Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Spyan

2009-03-30 @ 19:25:35 Tjöt Kommentera! (5)
Söndagen började med att jag trodde jag var bakis. Det var jag kanske också, men jag tyckte det var i värsta laget eftersom jag inte druckit så mycket kvällen innan. Jag hade väldigt ont i magen och kände mig spyfärdig hela tiden. Detta trappades upp på kvällningen och första spyan kom precis när jag gått och lagt mig. Sedan var jag bättre i mage i ca tjugo minuter, sen spydde jag igen, och sådär höll det på natten igenom. Usch, vad äckligt det är att spy utan innehåll i magen. Jag var matt och sov på badrumsgolvet. Så fort jag la mig i sängen fick jag jätteont i magen, och jag låg och snurrade och störde Erik mest hela tiden.

Mamma fick åka och besiktiga bilen i förmiddags, eftersom jag inte kunde lämna soffan. Kunde inte heller träffa Pubiis, som vi planerat.

Har som sagt legat i soffan hela dagen och druckit utvispad cola och lite mineralvatten.

I fredags jobbade jag på en avdelning där två av personalen hade magsjuka, så jag vet inte om det är det jag fick en släng av. Annars har jag ingen aning varför jag blev akutsjuk. Sjukanmälde mig idag och imorrn i vilket fall, eftersom förskolor är maniskt hysteriskt livrädda för magsjuka. Förståeligt, men ändå.


Toaletten är iallafall fixad nu, och bilen gick igenom besiktningen.

Halvbra

2009-03-29 @ 17:30:00 Tjöt Kommentera! (1)
Halvbra kväll åtminstone. Att tjöta med Emelie var såklart skitskoj, vissa andra saker var det inte.

Kom hem och toaletten var trasig, någon hade lyckats ha sönder spolanordningen och jag kastade mig på luren för att ringa upp Securitas nödnummer. De meddelade att de inte kunde skicka ut någon direkt, utan jag fick prova igen följande morgon. Dock kunde de inte lova att någon skulle fixa det då heller, eftersom vi ju faktiskt kan spola med en hink eller så. Men vi har hittat en annan lösning - jag låter Erik sticka ner handen i vattenbehållaren och dra i någon grej så det spolas. Jag har hört att om det blir krig eller så, så ska man kunna dricka det vattnet, så det borde itne va helt ofräscht. Men det är det ändå. Uh.

SKulle gjort kycklingsallad idag, men Erik råkade köpa såndär kyckling med glasbitar i, så den vågar jag inte använda. Han mamma skulle komma imorrn och hämta den, och byta ut den.

Redo

2009-03-28 @ 18:29:53 Partykaka Kommentera! (5)
Dags att dra sig till Emelie. Ska ta med mig kamera och öl och bege mig till staden. Yesyes, ska bli skoj!
 


Jag har fått ngt konstigt undes ena ögat. En blodåder som är svullen eller ngt. Bah, jag öser på smink och hoppas på det bästa!

Lina

2009-03-27 @ 20:22:11 Tjöt Kommentera! (2)

Jag tror Lina har lite för lite att göra. Hon skriver säkert tio inlägg i timmen.

Jag vet inte

2009-03-27 @ 17:22:53 Tjöt Kommentera! (1)
Vet inte om det var så kul, men när jag såg det blev jag glad och tog print screen och nu skriver jag ett inlägg om det:


Haha, ja, jag är tôrrast i stan. Jag skyller på matbrist.

Detta är Danne förresten, om någon inte ser det. Och detta är förstasidan på karlstabo.se. "Karlstabo gillar" hihi

Arvika

2009-03-25 @ 19:01:00 Tjöt Kommentera! (1)
Är det inte sjukt att Arvikafestivalen lyckats få till att NIN, Depeche, Korn, Röyksopp och Thåström. Va? Thåström?! Det har jag missat, såg det nu när jag kollade spellistan! Omigod. Jag tror jag måste dit. Vad kostar det egentligen. Kommer antalgien inte ha sommarjobb, men en liten aktivitet kan man väl klämma in? Tänk va ballt o se Depeche.Jag ät mätt. Har vrängt i mig ltie för mkt våfflor.

Fin dag!

2009-03-23 @ 17:14:12 Tjöt Kommentera! (2)
En bra dag hitills! Jobbade på en jättebra avdelning där barnen älskar mig, och kramas och jublar när de ser mig. När jag kom hem därifrån möts jag av Erik som står i (nästan) bara förkläde och diskar. Han har torkat av i köket och i  badrummet och även varit och storhandlat och fyllt upp vårt kylskåp med diverse nödvändigheter. Dessutom har han varit iväg och köpt vrålsnygga skor!


Jag gillert!

Bloggbug

2009-03-20 @ 19:22:33 Tjöt Kommentera! (7)
Jag kan inte kommentera på Lisas blogg. Så jag kan itne berätta att jag inte heller kommer släcka ner lamporna osv imorrn, eftersom jag vill se på tv. Erik tyckte vi kunde släcka ner allt utom tvn, men jag vet inte. Vi glömmer nog, som förra året, och alla andra år.


Snart kommer Jonas och Palle, ska bli trevligt värre och jag ska försöka att inte somna efter fjärde ölen!

Ansiktsburk

2009-03-19 @ 21:41:32 Tjöt Kommentera! (4)
Klockan åtta i morse så satt jag i en sits på Claratappen och lämnade blod för fulla muggar. Jag var nöjd och glad eftersom jag just tagit ut värdecheckar på 350:- eftersom jag varigt så duktig och lämnat blod. Checkarna gäller i massa, nästan alla affärer och restauranger i hela stan, så vi får se vad jag lägger de på. Jag kände det, att det är ju rådande kristider, så jag var väl inte en sekund försenad med att hämta ut. Det vet man ju aldrig, om de drar en mina blodpengar och ger till den stackars chefen som blir utan bonus. Nåja, efteråt valde jag en jättesmarrig macka, juice och skölde glatt ner en järntablett (höhö, hjärntablett).

När jag åkte därifrån, såg jag att jag hade dåligt med bensin, men bestämde mig ändå för att vänta med att tanka. När jag var halvvägs in på den långa Knappstadsvägen började bensinmätaren blinka. Jag trodde jag skulle bli ståendes längs den vägen, och inte ha varken affär, mack eller bil i sikte, och bli tvungen att gå ända till centrum. Jag gasade lite extra, men kom snabbt på att det drar mer bensin, segade 90-vägen fram i alldeles för låg hastighet. Smet sedan snabbt in på första mack jag såg och tankade för 100 kr. Sen tyckte jag det var snålt gjort, och tankade för 50 kr till.

Klockan nio var jag på jobbet. Alla var sjuka, och den stackars vikarien som kände stället bäst hade vart där i två veckor och varit vikarie i en månad. Han fick hålla alla tyglar medan jag och den andra kvinnan sprang runt som yra höns. Den kvinnan ser för övrigt ut att vara tagen direkt ur ett album, eller film från -91. Att hon inte förstår vad omodern hon är, frisyren, kläderna, glasögonen - allt!

Satt på jobbet och barnen pratade om höger och vänster. Jag öppnade mitt hjärta och erkände att jag inte är särskilt bra på höger och vänster.
- Va, kan du inte höger och vänster?!
- Nej, inte så bra..
- Men vi kan lära dig!

Så söta!

Efter jobbet åkte jag till stan och hämtade ut Thåströmbiljetter. Jag och mamma ska gå! Det blir grejer det! Sen köpte jag INTE aidaväv för det var galet dyrt, så jag låtsade att jag inte mindes hur stor bit jag behövde. Sen. Sen var det dags för min efterläntade ansiktsbehandling som jag fick i julklapp av Erik. Det första som händer är att hudterapeuten säger att hon har en studerande med, och undrar om det är okej. Haha, ja tänkte jag, har jag hade en student på gyn, så ska väl detta inte vara några problem.
- Jag täntke att vi börjar med ryggmassage! Du kan ta av dig tröjorna och lägga dem där.
Jag blev jätteställd. Inte skulle det väl vara massage med i denna anstiktbehandlingen. Jag har till och med fått för mig att jag inte vill ha massage, men förljde ändå med det som hände och klädde av mig alla tre tröjor. Tur att jag duschade i morse, tänkte jag när jag la mig. Gött var det. Känns lite lustigt att jag i går testade massagestolen på jobbet, fulkroppsmassage i en halvtimme, och nu fick massage igen, jag som aldrig fått det förr, förutom av Erik. Eftermassagen vände jag mig om och hon packade in mig först i en handduk, sen i ett duntäcke, dubbelt! Jisses vad varm jag var först, jag hade ju jeans och vinterskor på mig. Men jag kan ju reglera värmen rätt bra, så det var helt okej, även om det kändes lite väl att ligga i det där lilla rummet med täcke och kläder, med värmeljus runt om.

Jag berättade om allt knas jag gjort med min stackars hy, och hon berättade om huden och en massa annat viktigt. Sen köpte jag, som vanligt en massa dyra krämer och tjafs, nästan tusen kronor fattigare gick jag därifrån och kände mig inte alls röd och svullen som jag brukar, utan len, mjuk och nysminkad. Ja, hon had elåtit mig provat en foundation, därför.

Jag ringde Emelie, och efter att ha varit hemma och käkat så gick vi ut på en timmes runda runt älven. Skönt att gå, skönt att prata massa, skönt med vår i luften!

Haha, pfattigt

2009-03-19 @ 19:24:35 Matprat Kommentera! (0)
Lina skrev på sin blogg om Fattigbloggen . Jag satt och småläste lite och hittade en artikel om Caroline af Ugglas. Hon hade sagt att när hon var liten ville hon vara fattig och leva på ingenting i skogen, eller va det var. Detta inlägg hade fått massa kommentarer så jag läste dem och hittade bl.a denna:


Sa det här till min Erik, och han svarade:
"Jan Stenbäck? Men..är inte han död?"
"Han kan väl ha en storasyster för det?!"


Haha. Hej och hå.

Gosh

2009-03-16 @ 21:21:06 Pixelpix Kommentera! (6)

Gosh vilka läckra skor! Jag blev vrålsugen på att impulsköpa dem direkt!

När skulle jag använda dessa? Hur vet jag att de passar? Och varför är priset olika beronde på om man väljer $, €, lr £?

Tattofnatto

2009-03-16 @ 19:35:56 Tjöt Kommentera! (7)
Sitter och googlar och skissar på en tatuering. Jag har ju länge velat ha en, men aldrig riktigt kunna bestämma mig för vad. När pappa gick bort så stod det klart för mig att jag vill göra en minnestatuering. Men vad? Jag viftade snabbt bort tanken på en ölburk med hans namn (haha, jag tycker fortfarande att det är lite roligt. Det får man visserligen inte säga eftersom det är en sjukdom, ja men nu är det så jag tänkte och kastade bort ialla fall.). Jag har två alternativ. Det ena är ett old school hjärta, en klassisk tatto med en banderoll som det står "Dad" på, eventuellt med födelse - och dödsår. Det andra alternativet är texten "Daddy's girl". för det låter så himla sött. Jag är ju halvtokig i söta dödskallar också, men det känns lite fel eftersom han nu har gått bort, och en döskalle är ju... död. Mja. Svårt det där.

Men jag borde rappa på, för just nu har News en tävling och första pris är en tatuering för 3000! Wohoo, segern är min! Eller ja, jag måste ju hitta ett motiv först. Men det lutar åt en old school. Dock så hittade jag en där det var två hjärtan, men med "Mom" och en med "Dad", den var himla fin också. Gör jag en för pappa måste jag göra en för mamma, annars får jag dåligt samvete. Funderade lite på ett hjärta med Mom i, och sen daddys girl. Vad svårt. Det lär dröja innan jag tatuerar mig, så velig som jag är. Bah.

Det står inte slutdatum för tävlingen. Hm.

eftertanke

2009-03-15 @ 19:44:09 Matprat Kommentera! (2)
Nu när jag haft bilderna upplagda några minuter och stirrat på dem ett tag ordentligt så vill jag säga såhär:

1. Bearnaisesåsen ser mörk och äcklig ut.
2. Båda fruksalladsbilderna är fula och oestetiska ut, jag blir inte vidare sugen på att smaka.
3. Det där klistermärket är förfärligt störande.
4. Ändå hyffsat nöjd över köttbilden, men lite skamsen över dessertbilderna, som sagt de var inte fina.

Mat mätt matt

2009-03-15 @ 19:40:49 Matprat Kommentera! (2)
Mjaha, hur fan fotar man mat? Jag vill lyckas fånga hur otroligt gott det är med viss mat, men det är svårt svårt. Oftast jobbar jag med närbilder, så man riktigt ser matens rätta jag. Eller ska man itne det? Jag vet faktsikt inte.

Pepparbiff, pommes, coleslaw och bearnaisesås.

Ska man förstärka färgerna? I min photoshopkurs hade jag en bild på mat med som en av de 3 slutprovsbilderna. Jag förstärkte gurkorna och paprikornas färger så det stod härliga till! Inte vet jag om det såg godare ut egentligen, men det påstod jag att det gjorde och jag fick ett gott betyg för det!


Kan inte bestämma mig var det ser snyggast ut? Bilden föreställer fruksallad på tallrik och ett glas sött vin till min goda dessert.

Jag tycker personligen att det ser snyggt ut när glaset är i skärpa, även om jag först nu upptäckte att det sitter ett fult klistermärke på glaset, det stör det estetiska. Å andra sidan så ser man ju vad det är på tallriken på första bilden, och det är ju en bild på mat. Vin i glas har man väl sett förut.

Säg mig, vad tycker DU?

Wowtagg

2009-03-14 @ 16:58:25 Tjöt Kommentera! (5)
Detta inlägg borde, likt min brors blogg ha en flagg. En wow-flagga. Det betyder att detta inlägg inte sprider någon sorts njutning eller tillfredställande läsning om man inte är pytteinsatt i WoW. World of Warcraft.

Jag var just med i en Maly10 pug. Shadowspeccad som jag är öste jag ur dmg hejvilt. Låg fyra på dmgmeter, alltid något. Tyvärr blev jag kickad. Jag brydde mig inte så värst eftersom alla var otroligt dåliga, men så pratades det lite i guilden om dpserna de behållt, bl.a. en DK på 1200 dps. Då visade det sig att anledningen till att jag blev kickad vad att jag healade så väldigt dåligt.. Hej och hå.

Ansiktsbok

2009-03-12 @ 21:46:14 Tjöt Kommentera! (0)
Ånej, nu har Facebook ändrat utseende. Jag som just börjat lära mig det gamla! Jag har sedan jag gick med blivit alldeles yr av allt man kan klicka på åt höger och vänster, men sakterligen och framförallt nyligen börjat lära mig hur jag snokar på bästa sätt.

Fy hundan! Funderar att gå ur i ren protest. Fast jag är för nyfiken för sånt. Faktiskt ganska kul att klicka runt bland gamla klasskompisar, släkt och grannar. Jag gillar det ändå inte. INTE!

Halvegna schalgertankar

2009-03-12 @ 21:28:56 Tjöt Kommentera! (0)

Måns Zelmerlöw ”Hope & glory” – Jag gillar inte Måns. Jag gillar inte låten. Men det lustigaste av allt är att jag för några dagar sen hörde hans förra låt Cara mia på radion och tänkte att han borde tävla med den igen. Och så läser jag det nu på Lisas blogg. Haha!

 

Caroline af Ugglas ”Snälla, snälla” – Gillar denna jättemycket, men det hör inte hemma i ESC tycker jag. Vinner den så kommer den inte komma högt på listan, och vi kommer tycka det är lite pinsamt. Men jag gillar den, och sjunger alltid lite extra när den kommer på radion.  Hörde den första gången i lördags, om det har betydelse.

 

Agnes ”Love love love” – Den kommer folk snart dansa till på uteställena, det känner jag på mig. Men det känns verkligen som något man hört förr.


H.E.A.T ”1000 miles” – Började haka upp mig på den fåniga texten (ja, det är väl som vilken annan text som helst, men ändå, vem skulle gå 1000 miles för att kmma till någon? Inte jag. ) De ser osäkra ut på ögonen och de ser ut som om de har lite frö stora peruker på sig. Kallar man sig hårdrockare har man inget i schalgersammanhang att göra.


Emilia ”You're my world” – Har inte hört. Hon är säkert sådär puttinuttsöt, och säkert låten också.


Alcazar ”Stay the night” – Hörde halva på radion imorse, och jag gillade den inte. Men så har jag aldrig varit ett fan av denna grupp heller. Men jag tror Europa gillar dom, låt oss skicka iväg dom och ring för seger!


Sarah Dawn Finer ”Moving on” – Gillar den mer för varje gång, första gånen gillade jag den inte alls. Men njae, jag vet inte.


E.M.D ”Baby goodbye” – Har inte hört, men enligt flertalet av dagisbarnen så är detta en favorit. De har nynnat den för mig, så jag vet inte.. svängig?


Sofia ”Alla” – Hörde den lite i lördags. Nej, inget för mig.


Molly Sandén ”Så vill stjärnorna – Nej, oj vad tråkig! Hon låter lillgammal och usch vilken tråkig låt! Att denna har gått till filnal!


Malena Ernman ”La voix” – Opera är ballt, men nja, jag vet inte. Gillar folk opera?

 

Min gissning på slutresultatet

Jag har ingen aning. af Ugglas är tippad vinnare, men Måns och EMD har massa småflickor som röstar på den, så det lär bli tight.

 

Lite tankar om de utslagna

BWO –Dålig låt.


Star pilots – Oj vad sångaren sjöng dåligt! Jag satt och skämdes över att de var så töntiga med sina hjälmar i slutet, och solgalsögon på inomhus.


Rigo etc. – Käck och svängig låt.


Scotts – Ingen aning, inte hört.


Lili & Sussi – Min favorit, hoppades att de skulle ta hem det här!


Marie Sernholt – Inte hört.


Lasse Lindh –Nej, inte bra.


Cookies and beans – Småkäck, men njae.


Sahlene och norskan – Minns inte. Var nog inget för mig.

___

Denna lista är snodd av storasyster Lisa. Jag märkte nu när jag var klar att jag är väldigt negativ till de flesta, även fast jag i lördags satt och täntke "Oj, vilket bra finalfält, kommer bli väldigt jämt!" Mja. Jag vet inte.

Syjunta

2009-03-12 @ 21:04:29 Tjöt Kommentera! (3)
Idag har jag gjort ungefär en sak. Jag har sytt korsstygn hela dagen. Åkte in och shoppade loss på Panduro, har ju ett exemplariskt presentkort därifrån, som det var dags att sätta spätt på. Tanken slog mig inte att det tar en väldig tid att sy korsstugn. Iallafall för mig som inte är van, jag har inte sytt ett stygn sen högstadiet tror jag. Jo, några tygmärken har jag nog sytt på någon jacka eller väska.
 

Detta lilla verk är vad jag pysslat med idag. började runt ett och slutade vid halv nio. Har inte riktigt bestämt vilken svamp det ska bli än, men jag tror det blir den gröna 1 up-svampen.

En icke-sy sak hände idag.
 
Någon som ser vad som är fel på denna bilden? Jag ska genast berätta; en penne har smugit sig ner i mina makaroner! Hur gick det till?! Hur kom den ner i paketet, har de inte olika avdelningar för olika pastasorter? Kan man förvänta sig pastahjul (pattalul) eller kanske något spaghetti i framtida paket? Jag vet inte riktigt om jag ska bli upprörd eller ej. Jag vet i alla fall att det smakade icke-klar, antagligen har sådan pasta längre koktid än makaroner.

Brunt vatten

2009-03-11 @ 18:50:01 Tjöt Kommentera! (5)
När jag vid maten skulle ta mitt sedvanliga glas med vatten såg jag att vattnet vara brunt. Jag skyllde genast på Erik, att han ahde diskat dåligt. Erik fyllde upp sitt glas med vatten och det blev gulbrunt. Jag tog ett nytt gals och fyllde, även det blev gulbrunt. Erik påstod att det var ljust som gjorde att det såg lite konstigt ut och drack och var glad. Mitt vatten smakar konstigt, men Erik säger att det är inbillning. Äh, jag ska hälla ut det och ta nytt igen. Hoppas det är rent.

Köpte nya brallor idag. Baggy. Ska ta kort tror jag och låta er avgöra om jag ska behålla dem eller ej. Nu har ju visserligen jag med Eriks hjälp redan bestämt att de är keepers, men ja. Alltid trevligt att känna sig viktig, inte sant?Jag letade och letade efter min storlek, och när jag tillslut insåg att det inte fanns, tog jag en storlek mindre. Provade den, och insåg att den var för stor. Kan inte affärer se till så att tillexempel 29 är 29 i waiststrlk. Jag vet inte, men det kan ju vara så att jag gick ner några kilo när jag gick mellan affärerna. Jag fick springa ut, med alla grejerna kvar i provhytten för att leta på rätt storlek. Jag tänkte, att nu skulle Erik ha skämts för mig, springa runt sådär i affären.

Barnprat

2009-03-09 @ 22:09:46 Tjöt Kommentera! (4)
Unge: -Till sommaren fyller jag 6 år! Och nästa år fyller jag 7, och sen 8, och sen 9 och sen 10! Då är jag lika gammal som du, Ida!


Annan unge, annat tillfälle: -Den enda tjej kan skulle vilja gifta mig med är mamma!

Gammal artikel

2009-03-08 @ 00:53:34 Tjöt Kommentera! (1)
http://sydsvenskan.se/skane/burlov/article152383.ece

"Berusad blind man slog döv efter fråga om tiden".

Vad onödigt.

Start walking!

2009-03-07 @ 14:21:55 Tjöt Kommentera! (2)
Sådär, nu har jag införskaffat de puttinuttsnyggaste stavarna jag kunde hitta och ska alltså ge mig ut i Karlstads och Hammarös terränger för att testa lyckan i rörelsens anda!


Snyggare stavar har du knappast sett?


Tyvärr har jag dragit på mig en värdelös förkylning, så gåendet får vänta lite. Istället har jag vart iväg till affären och köpt mig apelsiner, päron, äpple, bananer och chorizo. Den sistnämnda korven kommer jag antagligen inte tillsätta i fruktsalladen/smoothiesen jag tänkte mumsa på ikväll, men chorizo är gott till annat. Kycklinggryta till exempel, men kokosmjölk o wokkonserver. Strunt samma, jag tror jag ska unna mig en pizza idag, för att motivera att jag snart ska bli nyttig och gå ut vareviga dag, då kan man ju med gott samvete unna sig skräpmat då och då. Har inte ätit pizza på 2 veckor nu.

Pizza -2 v
Ryggont +7 v
Stavar +2 d (anv -2 d)

Ungefär så ser väl uppställningen ut för mitt liv. Grallimatik.

Jag stod där i affären och tänkte köpa advokado. Det var extra bra pris just idag, så jag tänkte slå till. Det enda som egentligen hindrade mig var den lilla bagatellen att jag inte gillar advokado. Inte alls. Men jag har försökt, mamma gör ibland advokadosallad, och jag äter. Gillar det inte, men det är ju så nyttigt, så lite får man väl bjuda till. Jag stod där och funderade på hur jag skulle kunna äta det utan att behöva känna så mycket smak, i en smoothie kanske? Nej, Erik tyckte det var galenskap och jag gick vidare utan det gröna krokodilpäronet.

Kyckling

2009-03-04 @ 10:19:53 Tjöt Kommentera! (1)
Jag som alltid proklamerat att jag aldrig är sjuk, kanske två gånger om året max. Men denna hösten/vintern har jag vart sjuk nästan varje månad. Denna gången började det igår med att jag hade ont i halsen, sprang och drack vatten hela dagen igår på jobbet, men det blev inte bättre alls. Imorse hade jag lika ont i halsen, och var dessutom tät och snuvig. Inget sugen på att vara sjuk, usch det är så tråkgit. Sen harjag brutal ångest över att jag missar 800:- på att vara hemma. I need ze money!

Pratade med läkaren igår och han ordinerade massa piller (ca 9 om dagen, hiyaa!), och stavgång! Jag ska nog ta och inhandla de där söta med blommor på från Stadium, ska det va så ska det. Kollade förresten på Rusta igår och där kostade de 149 kr för ett par, och det är om jag minns rätt nästan like mkt som de kostade på Stadium.


Ang. rubriken, förresten. Halvtörrt skämt mellan mig och Erik. En gång för några år sedan så var jag sjuk och han sa typ "Min lilla sjukling", men jag var tät i huvudet och hörde "min lilla kyckling".  Vi skrattade gott, och gör så än idag. Säkert inte alls vidare kul för utomstående. Men nu vet ni.

God lördag!

2009-03-01 @ 11:53:15 Tjöt Kommentera! (3)
Igår var en go' dag, började med lite frukost, sen åkte vi till Bolaget på Bergvik och inhandlade lite öl. Efter det drog vi ut till Skutberget och promenerade i solen och åt varsin Subwaybaguette. Vi kikade på folk som pimplade och andades in lukten av nygrillad korv och sjöbris. Riktigt mysigt var det, om än lite halkigt på sina ställen.

Väl hemma tog vi oss kaffe och varsin bakelse och myste till Smala Sussie. Kvällen erbjöd sen lite chips, dålig melodifestival och öl. Jag kan visst inte dricka mer än 3 utan att bli sluddrig och vinglig. Erik somnade framför Lock, Stock and Two smoking barrels, medan jag la mig i sängen och löste korsord, haha.

Min rygg värker, ska ringa till läkaren imorrn täntke jag. Gah, trött på att ha ont, ont, ont! Erik tror det är överanträngning och att jag ska vila ryggen, inte va ute och gå osv. Jag vet inget. Jag sitter här uppallad nu iallafall.
hits