikini och fortsätta jakten på kängorna idag.

Dessutom försöker jag ladda ur kamerabatteriet så det är fräscht och nyladdad imorgon. Jag gjorde en dokumentär om näre jag gör frukost. Haha, vid ett tillfälle hör jag någon komma på loftgången, och jag antar att det är brevbäraren "Kommer det någon? Nu ska vi se vem det är!" säger jag till kameran och filmar ut genom fönstret. Inte nog med att jag står i bara underkläder och vit nätbrynja, fönstret är ju såklart öppet också så gubben som går förbi hör vad jag säger, och kollar in. Hehe, nja jag ska överväga att lägga ut den filmen, inte så vidare spännande att se mig stå å bre mackor.


Skepp åhoj, landkrabbor!
hits