Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ute

2009-05-31 @ 14:42:13 Tjöt Kommentera! (0)
Jag sitter ute, hinner inte blogga. Eftersom jag bara sitter finns inget att berätta. Hm.

Jo, jag ska till mamma och mormor sen. Jag säger bara en sak; f u post. Snål är lika med sen.


Mamma i mitt <3

Inte felfritt

2009-05-30 @ 11:12:42 Tjöt Kommentera! (2)
Igår blev det lite fel tycker jag. Erik bjöd in folk till förfest under parollen "Dä orner sejj". Vi skulle till Bunkern på tanktömning, och eftersom det är slutet sällskap där så får man bara ta med sig 2 personer per medlem. Jag är medlem, så jag och två till kunde gå in. Ringde och hörde om jag fick ta med 5 stycken in, men det fick jag inte sa hon som svarade. Jag kände att det "orner sejj" inte ikväll, alla kan inte komma in. Det slutade med att tre stycken fick åka hem, medan jag, Lina och Erik gick till Bunkern. Jag har dåligt samvete för att några fick åka hem, ursäkta och förlåt fwiends <3

Väl där var det en jättetrevlig vakt, så det kändes som han hade säkert släppt in alla vi som var på förfesten utan problem. Eller jag vet inte, men åtminstone 3 stycken hade jag kunnat dra med mig. Väl där var det mycket folk, ölen kostade som vanligt, tyckte inte den blev något billigare under kvällen. Jag köpte en halvliter för 25 spänn, så jag ska inte klaga, men ändå. Den hann jag dricka ungefären fjärdedel av, sen gav jag bort den till några snubbar som satt i soffan mittemot.

Just det, det kom fram en kille och sa "Ska vi gå ut och slåss?" Jag fattade inte vinken, utan sa "Nej, jag slår bara ner dig, det är inte schysst" eller nåt sånt. Han försökte flera gånger och propsade på att vi visst skulle gå ut och slåss lite. När han gått så sa Lina att det antagligen var kodord för "hångla" dvs "Ska vi gå ut och hångla". Haha, vilken raggningsreplik, den var ny. Eller så ville han verkligen slåss, det kan ju va så. "Hon ser macho ut, vi går och slår ner henne, hon kan nog bjuda på en riktig fajt." Så vare nog.

Det kom fram en kille och sa "Hej, är du Erik Janssons syster?" Haha, va random, tyckte jag först, men sa ja. En tjej hade pekat ut mig som den skyldige. Han hette Derrick, och jag utbrast
"Haha, just det, det är du som stavar som det låter; Derrick! Hahaha!"
"Eh, ja... hur skulle det annars stavas?"
Jag blev alldeles tyst. Jag vet inte. Jag vet inte vad som var roligt med namnet heller. Tur att inte bror min var där, då skulle han skämts.

Förfa

2009-05-29 @ 20:21:36 Tjöt Kommentera! (0)


På g. Vilka kommer in ikväll? Ingen vet.

Årets:

2009-05-29 @ 19:07:47 Matprat Kommentera! (0)


Man blir lätt lite rastlös när man väntar på Lina och Erik dricker öl, och jag snart ska köra, så jag kan lika gärna recensera årets choklad. Mmmarabou jordgubbar alltså. Helt okej, men min favorit står fast vid att det är Daim som gäller.

Men jag gillar jordgubbsbitarna, vilken kul idé. Åh, jag åt färska jordgubbar igår, det var snäppet bättre. Jag vill ha mer färska. Yummie in my tummy.

Ah!

2009-05-29 @ 18:49:18 Pixelpix Kommentera! (0)
Skönt att vara nyfärgad, kolla den tokläckra färgen!Lär väl hålla en tvätt ungefär, det är jag medveten om.

Bunkis ikväll!

Yes!

2009-05-29 @ 14:28:22 Tjöt Kommentera! (5)
Yes, Erik fick jobbet!


Vi funderade direkt på hur vi ska fira detta. Jag röstade på bakelse (jag är egentligen mer förtjust i ordet, än själva bakelsen tbh), medan Erik hellre vill ha pizza.

Lättlurad!

2009-05-29 @ 09:37:23 Tjöt Kommentera! (0)
Igår när vi kom hem från svärföräldrarna rullade vi in i vardagsrumkmet och såg på telefon att någon hade ringt. Jag kollade och såg att det var ett nummer som började på 10. Vi insåg snabbt att börjar det på just 10 så är det ifrån Karlstad, och eftersom Erik just sökt jobb där blev vi alldeles till oss. Jobbet han sökte skulle visserligen höra av sig idag, fredag, men vi spelade snabbt upp versionen i våra tankar att kankse var Erik just den de behövde för jobbet, kanske behövde de inte ens träffa de andra, kanske hade de ringt och ville erbjuda Erik drömjobbet! Med förhöjd lön! Aaahh!

Vi kollade på eniro. Det var inte jobbet. Det var en kompis till mig.

 Dock var det alldeles för sent för att ringa upp, lite synd eftersom jag inte pratat med henne sen april. Jag kom på mig själv med att innan varje träff med henne så har jag planerat att fråga om de har kvar samma hem nummer som de hade när de bodde i Filipstad. Men jag har glömt varje gång. Nu fick jag mitt svar då i alla fall.

Haha, det var lite kul ändå att vara så uppspelt och hoppas, hoppas, hoppas.

Det är skittråkigt det där med jobb. Erik söker och söker massa massa. De flesta hör inte av sig alls, andra skriver ett brev; "Tack, men dra åt helvete". "Man kan inte bara sitta på arlset och vänta på att kobbet kommer yill dig!" heter det ju. Men det har faktsikt hänt, det med. I början av april ringde det en tjej till Erik och undrade om han ville bli mobilrepratör på ett ställe där han jobbat ett tag förut. Han sa att han var väldigt intresserad, och hon lovade att ringa i början av maj. Erik mejlade henne runt den 10e, och hon svarade att hon inte fått all fakta än, hon skulle återkomma. Den 20e mejlade Erik igen. Utan svar den här gången. Tröttsamt. Kan hon inte bara skriva/ringa och säga om platsen blivit tagen? Ska det vara så svårt? Det var ju hon som ringde Erik och erbjöd honom jobb.

Nej, nu blire stekt ägg.

Jag <3 fota Lina

2009-05-28 @ 17:18:59 Matprat Kommentera! (2)
Jag är sugen på att fota Lina igen. Hon gör sig förbasdkat bra på bild, och jag blir mer peppad när jag ser att jag fåt tkommentarer på t.ex. fotosidan. Jag vill ju ta det perfekta fotot. Perfekta porträttet. Men då måste jag träna, trejntrejn.


Jahåpp nu vare ut och åka dags. Lina, imorn tar jag kort på dig vare sig du vill eller inte. Efter ett par öl går du men på vad som helst, jag lovar. Höhö.

Ida och Pub

2009-05-28 @ 14:22:44 Pixelpix Kommentera! (0)

Haha, vilken jäkla bild. Hittade en nygammal mapp jag glömt bort att jag hade. Haha. Kul med gamla bilder!

Blötdjur

2009-05-28 @ 13:47:09 Tjöt Kommentera! (5)
Ganska mysigt är det faktiskt att jobba på förskola när det är spöregn. Då får man ta på sig alla regnkläder man har och såklart de röda stövlarna, och gå ut. Tyvärr så var det kallt idag, så jag fick låna någons fleecetröja. Inte hade jag vantar heller, utan kom på den smarta idén att ha händerna i fickan medan vi var ute. Vad jag inte visste var att fickan inte höll tätt, och mina händer blev dyngsura. Men ärligt talat, fan va kul det är att hoppa i vattenpölar!

Erik har varit på arbetsintervju idag på Karlstad elnät (tror jag det hette), så det passade bra att jag slutade tidigt så han kunde få skjuts hem. Vi firade att intervjun gick bra med en varsin baguette.

Senare idag ska vi iväg och fira Eriks pappa som fyller år, mja egentligen fyller han på lördag, men vi ska visst fira honom idag istället. Vi har köpt den pasasnde boken: "Pinsamma pappor: och skämten de älskar att plåga oss med". Det är kanonbra, och innehåller alla tôrra skämt som Eriks pappa (och hela MIN familj) drar. Klockrent.


Sitter nu och grunnar på om det var imorn det var tanktömning. Ska kollas upp!

By request:

2009-05-28 @ 13:39:04 Pixelpix Kommentera! (0)


Lulz, inte så värst mycket att vara stolt över. Tappade suget där när jag inte fick till mer än ramen. Men jag ska ta tag i det igen, men oj vad svårt det är med en svartvit bild! Mycket som är lika varandra.

Purrrfect

2009-05-26 @ 16:51:28 Tjöt Kommentera! (6)
Kom på det perfekta tidsfördrivet!Får se vad jag säger om ett par timmar...

La faktiskt ett 500 bitars på 3 timmar en gång. Ah, those were the days.Efter 40 min hade jag gjort ramen, sen körde jag fast. Hittade kanske 5-10 bitar till. Fan va svårt det var med en svartvit bild. Huga.

Vana

2009-05-26 @ 16:33:59 Tjöt Kommentera! (3)
Jag är van vid att kunna sätta mig och spela när jag kommer hem. Vad gör man när man nu inte har det där jäkla spelet? Jag provade faktiskt Sims 2, men tröttnade rätt snabbt. Jag hade till och med laddat ner några roliga frisyrer och döpt familjen till "Omigod", "FFS" och "Ninja" WTF i efternamn. Inte ens det gjorde spelet roligare.

Jag får med jämna mellanrum ett slags uttråkighetsryck. Jag är såå uttråkad, inget är kul, och jag har framför allt ingen lust att göra något.

Jag måste hitta en ny vana, kanske Kellogs? (En god vana!)

Hurtigrutten

2009-05-25 @ 17:13:09 Tjöt Kommentera! (1)
Jag har varit ledig idag. Första måndagen på länge faktiskt. Men jag har inte legat på latsidan för det, nejnej. Jag har varit och storhandlat, och när jag kom hem så gick jag och Erik ut på en lång promenad. Vi gick på en liten väg och tittade på skalbaggar som alla gick åt samma håll. Vart skulle de? Var det fest på g?

Sen kom vi ner i vattnet och vi hörde en orm. Erik såg den, men det gjorde som tur var inte jag. Nu när vi är hemma berättar Erik att han såg ytterligare en, men det sa han inte då till mig. Usch, vad äckligt. Den där ormen vid vattnet förstörde allt, jag kunde inte slappna av när vi satte oss på en klippa och höll om varandra och tittade på några ankor, jag var stel som en pinne. Sen gick jag och stampade resten av vägen hem. Usch!

Nu är vi båda två hungriga och lite trötta. Erik har lagt fläskfilé i marinad, jag håller på att koka ägg till salladen vi tänker ha bredvid. Va gott att grilla igen!


Ser det inte gott ut så säg! Vi hade några halloumi (nu glömde jag hur det stavas, wtf.) till också, men de var inte färdiggrillade när bilden togs. Jag är onödigt mätt.

Ko -ri- and.er

2009-05-24 @ 18:25:56 Tjöt Kommentera! (0)
Igår blev det lite förfest. Lina fick ingen rast och ingen ro då hon både sminkade mig och fixade mitt hår. Jag tackade genom att (under pistolhot) stryka hennes klänning.

Det dracks öl och sprit, Glenne kom upp, och killarna pratade så mycket spel (ngt som hette world of warcraft eller så tror jag, vet inte riktigt) så jag och Lina fick gå ut och sätta oss i köket.

I stan sen så mötte vi upp Hannill och vi entrade Koriander som lyckats med konststycket att höja inträdesavgiften, men bibehållit de dyra barpriserna. Första gången jag var där så var inträdet fritt och jag tyckte det va riktigt najs, även om barpriserna var i högsta laget så hade jag ju ändå "sparat in" på inträdet. Nästa gång kostade det 30 kr att gå in, fortfarande helt okej tyckte jag. Igår kostade det 60. Vart landar det härnäst?

Där inne va det skoj, Lina pratade med massa folk, som hon sen lämnade åt mig och Hanna. Haha, en såg ut som Nordman tror jag.

Jag åkte hem en halvtimme innan de stängde, och tyckte jag var vrålsmart som slapp ta sista nattbussen hem. Där på bussen satt en som såg ut som en gammal klasskamrat.
Kaka: "Är du släkt med XX, ni är jättelika?"
Kille: "Näej.. eller är det bra eller dåligt?"
"Va?"
"Ja.. är han snygg?"
"Eh.. tja.. eh.. ja alltså, han är inte ful.."

Ja, men va fan svarar man? "Jo, alltså han var dretful, ärligt talat, och ni är skitlika."
Sen pratade vi om mina rödspängda demonögon, tandställningar och vad man gör i Arvika när det inte är festival. Jag försökte för övrigt boka in mig och Lina i hans lägenhet under festivalen, men jag tror han missförstod och trodde vi ville sova i hans säng. (Ja, han tackade gladeligen ja till det.) Sen kom jag på att man kan ju inte bo i en lägenhet, då missar man ju campingen.Några fler bilder hittas på bilddagboken.

No blogg

2009-05-23 @ 12:51:20 Tjöt Kommentera! (3)
Tänkte låta bli att blogga idag och ta min sista WoWdag till vara (för sommaren antaglien, vi får se). Men jag började visst diska isätllet. Sen färgar jag för närvarande ögonfransarna igen, och lite senare även brynen. Lina kommer snart, ska bli kul på hjul, I tell you!

Panta ska vi göra idag, och jag borde kasnke städa, det är ju sånt man gör när man får besök.

Kvällsgôtt

2009-05-22 @ 22:55:28 Tjöt Kommentera! (2)
Äntligen fick jag mina ostar och mina kex. Enda felet var väl att den enda osten jag egentligen var sugen på inte fanns, det rä en med valnötter och fikon, annorlunda, mild och såå god! Jag satt och var lite sugen på vin också, men jag drack vatten och en öl istället.

Erik har tagit några öl han också, och sitter nu och pratar med TVn. Han skjuter de han inte gillar, och hejar på diverse antifacister eller vad det nu är han lyckats hitta. "Mm.... suck... skjut dom!" Säger han mest. OCh ibland pratar han om vad de kunde gjort bättre eller annorlunda. Det är bra med Erik, han vet alltid bäst.

En Leffe, tack

2009-05-22 @ 17:34:54 Pixelpix Kommentera! (13)

En lite udda tidningsannons jag hittade förut. Men ändå, bra pris, ett kap!

Fotosidan

2009-05-22 @ 14:12:23 Pixelpix Kommentera! (7)
Sådär, nu har jag lagt upp mitt första foto på fotosidan.se. (http://www.fotosidan.se/member/portfolio/viewpic.htm?ID=1709054) Jag kom precis på att jag inte har tillåtelse att lägga upp den. Frågade inte modellen. Min bild, mina rättigheter. Jag minns inte sådana där regler faktiskt. Är det min bild eller Linas? Jaja, nu är den upplagd, jag har till och med gått med på att få kritik på nybörjarnivå. Eller något sånt.

Är så himla nöjd med bilden, kan lika gärna posta den här också! För på fotosidan blev färgerna lite för dassiga.


Men det är konstigt, det är mycket mer färg när jag ser bilden på datorn.

Klurigt

2009-05-22 @ 13:24:37 Tjöt Kommentera! (0)
Sitter och klurar på vad jag ska hitta på idag, ledig som jag är. Jag är fruktansvärt sugen på ost och kex, kanske ska inhandla sådant, men det innebär att jag måste röva mig iväg till Maxi, eftersom Konsum här på Kronoparken inte har något nästan i ostväg.

Egentligen skulle jag till stan i ett ärende, men jag tror jag skippar det och fixar det på måndag istället. Man kan ju i och för sig ringa till butiken i fråga, istället för att åka in till stan för att kolla om de har en viss produkt. Så får det bli, jag ringer. Måste vara såhär hemlighetsfull eftersom vissa personer läser detta, och alla får inte veta vad jag menar. Än.

Fotning

2009-05-21 @ 18:13:11 Tjöt Kommentera! (0)
I förmiddags kom Lina och Kristin förbi. Vi hade siktet inställt på att fota, så Lina fick spackla oss och sen ut. Det är verkigen jättekul att fota efter att ha blivit riktigt snyggt mejkad/stajlad i håret. Jag lånade till en början en knallrosa klänning av Kristin, och tillsammans med mitt långa löshår kände jag mig som Barbie, haha. Nåja, ska väl kolla om det blev några lyckade bilder, bjuder på denna tills vidare, som ett smakprov:


Riktigt kul idag, snyggingar!

Reserobot

2009-05-20 @ 23:04:58 Tjöt Kommentera! (3)
Bror min tipsade just om en ny grej att lägga till på min Superstartsida. Det var ett program som heter ResRobot, och gör det lätt för en att skriva var och när man ska resa, och vips så visar den tidtabell. Jag testade och tog från Fagottgatan till Karlstad imorgonkväll. Detta resultat fick jag:Ser ni vad det står kl 23? Haha! Om jag nu har bil, varför söker jag då på bussresor? Och om jag har bil, måste jag då vänta till klockan är elva tills jag kan åka? Jag är lite osäker.

Hysteri

2009-05-20 @ 21:42:21 Pixelpix Kommentera! (2)
Tack, Lars. Han är en hyvens man som står på min sida. Vaddå "felande länk"? Skulle jag?

Statistik

2009-05-20 @ 15:40:56 Pixelpix Kommentera! (0)


Vad är det folk letar efter på min blogg just idag? Sådär brukar det se ut när jag byter header, och går in och ut själv och kollar, men idag har jag inte varit här alls nästan. Vad håller ni på med, jag blir skitnyfiken!

Punked

2009-05-20 @ 15:27:57 Tjöt Kommentera! (2)
Idag efter jobbet körde jag glad som en spelorre in på bolaget, eller ja, nej, jag körde inte in på bolaget, utan ställde mig utanför. Efter att jag tjackat lite bärs åkte jag till Ica för at köpa grillad kyckling och överraska med, jag hade nämligen "flygande Jacob" i tankarna, bland det godaste som finns! När jag parkerade tyckte jag det knarrade lite väl mycket och kliver och ser att jag lyckats få punka på framdäcket. Oh, noes!

Jag gjorde det enda rätta- ringde mamsen som egentligen var sjuk, och hon åkte med mig till Bilisten där de fixade allting. Jag tror dock jag glömde säga båda tack och hejdå, det var ju inte så trevligt av mig. Träffade Thyberg där, han sa jag inte heller hejdå till. Jag bara åkte.

Nu sitter jag här, nyfikad och har glömt att jag ska på IPL  om två timmar. Tur att jag kom ihåg att jag hade glömt.

Smaker

2009-05-19 @ 19:29:08 Matprat Kommentera! (4)
Hittade just en ny spännande smak. Funderar på om man ska nominera den till nästa Daim Limited edition eventuellt. Korvsmak! Jo, serni det är inte så illa som det låter, riktigt..ja eh, jag vet inte om jag ska säga gott, men absolut inte äckligt. Jag tog två små bitar chokald i munnen, och sedan stoppade jag även in en bit stekt falukorv. Spännande!

:/

2009-05-18 @ 19:37:13 Jag vill inte Kommentera! (0)
P.


Per aspera ad astra - genom svårigheterna mot stjärnorna.


Födelsedag

2009-05-18 @ 19:19:14 Tjöt Kommentera! (4)
Grattis pappa som skulle fyllt 59 år idag!

Jag och broder var ute till graven och planterade ne blomma. Vi insåg att vi borde haft med minst en till, för det såg lite väl lite ut med en enda blomma.

Det kom en vaktmästare och frågade om vi visste var "hon med permobilen" låg, och vi svarade att han måste menat vår faster Sonja, som ligger i minneslunden. Vaktmästaren berättade att han hade gått i skola i en källarlokal, precis över där  växte pappa upp. Det visste jag inte, att de hade skola där, på Solgatan på Skoghall.

Vakmästaren kom förresten med en hel traktorskopa jord som vi fick att lägga i rabatterna bredvid gravstenarna. En vit liten blomma står nu där, och jag frågade vaktmästaren om korset, om det fick såt där under sommaren. Han sa att det hörde till att man tog bort korset och ljuslyktan under sommarhalvåret, så de ligger nu hos mig.


Bilden är visserligen tagen för ett år sedan, men det var lika regnigt idag.

Stöga!

2009-05-17 @ 17:11:55 Tjöt Kommentera! (0)
Va skönt vi haft det nu i ca 24 timmar. Faggan var målet och solen sken, håret fladdarade i vinden och myrera fick onger. Vi grillade, drack öl och tjötade. Sen på kvällen fick Lina för sig att gå ner och bada. Tänka sig, hon gjorde det faktsikt! Jag är imponerad, men det är väl mest för att jag själv är jordens största badkruka.Medan hon tvingade med sig Emmy och Kirre ner till vattnet stannade jag med hennes pappa och kollade schlagerfinalen. Lagom till poängresultaten kom badgänget itllbaka och vi såg alla när Norges söta sångare vann. Jag satt och tänkte att jag skulle vilja ha honom som svärson. Jag menar, jag är ju upptagen, jag vill inte ha någon annan pojkvän, så jag tänkte mig svärson. Ja, inte fel.


Erik är i Norge och firar 17e maj. De hade badat jacuzzi igår, för det har minsann Beo, och ett hus som hatt fått genom firman han jobbar på (2 våningar!). Jag föreslår att vi åker till Oslo med ett stort gäng folk och festar i hans villa. De hade tydligen festat så mycket igår att de var helt slut idag och orkade inte dricka någonting. Erik ska tydlgien få skjuts hem av Beo som ska till Karlstad imorgon. Tölitt att han har lagt pengar på biljett redan.

Nu har jag iallfall kommit hem, käkat lite och slängt i en maskin med tvätt. Ringde Erik förut, och han sa att någonting kostade 60 spänn, men jag vet inte vad. Något som är billigt här verkar det som. Undrar vad. Det var så dålig täckning, så vi fick lägga på.

Plättmätt

2009-05-15 @ 21:36:13 Matprat Kommentera! (3)


 Inser ju nu att det inte ser ett dugg gott ut. Men om man kikar närmare så inser man att det är det visst. Halloumi, grillspett, potatissallad, chips, dip och lite vin. Sen tog vi även ut något som enligt receptet heter salsa. Det var tärnad ananas, paprika och gurka, med olivolja och salt och peppar på.

Imorgon far jag till Fagerås och Linas stuga. Jag skulle ta med mig något att grilla, så jag tar med mig färdiggrillat kött, nämligen det vi inte åt upp idag. Haha, så smart jag är. Eller så blir det torrt och äckligt, det vet man aldrig.

Förskolans dag

2009-05-15 @ 21:25:04 Tjöt Kommentera! (4)
Igår var det förskolans dag. Det firades med hattparad och glasskiosk. Jag hade tyvärr missat att det skulle vara något firande (hade väl i ärlighetens namn missat att det var förskolans dag också), så jag fick låna en mössa. En morotsmössa.


Var tvungen att ta kort på mina andra två favoritmössor:

Riktigt passande. Barnen älskade den.

Oh yes, yes, it's a cake! Fan, en sån mössa skulle man ha.

Körvdoft

2009-05-12 @ 19:09:11 Tjöt Kommentera! (5)
Här sitter jag och doftar korv. Nej, det var inte helt sant. Men det doftar korv i lägenheten. Erik gör nämligen vår fantastiskt goda korvgryta. Det är Falukorv, chorizo, riven morot, riven vitkål, böngroddar/vattenkastanjer/bambuskott, kokosmjölk och curry. Så gott, så gott.

Satt häromdagen och tänkte att trots att inte Erik jobbar, och vi inte har några pegnar så mår vi rätt gött nu faktiskt. Det är gött att  slippa tvätta, städa, laga mat, diska, slänga tidningar/kartonger osv. Erik fixar allt. Sen så har vi alltid lite pengar över, så vi kan ta oss någon pizza, köpa lite öl eller något annat gott vi vill "unna" oss.


Japp japp, jag ska inte klaga. Det gör jag nog då och då ändå, det måste man ju få. Jag börjar till exempel få lite ont i ena örat. Störande.

Snygg häck

2009-05-12 @ 17:28:15 Tjöt Kommentera! (0)


Hahaha!

Firarhörnan

2009-05-11 @ 21:30:13 Tjöt Kommentera! (1)
Idag firar vi två filurer; den ene är min bror, den andra är en av mina närmaste vänner.


21.

24.

Grattis till er båda!
Lite coolare

2009-05-11 @ 21:16:48 Tjöt Kommentera! (3)
En unge sa idag till mig:
"Ida, varför är du så cool?"

Ja, tänkte jag, det har jag själv undrat länge. Det är liksom bara medfött.


Kaka, lite coolare.

Ögonskugga i håret

2009-05-09 @ 13:19:35 Tjöt Kommentera! (2)
Sitter och läser på en sida här med olika mineralsmink. in foundation är snart slut, och jag är sugen på en ny. Hamnade på en sida om olika mineralögonskuggor också, och på ett ställe står följande:

"Du kan även blanda dessa eyedust i hårgelé, nagellack, bodylotion m.m..."
.

Varför skulle man vilja blanda med hårgelé? Vet inte om det är någon trend jag missat kanske. Svart bodylotion skulle ju vara rätt hett att smörja in sig i... eller å andra sidan, kanske inte.

Ren

2009-05-07 @ 18:01:07 Tjöt Kommentera! (2)
Jag är ren, jag har nyss duschat. Det började med att jag och Erik skulle ta en mysig dusch tillsammans, men så tyckte jag att det blev så trångt så han fick göra sig iordning lite snabbt och sen gå ut. När han hade lämnat så gjorde jag hårinpackning och duschade lite för varmt, lite för länge. Ren blev jag iallafall.


Igår jobbade jag på ett ställe där barnen hette bl.a. Waldemar, Frans, von Wachenfeldt (nej, ungen hette inte så i förnamn)och till och med en Fillippa K hade de. Ja, se hammaröbor.


Igår hann jag även med en ansiktbehandling, en sväng till Mekonomen, en sväng till BIltema och sedan till Färjestad där vi fick hjälp att byta bromsbelägg. Gött mos.

Förut när jag åkte hem från jobbet så skulle jag stanan vid en järnväg eftersom tåget kom. Då tvärdog bilen, som om jag fått kärringstopp, fast det enda jag gjort var att bromsa. Samma sak hände när jag 200 m senare var tvungen att stanna för rödljus, jag bromsar- bilen stendör. Det dumma var att jag fick grönt precis när bilen la av, så jag fic krångla och starta upp den igen, bilkön växte bakom mig och jag gasade som fan och körde iväg. Jävla bil, alltid är det nåt.

Favvoblogg?

2009-05-06 @ 20:50:06 Tjöt Kommentera! (1)

Jag deltog i en tävling och berättade att min favoritblogg minsann är sugarmonkey.blogg.se , vilken är din?

Magnus Temptation

2009-05-05 @ 20:44:17 Matprat Kommentera! (5)
Haha, skulle söka lite på den nya Magnumglassen, men råkade skriva Magnus istället, haha. Trodde jag skulle få upp en massa snusk, men det var inte så farligt med den saken.

Har nu iallfall köpt Magnus Temptation Chocolate. Svindyr, och säkert svinliten. Ska äta den till Desperate Housewifes, recension kommer.

Någon som ätit den? Vad tyckte du isåfall?

Trotts att förpackningen var märkt med ett nyckelhål, så fattade jag inte vinken utan försökte slita upp den på sidan. Av misstag kom jag åt nyckelhålet som lätt sprätte upp och blottade glassen.Den hade bitar av vit choklad i, och några slags browniebitar. Jag tyckte inte den var särskilt häftig, inte särskilt god.

Quiz

2009-05-04 @ 16:32:01 Pixelpix Kommentera! (0)


Facebook vet.

Örke

2009-05-04 @ 11:44:50 Jag vill inte Kommentera! (2)
Örke vara sjuk igen. Jag är tät och trött mest hela tiden, så jag skippade jobbet idag. Jisses, vad sjuk jag vart i år. Löjligt ju, jag tror min kropp kommer älska sommarlovet, befriad från baciller och tidiga mornar.

Tischa

2009-05-03 @ 12:32:13 Pixelpix Kommentera! (3)
Hittade just en av de ballaste tshirtarna jag sett:Är den inte galet snygg? Funderar på att önska mig den när jag fyller år, den kostar ju bara 179 spänn. Kanske borde köpa den själv i och för sig. Synd att det är herrmodell, det kanske är för stor?

Bunk

2009-05-03 @ 12:21:14 Partykaka Kommentera! (4)
Igår kom Lina hit igår och vi myste med nachos först, sen ett par öl var och drog sedan till Bunkern. Riktigt synd att det är ett slutet sällskap och inte alla får vara med. Supermysigt ställe med nedsuttna soffor, billig öl och schysst musik. Jag hade kvar ett gammalt medlemskort från studenttiden antar jag, och Lina skrev in sig på gästlistan. Det var väl ungefär 3-5 personer där igår förutom Lina och jag, så vi hamnade med några och spelade kort.

Studenter i allmänhet är dock lite i törraste laget, antingen dricker de inte eller så ska de analysera Linas skämt. Omöjligt om du frågar mig. La ändå upp en liten film när Lina drar ett skämt ingen förstår för någon snubbe och han försöker analysera vad som hände sen. Kolla bilddagboken för det.

Jag är förkyld igen. Vad gör jag för fel, varför ska jag bli sjuk hela tiden. Är väl inte direkt jättesjuk, men jättetät och jag har tjockt gröngult snor som rinner och täpper igen min stackars näsa. Jävla baciller, dra iväg från mig!

Lite nytt iaf

2009-05-02 @ 12:07:22 Tjöt Kommentera! (3)
En liten förändring i headern. Hade inte fantasi nog att göra något helt nytt, men ett par nya bilder och lite löv får duga så länge. Är det maj så är det.

Det är maj! Min favoritmånad, allt ligger framför en, det är ljus ute på kvällarna och man vet att snaart blir det varmt. Egentligen borde juni eller juli vara min favorit,men jag blir så himla ledsen att snart blir det mörkt igen då, så jag håller mig till denna förberedande maj månad. Wiiie!

Idag tar jag en svängom på stan med en eller två käcka brudar. Ska kanske köpa en mascara, jag har en halv bara. Mja den är ju hel, men den är nästan slut så den räknas som en halv skulle jag tippa.

Kom på en sak; stavas månaderna med stor bokstav? Jag gissar på nej. Städer och namn gör det, inte månader. Det är så man håller reda på Maj och maj. Namn och månad. Eller?

Hello nasty

2009-05-02 @ 10:00:12 Partykaka Kommentera! (0)
Valborg firades på Gruvlyckan. Jag och Erik fick stjuts dit av hans mor, och något som sades i bilen gjorde mig på dåligt humör, kanonstart på kvällen. Vi grillade färdiggjorda grillspett och slafsade potatissallad till, medan andra grillade stora tjocka korvar och veggohamburgare. Kvällen fortsatte hemma hos Peter, jag drog i min klänning som var alldeles för kort, fortsatte sura och spelade tv-spel med Emmy. Jag skryter alltid hur jag tar alla i Super Mario 3, det är ju något att skryta om som ni hör, så Emmy utmanade mig. Hon var duktig, men vi var för druckna, ingen mindes hur vi skulle ta oss till sista banan, så vi stängde av.


Kamerans ena bild av två. Denna var minst dålig.

Plötsligt följde jag med Lina och Emma ut. Tappade bort dem två gånger på alldeles för kort tid, så jag åkte hem. Bussen var 20-25 minuter sen, så alla fick åka gratis, det var ju helt okej. Tyvärr råkade en snubbe tycka att vi var bästa vänner och satt och tjöta med mig hem. Han var 28 år, poet, och gillade tjejben. Usch, vad tölig han var. Han brutalraggade på en annan tjej när jag äntligen gick av, stackare "Nej, jag är inte intresserad!" var det sista jag hörde innan bussdörrarna stängdes. Kvart över tolv var jag hemma.

Emmy ringde mig på min mobil och några minuter ringde Erik till hemtelefonen. Det roliga var att de var i samma rum hemma hos Peter och visste inte att de båda pratade med mig, haha.

Igår var jag ganska pigg efter att ha ätit frukost. Satt och spelade naturligtvis större delen av dagen, men framåt fyra så gick jag ut med stavarna och tog en promenad som avslutades på pizzerian. Jag köpte en kebabsallad och en pizza till Erik som blev en trevlig överraskning då han just vaknat när jag kom hem.
hits