Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gört

2008-10-31 @ 17:19:53 Tjöt Kommentera! (6)
Tryck på uppdatera så har jag en höstigare blogg.

Svårt med ny header, jag blir aldrig nöjd. Nu blev det en minimalistisk. Det får vara så ett tag.

Woo!

2008-10-30 @ 23:51:45 Tjöt Kommentera! (2)
Lyckades råövertala Lina att komma. Det tog ett par minuter och sen var saken biff! Jättekul, jag är jätteglad! Ska bli klippt dessutom, kan ju inte bli bättre :) Önskar bara man hade lite röd färg till övers, vore fint att bättra på. Mja, det blir ett annat projekt.

Velar ang. utklädnad. Vad tudan ska man klä ut sig till, har en idé som jag inte har några grejer till. Hm. Jag får fundera några timmar till, sova på saken.


När jag tänker maskerad så tänker jag alltid dagarna innan nyår, innan allt hände. Jag var glad och hade nedräkning till den stora nyårkalajset där alla skulle komma, 80% var utklädda och alla mådde bra. Det var innan. Såg gb-inlägg på Helgon där jag och Jonas suttit och skrivit till varann runt ett- halv två någonting på dagen. När jag såg det tänkte jag "När vi skrev det hade han bara två timmar kvar, undrar om han visste? Kände han något på sig?" Massa sådana tankar.

Nej, jag vill inte skriva mer, blir bara ledsen. Hörs imorrn.

Bot

2008-10-29 @ 21:07:07 Tjöt Kommentera! (4)
Böter. Igen.

Satte mig i bilen i morse och ser en lapp på framrutan. WTF? Jag kollade och mycket ritkigt, en parkeringsböter. Kollar parkeringsbiljetten som ligger där och den säger "Nov 08". Jag muttrar och kör till jobbet. Väl där tar jag in lappen för att läsa ordentligt. det står att biljetten inte varit läsbar. Jag blir upprörd och ringer EuroPark.
"Nej, det är ju en del av biljetten som inte syns.."
"Mjo, men det står 'nov', och det är ju oktober nu så det borde ju betyda att det är en giltig biljett?"
"Nej, vi kan ju inte se hela biljetten, och då kan inte vi vara säkra på att det är en biljett från vår automat."


Åhhh! Jädra kärring! Man såg inte tiden och då kan de omöjligt veta att det är en  EuroParkbiljett. Så jäkla trött på böter, speciellt nu när jag inte gjort något fel. Jo, biljetten hade åkte under en del i panelen där längst fram, så som sagt tiden inte syntes. 200:- i toaletten. Känns som de letar efter något att lappa. Gah!

Varför kan inte Newsec (hyresboalget) samarbeta med EuroPark på så sätt att det bakas in i hyran för de som vill ha parkering? Så man kan ha en lapp i bilen jämt, istället för att vara tvungen att lägga i nya mynt var fjärde vecka? Det är en annan sak som är störigt, man måste ha mynt, inga betalkort gäller. Vem fan har kontater idag?

Hårror

2008-10-28 @ 21:38:48 Tjöt Kommentera! (2)


Mitt löshår har exakt samma nyans som mitt egna hår, woo! Kanske ska ha i det till helgen, mja vi får se. Eller ha min blonda peruk kanske? Hihi.

Dagens intressantaste inlägg. Intressantaste på länge faktiskt.

Herrgård

2008-10-28 @ 12:04:57 Tjöt Kommentera! (4)
Det ringde just.

"Hallå det är Ida."
"Hej, är det Ida Jansson?"
"Eh.. Ja?"
(Ja, men typ är det ju det iallafall)
"..som har en herrgård till salu?"
(snabb överläggning i hjärnan - har jag en herrgård eller inte, tänkatänka.)"Hm, nej.."
"Inte? Nej okej.."
"Så har du ringt fel.."
(no shit)
"Ja, då är det inget att göra åt då!"


Det är konstigt, för i några milisekunder var jag osäker på om jag hade en gård till salu. Jag har redan börjat fantisera om hur mitt liv skulle vara om jag bodde i den där herrgården. Men det kan inte varit en särskilt bra gård eftersom jag visst ska sälja den. Kanske är den hemsökt. Jag tänker mig att det ser ut som Mårbacka. Varför skulle jag sälja Mårbacka? Kanske för att tjäna en rejäl hacka och sen flytta till norra Italien och odla apelsiner såhär på livets höst. (Vårens höst var jag nära på att skriva).

>.<

2008-10-26 @ 19:00:10 Matprat Kommentera! (7)
Det blev bara dret med alltihop.

Skulle först göra goda "mellanmålsmuffin" Något nyttigt jox jag hittade på någon sida. En ingrediens saknades och jag struntade i kakao eftersom Erik inte tål. Jag blandade annars allt och lät det stå på jäsning. Bror min kom och vi båda konstaterade att det såg för jävla äckligt ut. men jag klickade ut dem i sina muffinformar (fick tips av Erik som han i sin tur fått av Lisa; att man ska ta dubbla formar så de håller bättre). Sagt och gjort. De höll sig fint med såg fortfarande jätteäckliga ut efter bakningen i ugnen. Vi tog en och delade på, jag och Erik och det smakade gröt typ. Blä. Jag skrapade ur alla formar ner i en bunke och öste på honung och kokos i jakt efter godare smak. Jag ställde upp två (4) formar till och in i ugnen. Det blev inte ett dugg bättre. Huga. Slängde den satsen.

Skulle sen baka bröd, men hittade inget recept där jag hade alla ingredienser. Ville ju ha ett lite nyttigare bröd, med kärnor, frön och rågmjöl elelr nåt. Nej, jag hittade inget och snart började tiden komma då Erik skulle komma hem från jobbet (förvirrande när sambo och lillebror har samma namn). Jag ville ju att han skulle komma hem och det skulel dofta ljuvligt i hela lägenheten. Jag fick lite panik och sökte på muffinrecept för att hitta något. Till slut hittade jag något från Lejlas kokbok "A piece of cake", blåbärsmuffin med typ smulpaj på. De hafsade jag ihop och de hann nästan bli klara tills det att Erik kom hem.

Det lite komiska var att jag denna gång blev snål på formar då jag slösat så mkt på de äckliga muffinsena så jag tog bara en och en. De flöt ut över hela plåten, alla utom en - den jag av misstag råkat ge två formar, haha! De blev goda men ser oaptitliga ut.

/kökskatastrofen.

Söndagsgöra

2008-10-26 @ 12:56:26 Tjöt Kommentera! (4)
Har hunnit handlat massa nyttigheter som pumpakärnor, olika frön och sojamjöl och jag vet inte massa sånt. Ska bara är det tänkt. Har även hunnit tvätta och diska och duschat.


Regnigt ute så jag tog in tvätthängaren.

Imorde gick jag upp och ställe mig och diskade innan jag åt frukost. Stod där och plaskade när jag tvärkom på att klockan skulle ju dras tillbaka. Erik hade alltså åkt till jobbet en timme för tidigt och här stod jag toktidigt och diskade. Jahåpp, vad skulle jag nu göra när jag fått ås mycket tid över? Kollade massa recept och åkte som sagt och handlade. Frågan kvarstår: är rårörssocker samma sak som råsocker? Jag vågade inte chansa så jag kom hem utan ngt. Jaja.

Bakdags nu då!

Smyg

2008-10-25 @ 23:57:08 Tjöt Kommentera! (3)
Har börjat med en ny design, klurar fortfarande och det lär säkert bli vinter innan höstdesignen är färdig. Jag får inte riktigt till det, men jobbar på det.Typ något sånt kommer det bli, vi får se, jag fixar (tillsammans med lillebrors hjälp) och trixar vidare. Vill inte att det ska stå Kaka två gånger, folk kan ju tro att jag kallas det. Sudden kanske jag ska skriva istället? Fast det kallar ju ingen mig heller. Ida kanske? Nej va törrt. Vet inte. Det är lövmania iallafall, som det ska vara på hösten.

Måste ta nya foton snart, vill ha höstfoton och på mig själv. Jaja, det orner sej.

Nerochupp

2008-10-25 @ 12:16:38 Tjöt Kommentera! (5)
Satte mig och skulle skriva då något var fel. Jag stirrade på tangentbordet och det tog flera sekunder innan jag såg vad som var fel - det låg uppochner! Haha.

Har flyttat runt datorerna och bytt plats på dem. Jag hade sagt till Erik från början att om vi ska ha data bordet så som vi har det ska jag ha platsen med ryggen mot väggen, inte mot hallen. Sagt och gjort, Erik placerade den nya datorn mot hallen och den gamla mot väggen.
 Efter en vecka köpte vi en dator till och bytte ut den gamla, denna blev då Eriks dator och jag fick den snygga svarta. Så nu har vi suttit sådär i över en månad, jag med ryggen mot hallen och Erik mot väggen. Jag har velat byta plats på dem länge och Erik har gnällt.

Så idag när Erik ändå jobbar tog jag saken i egna händer och flyttade runt- Det tog ett bra tag och jag fick dammtorka och pyssla och dra sladdar kors och tvärs. Men nu är det klart och det blev skitbra.Sladdar överallt, och ja, vi har bara en datastol. VI byter då och då så inte en stackare ska sitta på trästolen allt för länge.

Frisk

2008-10-24 @ 13:51:50 Tjöt Kommentera! (2)
Jag bestämde att jag är frisk på måndag. Jag har inga värktabletter hemma så jag får gå p ånågon slags te-kur. Te och  Haricort verts. Vet inte hur det stavas, men det är gott. Säkert nyttigt också, det hoppas jag på iallafall.

Sjuk eller frisk?

2008-10-24 @ 11:08:41 Tjöt Kommentera! (3)
Vaknade i morse och mräkte att halsen var svullen och öm och huvudet dunkade. Har haf tont i halsen till och från i två dagar, och bara väntar på att det ska bryta ut till något värre. P åmåndag ska jag öppna och stänga ett dagis tillsammans med en dagmamma. Det blir bara hon och jag, och hon får sluta halv fyra och jag får vänta på att alla barn går hem. Men hur ska jag veta om jag inte blir sjuk i helgen?

Ringde rektorn på förskolan för att fråga vad jag gör om jag blir sjuk och itne kan jobba.
"Det är ju det värsta som kan hända, vi är väldigt beroende av att du kan jobba. Men du får tills i efttermiddag att bestämma dig." s
a han.
Känner att det inte blir helt lätt att veta om jag blir sjuk eler inte. Har 4 timmar på mig att känna efter om det blir bättre än sämre. Jag är rädd att jag säger att jag kan jobba och sen blir dundersjuk på lördag-söndag. Eller att jag säger nej jag kan inte, och sen blir jag friskare än friskast och missar 11 timmars lön. Det är ju över tusen spänn.

Jag blev lite bättre efter frukosten (äggröra, 2 korvar, 1 köttbulle och en god macka med sallad, ost, paprika, gruka och ngt slags kött, och kaffe såklart). Är fortfarande inte bra dock.

Tur i oturen att Emelie har influensa och inte kan gå ut. VI hade båda två längtat i ett och ett halvt år att köra en utekväll ihop. Men så går Emelie och blir sjuk och vi skrattar åt Murphy's lag om alltings jävlighet. Men som sagt, jag är inte på världens partyhumör jag heller, kännermig mest sunkig och tjock i huvudet. Sådär som när man är förkyld, fast utan snoret eller nästäppan. Nästäppan, är det verkligen ett ord?

Boho del 2

2008-10-21 @ 19:00:26 Tjöt Kommentera! (3)
Igår när jag la mig så vråltjöt grannen igen. Hon böljade och hulkade värre än på morgonen. Stackars tant. jag borde gå över och ge henne en kram och en gammal svettig muffin.

Muffinen ja, nu undrar ni allt!

Igår fick Erik och jag ryck och åkte och köpte burgare på Sibylla, vi hade rabatthäfte och betalade 1 för 2 och dessutom hade Sibylla namnsdag just då, så vi fick en varsin muffin. Tyvärr, tyvärr så var det chokladmuffins så jag fick trôka i mig båda, så synd, jo verkligen.

Boho?

2008-10-20 @ 14:26:32 Tjöt Kommentera! (1)
Imorse när jag vaknade hörde jag ett besynnerligt ljud. Jag lyssnde noga och insåg snabbt att det var grannen som storbölade på andra sidan väggen. Hon hulkade och tjöt. Ibland sa hon något och jag antar att hon fått någon hemsk nyhet via telefon, för jag hörde ingen annan röst. Jag ville inte höra så jag satte på radion isället. Efter en halvtimme stängde jag radion och gick upp, då hade gråten tystnat. Kanske hade hon gått till ett annat rum, eller så hade hon samlat sig. Det första jag tänkte var att katten kanske dött, men det måste vart något värre så högt som hon grät. Eller, det är kanske hemskt att förlora sin katt och enda vän i denna grådaskiga värld. Jag sk anog gå ut och spana efter katten för att se om den finns kvar, då kan jag trösta henne med att den lever trots allt.

Eller så ska jag sköta mitt och inte lägga mig i.

Brevbäraren kastade ner posten i morse och smällde upp dörren bredvid och kastade posten i grannens låda (gissar jag), och smällde i dörren igen och stormade iväg, pang bom ta det lugnt!

Auktioner

2008-10-19 @ 19:32:22 Tjöt Kommentera! (5)
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=75347140

Lägg gärna ett bud på detta ansiktsvatten från Clinique! (Pris i butik är drygt 200.)


http://www.tradera.com/Clinique_3_steg_prova_pa_resekit_1kr_-auktion-75346454

Eller detta resekit från Clinique, i en praktiskt necessär!

Hår

2008-10-19 @ 15:33:50 Tjöt Kommentera! (0)
Jag borde lova mig själv att bara Lina får färga mitt hår. Inte nog med att det är tråkigt, det är ju skitsvårt också. Minns inte hur jag gjorde det sist i augusti, men inte kan det varit såhär knövligt. Erik blir svartig och jag blir svart och rödorange. Blandade lite hipp som happ själv så vi får se vad det blir, jag siktade på rött iallafall. Jag har färg överallt. Tur att jag har på mig en gammal tshirt, den är hel svart nu, inte vit som för tjugo minuter sen. Erik är svart i ansiktet och på halsen och på öronen. Jag har till och med färg på glasögonen.

Glömde nyss bort att vi sitter med färg i håret, och började strycka Erik i bakhuvudet, tänkte bara vara lite go, men tji fick jag - svart på handen och ha det bra! Gosh. Snart skölja ur, hoppas inte håret trillar av eller något annat konstigt.

Audiell?

2008-10-17 @ 19:59:21 Tjöt Kommentera! (6)
Min lärare pratade i måndags om visuell och motsatsen till det. Mnins inte vad det heter, så jag chansar på audiell. Ja, jag borde googla på det innan jag sätter mig och skriver ett inlägg om detta fenomen tycker man ju. I allla fall så sa hon att hennes man va audiell och det betyder att hon kan säga till honom t.ex "Kan du gå ut med soporna sen efter maten" och han kan då lätt komma ihåg detta, och säger liknande saker till henne. Men kruxet är att hon då är visuell, dvs att hon måste se det, typ nerskrivet. Så om han skriver en lapp så kommer hon ihåg det, inte annars.

Det är nog samma sak med Erik och mig. Jag vill höra, Erik vill se. För att komma ihåg alltså. Stämde när jag var och handlade och på den obemannade utcheckningsdisken stod det på skärmen hur mkt det skulle kosta, och jag drog mitt kort och åkte hem utan att ha en aning om hur mycket jag handlat för. Fick läsa kvittot när jag kom hem och säga det högt några gånger för att veta.

Erik minns aldrig det jag säger till honom, jag brukar alltid få skriva lappar och känna mig som hans morsa
[ ] diska
[ ] ta ut soporna
etc
också kan han så fint kryssa när han gjort något. Precis som när jag och lillebror va yngre, då hade vi sådana listor som vi skulle kryssa i annars fick vi ingen månadspeng.

Nu ska jag söka lite på motsatsord innan Dobidoo. 1 minut, perfekt.

Mata lag

2008-10-15 @ 20:55:27 Matprat Kommentera! (6)
Drog och handlade 4 tunga kassar på Willys nya skojiga självscannings vis. Massa ++++++ plötsligt är Willys med bland Obs och Maxis och fajtas. I like it. Satt hemma först och skrev en två sidor lång handlingslista, men lyckades glömma den hemma och fick handla efter bästa förmåga ändå. Gick sådär, glömde t.ex. äpplen till äppelpajen jag skulle överraska Erik med. Överraskar honom istället med detta:


10 matlådor! Haha jävlar va jag har lagat mat ikväll. Så går det när man har tråkigt.

Det började med att jag såg på kontot att jag börjar bli fattig + att vi storhandlade för 2 veckor sen. Det är inte okej, så jag handlade massa konserver, korv, morötter osv, billiga saker att göra storkok av.  Nu gick visserligen denn ahandling på över 700 då det blev kanske inte så jäkla billigt. Matlådor blev det iallafall, och frysen är fortfarande full.

Köttfärssås

2008-10-13 @ 20:39:39 Matprat Kommentera! (7)
Fick ett recept av syster Lisa. Tyckte det lät gott och sprang till affären. Affären hade alla kryddor utom cayenne så jag struntade i det och beslöt att göra min egen version av detta recept. Det visade sig att det blev tokgott med morot och paprika i, och jättemättande. Jag blev så lycklig så jag la upp det här!

Föfan, aftonbladet

2008-10-13 @ 18:07:29 Tjöt Kommentera! (2)
Ja, men de lockade mig att läsa iallafall.Jag trodde själva Marilyn hade dött och jag fick en liten klump i magen.  Lyssnar inte direkt på Manson men jag har alltid tyckt att han har något särskilt. Lite småhet sådär. Konstigt ändå varför jag brydde mig så. Försöker skaka bort klumpen nu, nej han är inte död, det är bara en basist som spelade i bandet för 15 år sedan.

Fult, aftonbladet, fult!

Panorama

2008-10-13 @ 18:02:10 Tjöt Kommentera! (1)
I helgas satt jag framför photoshop för att lägga ihop tre bilder till en panoramavy. Jag satt och jobbade länge länge för att få detta resultat:


Idag på skolan lärde vi oss just om panorama. Provade igen och fick på ca 30 sek fram denna bild:Lite skillnad, om än inte jättestor så tog undre väldigt mkt kortare tid att göra.

Bjur på denna idag, cencurerad givetvis även om jag bara visar bhn.

Jag som just klättrat in genom ett fönster och sen inte märkt att min skjorta knäppts upp
(gled liksom in genom fönstret på magen
).

Rensa frys

2008-10-13 @ 14:21:04 Matprat Kommentera! (4)
Skulle göra lunch nyss och insåg att jag borde ta lite rester för att få lite plats och tömma förpackningar med lite i. Reslutatet blev fiskpinnar, lite wok, köttbullar och makaroner. Öste på ketchup och kebabsås också. Fisk och ketchup smakar märkligt. Inte helt okej.

klokt

2008-10-12 @ 13:06:32 Tjöt Kommentera! (4)


Igår gick jag nästan vilsei stora skogen, jag började kika efter svampar och bär så jag skulel få lite mat i mig och jag spanade även efter en mysig gran att sova under när natten började komma. Dock så hittade jag ut, och kollade klockan, då visade det sig att jag bara varit vilse i en halvtimme, och dessutom hade jag gått på stigen hela tiden. Så jag var nog aldrig särskilt vilse. Men det kändes som jag var ute och gick i minst 3 timmar. Ibland går tiden bra sakta.

Fem!

2008-10-09 @ 18:44:43 Tjöt Kommentera! (7)
Fem härliga underbara år har jag och Erik varit vi!

Kom hem efter jobbet och Erik hade köpt fem gigantiska rosor, och ett gulligt myskort. Dessutom hade han köpt choklad till oss båda, som vi satt och njöt av inna vi blåste till affären för att köpa vår årsmat (dvs det vi äter när vi firar årsdag). Det är rostbiff, färsk frukt och grönt och potatissallad, frallor, ost och kex. Skulle köpt en Asti också, men det glömde vi.

Erik sjunger  vänstervridna slagvisor medan han skär upp grönsakerna, ska själv strax gå och hjälpa till, åh vad gott det ska bli!

Kär kär kär i dig!

Studio

2008-10-07 @ 23:28:41 Pixelpix Kommentera! (9)
Igår fotade vi i studio på fotoklubben. Låter nästan lite hemligt; fotoklubb. Karlstads nya hemliga klubb. Det var fler folk än förra måndagen, och vi fick prova produktfoto, macro (jag fotade en kvinnas öra, och hon fotade min piercing), och modellfoto. Vi fick låna en söt modell som hette Sandra.

Man lär sig massa, om bländare, ISO, kameralägen och allt annat jag borde lärt mig för längesen. Alla är jätteduktiga, och jag frågade och frågade alla om allt. Dessutom råkade jag lukta svett. Eller inte svett, men allmänt äckligt. Borde inte duschat samma dag (är jag förresten den enda i världen som luktar godast när jag gått oduschad i 1-2 dar? Sen vänder det och jag stinker för att jag borde duscha istället, det gäller att hålla en balans där.). Hursomhelst så stod jag där, redo att plåta då modellen säger "Ta av linsskyddet...?" Jahaaa, ni jobbar så? Ja okej, det kan jag väl testa. Doh! Amatör javisst. Glömmer det inte lika ofta nu som i början, men det händer. Jag skyller på att det va blixtar och folk överallt. Lyckades inte få många skarpa bilder, men några. Jaja, första gången jag fotar i ritkigt studioljus ju.


Mugg och rakspegel. Ser ut som spegeln svävar. Den skulle egentligen inte vart med i bild, det bara blev så.
Dessutom kom vi på att vi inte hade något att ta kort på, så det fick bli någons kaffemugg. Bra där.Lite, lite redigerad bild på Sandra.


Någon fotade mig när jag fotar. Jag ser ut som Ringaren I Notre Dame. Varför höjer man inte kameran lite istället för att kura ihop sig? Bilden snodd från Sandra.

Dubbelt

2008-10-04 @ 02:30:51 Tjöt Kommentera! (9)
Jag ser av någon anledcning lite dubbelt. Hugo och Palle har jst varit här. VI har druvkti ltie och rignt mamma. "Din morlåte rfull" sa Jonas "Du ktåer full! da jag" "Ja dä ä ja! svara demamma glatt. FRågasn kvarstår, argumentet tätnar -lever Joelbitar eller ej? Jaoch nejsvaren ståpr som psön i backen poå olia fprum.

Erik däckat i köket. Jag frågad eom han ville ha ngt att dricka, bli lämnad i fred eller få eskort in i sovrummet så an kunde sova i sängen ist på en köksstol. Han vlade eskort, vi kom ungefär 30 cm sen vände han och satte sig på stolen igen. Vilken pöse.

Erik i k,öket, jag här och jonas oich palle i en taxi. What to do. Kasnke sova. Ja. Klockan är halv tre,. Träträ fura fura en, en trakiles numer. Jag mins inte. snickare lelr vad vare?

Tack för vinet J o P! Det var gott och jag reåkade dricka up allt innan erik, hann smaka! TACK!

nänä

2008-10-03 @ 12:06:39 Tjöt Kommentera! (0)
So far så har inte cdbränningen fungerat, hade visst bara dvd-skivor hemma. Tänkte blåsa till Biltema och köpa mer, men jag sk aju möta Erik om en timme i Karlskoga. Får bli de vanliga Uggla, Elvis, Gyllene TIder istället att lyssna på. Synd för jag hade verkligen en kanonskiva på g. Jaja, en annan gång. Fasen, jag måste åka.

göromål

2008-10-03 @ 10:05:46 Tjöt Kommentera! (0)
Massor att göra idag; bränna en bil-cd, diska, dra till bolaget och tjacka dricka tills ikväll, hämta Erik i Karlskoga, äta på ett Sibylla i Karlskoga som tydligen ska ha mycket mat, åka till Örebro och hämta vår nya dator, plocka här hemma så våra kvällsgäster inte skäms över oss (eller.. så vi inte ska skämmas så mkt över hur vi bor), och sedan göra oss iordning och spela(ja, men det händer så lätt) fram tills våra gäster anländer. Sen korkar vi upp.

Ja ni ser ju, jag har hur mkt som helst att göra. Just nu har jag hittat lite roliga sånger på mp3 som man fick ladda ner, Ni Hao och Lockstar bl.a.

Svårt att komma på låtar man vill ha på en skiva. Det ska vara sånt både jag och Erik vill lyssna på. Fame! Im gonna liive fårääver! Den måste ju alla gilla, den tar vi.
hits