Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ååååå

2010-04-28 @ 16:09:35 Matprat Kommentera! (3)
Jag blir så förbannad!

Här försöker jag sluta äta choklad, och vad får jag tillbaka?! Jag får:

 • Marabouchokladkakor - 10 kr styck!
 • Marabous nya smak passionsfrukt/chili
 • Marabou sensation halvssalt och mandel
och det senaste sveket:
 • Marabou Polka
Faaan!! Nu måste jag ju köpa den där jävla polkakakan också! Det låter ju skitgott! Tro inte att jag tänker skippa en Limited edition för några sabla finnars skull, nej, nej, nej. Sluta komma med nya smaker!!

Jag har dock vart lite smart den här gången. Passionsfruktchokladen gav jag bort i present, och råkade smaka lite. Havssaltchokalden var äcklig, så den lämnade jag hos mor och bror. De tre 10 kr-chokladerna har jag dock smällt i mig själv.

Jag vill verkligen smaka Polkachokladen. Jag tror det blir en hit!

Skôlk

2010-04-27 @ 21:01:31 Tjöt Kommentera! (2)
Skolkade idag. Kändes lite 17 år, sådär. 17 och rebell. Ah, tänk att vara 17 år igen! Eller nej, 18, 19, är bättre! Det var tider det! Eller var det det?

Det är rätt gött att vara 24 också. Vrålmogen, på gränsen till tant! Det är sant! Faktiskt.Imorgon ska jag ha två dagar praktik igen, kommer bli fint att träffa dom igen!

Saker jag har gjort idag:
 • Gått upp kl sju
 • Kokat ägg
 • Dammtorkat en hylla
 • Rengjort grillen
 • Rengjort balkongräcket (oklart varför)
 • Tvättat handdukar
 • Gjort lunch och middag (ej samtidigt)
 • Grejat med hemliga saker
 • Klippt och klistrat i den bortglömda "Grodboken" (måste komma ihåg den oftare!)
 • Pantat 4 kassar med burkar
 • Köpt och ätit en vrålgod glass (en ny Carte D'or som hette "White chocolate and red fruits")
 • Städat vardagsrumsbordet
 • Framkallat kort
 • Tagit bort alla små ljuslyktor (dom är såå vinter)
 • Suttit ute på balkongen och gonat mej
 • Började rensa garderoben, men orkade bara rensa ett par byxor
 • Blivit sugen på godis, pommes, kött, äppelpaj och äggröra utan att för det gjort något åt saken
 • Missat några minuter i början Desperate Housewifes (shit!)

Speed school

2010-04-26 @ 17:54:47 Pluggponny Kommentera! (6)
Var och snackade med studievägledaren idag om hur det blir nästa höst när min klass ska läsa en kurs jag redan gått. Det blir då så att jag får läsa sista terminen då, med examensarbete, slutpraktik och allt annat, och sen på våren så läser jag med min klass igen, och sen till sommaren är jag klar! Ett halvår innan alla andra! Vilken grej!

Så då är det bara två år kvar då tills jag är en fullfjädrar förskolepedagog!

Fröken Kaka. Äh, who am I kidding, ingen jävel kallar mig kaka.

Sudd-fröken, då.

Recovrad

2010-04-25 @ 16:43:52 Partykaka Kommentera! (0)
Nu är jag nästan helt recovrad från gårdagens härj.

Det började med litte go grillning, fläskfilé, potatissallad, paprika, zuccini och svamp! Så himla gott (ja, förutom svampen då.)!

Sen drog vi till Linda och David och sjöng, pratade och drack tills klockan var sen och vi åkte till stan. Lina ditchade oss på Torget och åkte med en taxichaffis hem som visade sig bo granne med henne. Haha, lite otippat.

Jag tar alltid detta med Singstar mäkta seriöst.


Det blev Pråmen, eller Båten som den heter numer (fyndigt namn, hur kom dom på det?) där det snackades om att en viss Magnus Carlsson skulle va. Jag var jätteglad att äntligen få träffa Barbados-Magnus på riktigt! Det visade sig att han inte alls bara va olik sig, utan det va en helt annan Magnus, närmligen någon sorts sångare i Weeping willows.

Linda var starstrucked och fnittrig och vågade inte bli plåtad med honom, så då fick jag ställa upp som co-poser istället.

Jag och Weeping-Magnus.


Hade vart skitcoolt, om jag hade vetat mer vem det va, nu va det mest en 40årig karl som spelade halvtaskig musik.

Vi dansade skitlänge, och plötsligt hade vi tömt plejset och var de enda kvar. Mange spelade musik i 35 minuter efter att stället hade stängt för oss och vi sjöng och kände oss som ett enda stort kompisgäng! Han undrade vart man skulle gå efteråt och vi tjoade "Ankan! Eller The Duck, som vi brukar säga!". Han följde inte med.

Hamnade på Rud mitt i natten och ringde Erik som låg och sov. Muttrande kom han faktiskt och hämtade mig, så himla gött, annars hade jag nog gått hem.

Idag har jag maskat på soffan och inte kunnat röra mig. Sov några timmar extra och var nästan helt återställd när jag vaknade till liv. Erik har dragit pizzakortet. Det kort han alltid drar när jag är ett litet stackars ynk. Jag orkar inte göra mat, han orkar inte göra mat, eller äta något annat än pizza. Bakis-pizza är fan inget dumt alls. Dock ska Erik träna först, så det blir inte förrän senare. Kanske ska ta mig en smoothie, det vore något det!

I2-mârten

2010-04-24 @ 17:28:40 Pixelpix Kommentera! (3)

Haha "gooner i vårsolen"!

Två riktiga pôser. Detta är fan inte snyggt. Vi åkte en jäkla karusell!


Här står Lina o blundar.


haha den här skiten åkte vi! Jisses! Jag skrattade och Lina vrålade "Jag är för gammal för sånt häär!!" Sen råkade vi hamna mitt i en godisregn! Lyckan var total när jag kastade mig fram och snappade upp en godis framför en snopen 10åring!

Feeling!

2010-04-23 @ 13:58:01 Tjöt Kommentera! (0)
I got a feeling
that todays gonna be a good day!


Har redan varit och kikat på Fredrik Lindström i Aula Magna med Linda och ska vidare för mat hos mamma! Åh, va gott!

Lindström var bra, det mesta hade jag hört förr, dock. Var och såg honom med Erik för tre år sedan eller så, och det var flera skämt som var lika. Han blev lite trasslig ibland och jag tappade bort mig i det han sa, lite synd, eftersom han ju är så himla bra oftast.Två skitbilder, men det var det enda jag lyckades ta. Det var tydligen fotografering förbjuden, hörde jag. Stämde inte iofs, såg massa fotografer.

Nu kommer bror Erik snart och hämtar mig! Wohoo!

stark!

2010-04-23 @ 10:10:44 Tjöt Kommentera! (1)
Hahahaha, jag råkade just bryta av benet på tvättmaskinen! Hahahaha! Det enda jag skulle göra va att klättra upp ochstänga fönstret! Usch, vilket helvete att få tillbaka benet, det är naturligtvis det som är längst in i hörnet! Tror man kan skruva tillbaks det... hehe Erik får lite att göra är han kommer hem i eftermiddag.

Gomorrn!

2010-04-23 @ 10:07:02 Pixelpix Kommentera! (1)
Vi börjar dagen med tre gamla bilder. Tiderna förändras inte, vi gör!


Hahaha, så snyggt! -03 kanske detta var?


Här sitter jag i en låda och skriker. -03 också


Den här bilden togs för något skolprojekt av en av Eriks kompisar -07.Ja, men gomorron då! Snart ska jag iväg på Fredrik Lindström! Woo!

Nollning

2010-04-21 @ 16:26:56 Videokaka Kommentera! (3)
Tidigare opublicerat material, tänkte jag bjuda på.

För att förstå detta så har jag alltså varit på en fest som heter "Last man standing" där det går ut på att vara vaken så länge man orkar. Är man vaken efter kl 6 på morgonen så får ens nollningslag poäng. Här är klockan kvart i sex och vi har festat i 10-11 timmar.

Detta är tredje försöket att göra någon slags videoblogg, detta var den minst misslyckade. Detta har legat och dragit sedan augusti, så nu är det väl på tiden att visa upp skiten?

Printskrin

2010-04-19 @ 20:43:12 Pixelpix Kommentera! (2)

Hugo

2010-04-19 @ 18:01:27 Tjöt Kommentera! (2)
Inatt drömde min syster att jag hade en son som hette Hugo. Det tyckte jag var lite kul.


Har spenderat min dag överallt utom i lägenheten, känns det som. Först var jag och lämnade blod i morse, sen sprang jag in på Claes Ohlsson och köpte ett usb-minne, kändes som om det var på tiden. När jag läste photoshop tittade den 60-åriga läraren på mig med en blick som osade "Du är såå omodern" när jag berättade att jag inte riktigt visste vad ett usb-minne var.

Åkte hur som helst hem sen och hämtade datorn hos Lina och satte mig sedan på en dålig plats i bibblan. Det brukar jag altlid göra, av någon anlending. Jag blir akut lat när jag kommer in på det stora biblioteket och orkar inte leta på en bra plats, så jag tar första bästa.

Träffade en gammal jobbarkompis från Transcom också. Glömde fråga vad han hette. Det hade annars passat bra att fråga när han frågande och tvekande sa: "Ida, va det va?" Jag blev så stolt över att någon kom ihåg mig så jag glömde fråga vad han hette. Så nu sitter jag i ovisshet, och grunnar på Chistoffer? Chistian? Karl? Grill-Britt? Kanske inte kan fråga nästa gång vi ses, det blir ju lite dumt. "Hähä, ja jag visste ju ditt namn i måndags men ujuj, jag har så mycket i hövvet så nu har jag råkat glömt! Hoho, så det kan bli!" Näe, det blir bara dumt.

Ska lämna tillbaka datorn strax, och ta kvällen från plugg. Är imponerande nog redan uppe i 13 sidor. Men nej, det är inte helt sant, jag har ju räknat med framsidan och sån skit. Synd, det hade låtit bra med 13 av 15 sidor  avklarade.

Suck, slitit att bli lärare.

Svengelsk

2010-04-18 @ 11:20:44 Tjöt Kommentera! (0)
Erik: - Vad har du gjort med håret? You got the worst frill!

Jag: -Eh... va?

- Nej, inte worst- värsta! Värsta frillan!


Svengelska ftf. For the fail. Hehe. En timme och tjugo min kvar på WoW för denna gång sen får det vara nog! Fyfan va gött!

Gräl

2010-04-17 @ 10:24:32 Tjöt Kommentera! (5)
Det här med gräl är inte min och Eriks starka sida, vi får liksom aldrig praktisera det riktigt och vet således inte heller hur man gör. När vi tjaffsar om något är det 9 av 10 gånger jag som startar (nja, 10/10 är nog mer sanningsenligt). Förra veckan hade vi denna konversation:

Jag: -Men varför har du inte tagit in besticken från diskstället?

Erik: -Du bad mig ju bara plocka in tallrikarna!

- Ja, men jag menade såklart att du skulle plocka in allt!

- Men du sa ju "plocka in tallrikarna", så då plockade jag in tallrikarna!

- Jaha... varför har du plockat in glasen då, när jag bara bad om tallrikarna?!

Morronpiggelin!

2010-04-17 @ 09:01:45 Tjöt Kommentera! (1)
Åh, vad skönt det ska bli att äntligen få sova ut, tänkte jag och Erik igår kväll. Vad hände sen? Varför sitter vi här, och har gjort så i över en halvtimme. "Sova ut" betyder inte att sova till åtta-halv nio. Ja, om man inte är småbarnsförälder, då förstås. Där har jag ju en poäng.

Men jaja, gomöra på er skitungar!!

Back

2010-04-16 @ 21:43:12 Tjöt Kommentera! (1)
Nu är jag hemma at home igen! Blev en lite kortis visit hos Peter och Regina, men det kan vara gött det med ibland.


Igår kväll beslöt sig vår närmaste granne för att ställa till med brakfest. Det var stereon i bott och vrålande ungdomar på balkongen. Ötzzmusik blandat med "TONAJTS GÅNNA BI A GOOOD GOOOD NAJT!". Jag och Erik låg i sängen och kände hur täckena vibrerade av bastonerna. Vi skällde och bannade denna föribannade illbatting till granne som inte har hyffs och fason att sänka volymen. Det är ju förighelvette torsdag!!

Till slut fick Erik nog och slängde på sig kläderna för att säga grannen ett par sanningens ord. Han möttes av någon halvotrevlig brud som förklarade att de ändå strax ska gå, så det gör inget att de spelar. Han fick ändå tyst på musiken och strax därefter kom grannen och ringde på. Nu bli det djävulskap, tänkte Erik och öppnade. Grannen ville be om ursäkt och Erik mjuknade snabbare än en glass i juli.
"Näe, det är lugnt" hörde jag Erik säga "Det är ju din första fest på torsdag... men det var ju bara det att jag har jobbar 12 timmars pass nu i 5 dagar, så jag är lite trött... men nää, det är ingen fara alls."
Grannen lovade att sänka direkt, och sa även att Erik gärna får säga till redan klockan nio, om han spelar för hög musik.

Ja, jävlar du, tänkte jag där jag låg i sovrummet. Stå på dig nu för fan och säg att liiite måste man väl kunna tänka själv; man spelar inte musik så högt en vardagskväll kl 23, man står inte och skriker på balkongen som om man vore 14 och full på en 3,5a man hittat, man gör bara inte det. Går inte att beskriva hur högt den här människan spelade igår, det var antagligen det högsta jag hört, tänk er en konsertspelning så har ni ungefärlig ljudnivå. Stackars människor som var i den lägenheten.

Glossy glossy

2010-04-16 @ 18:18:59 Partykaka Kommentera! (0)

Glosset är på och eyelinern är dragen - dags för Gruvolyckan och ferra för Regina Lund! Woo, jag har till och med present!

Woo och Noes

2010-04-14 @ 20:26:01 Tjöt Kommentera! (3)
Woo:
Ska till Sthlm i maj!

Noes:
Bokade tåg, trodde jag, men SJ hade smygit in en buss bland alla tåg. Så buss dit i 4½timme, dyrt och trångt, också blir jag säkert åksjuk också.

Woo:
Tåg hem från Sthlm för 95 kr!

Noes:
Efter att jag klickat på boka-knappen kom Erik hem och meddelade att han gärna kör till Sthlm.

Lördagsbild

2010-04-13 @ 17:34:35 Partykaka Kommentera! (0)
Var på Nöjes i lördag och såg kanonbandet Ebba Gold 800% Thåström, woo! Lyckan var total! Såg dem sist i juni, under min och Linas kväll som gått till historien som "värsta fylllan 2009" (läs gärna om det här)

Kvällen började lugnt med lite önskningar till Karlstad Rocks och ölhävning. Hannill kom också och vi drack varandra till! Åkte buss till stan, som var så full så Hanna fick stå. Vi pekade och skrattade (remake på detta).
Lina pekade också, för hon förstod inte bättre.

Inne på Nöjes fick vi i oss lite mer öl, dansade disco i alla barer (samtidigt!!) och måde allmänt gött.


Lina med fylleögat, och söta Hanna.

Fulla å glaa!

Tummen upp för Ebba Gold. Tumme mittimellan för kvällen i stort. Lite meningslöst sådär, och jag kunde gött ha varit hemma istället och WoWat!

Råmiss

2010-04-13 @ 17:22:21 Videokaka Kommentera! (3)
Råkade råmissa att berätta om lördagskvällen!

Säkert många som slitit sitt hår och funderat, och undrat; vad gjorde en simkaka som denna i lördags?

Jo serrni, lyssna så ska jag berätta. Eller förtelle som det kanske kan heta på till exempel norska. Detta är lördagen i filmer. Jag vill kalla den "Linafestival" av skäl som förklaras när filmerna visas.Ida reder ut:

2010-04-11 @ 16:05:57 Pixelpix Kommentera! (2)
Elvisläpp:Typ.

Ida CoOl

2010-04-10 @ 19:02:57 Pixelpix Kommentera! (2)

Här står man med nya brillor (småfula- ultramoderna), ny väst och Elvisläpp. Ser ut att bli en bra kväll idag också!

 

Note to myself: Måste verkligen skaffa ett nytt rött läppstift, detta är inte en snygg nyans någonstans.

Söt tant

2010-04-09 @ 19:21:54 Tjöt Kommentera! (0)
Satt på bussen hem när en tant generation: äldre gick på. Hon frågade om bussen var på väg till stan, och busschauffören förklarade att denna buss skulle till Universitetet. Tanten tyckte det var så tråkigt/jobbigt att stå och vänta på rätt buss så hon åkte med denna.

Hon lämnade fram sitt busskort som hade slut på pengar.
" Jaha, så då måste jag gå ända till Expressen, eller vad det heter för att fylla på? Nej, Pressbyrån, menar jag..."
Hon var så söt, hade hela tant-kitet; basker, kjol och en liten handväska med uppstickande papper som antagligen skulle postas. Tanten valde en plats långt fram bredvid en kvinna i 45-års åldern.
"Jag har just varit hos tandläkaren, jag..." hörde jag att tanten började säga medan kvinnan såg ut som hon ville byta plats.

Funderade på att säga åt tanten att hon kunde sitta bredvid mig istället, men lät bli.

En annan söt tant.

Falfeldags

2010-04-06 @ 21:01:23 Tjöt Kommentera! (2)
Efter all påskmat kände vi att det var dags för lite flötmat såsom pizza och falafel.

Känns bra här pizzabagen frågar mig var "göbben är någonstans" samtidigt som han blandar mellansåsen han vet att Erik alltid vill ha (innan jag hinne rsäga att han ska ha sås).

Jag är en boll. Fetboll. Flötboll. Å herregud.

Nu äre desperate!

Anna ringde och berättade att en från Barn och Fritid var med i Dating in the dark också. Tror han gick året över mig. Sen var även en tjej med som jag bevakat på helgon i flera år. Borde börja se det programet, det är lite kul faktiskt.

Helgnytt i matlådans tecken

2010-04-05 @ 21:32:59 Tjöt Kommentera! (0)
Nu börjar jag bli dretnervös eftersom det är dags för praktik v 2 imorrn. Jag är nervös för att jag säkert borde tänkt och tyckt och kommit på en massa bra saker nu under påskledigheten och vara på hugget hela veckan. Jag har ju för böfvelen inte ens kommit på vad jag ska observera. Tror det får bli någon sorts matsituation, men jag vet inte.

Men en riktigt jäkla najs helg har det varit!

Fredag:
Lina hade klippstuga och jag agerade social(fall va jag nära att skriva). Jag blev klippt och smygåt kakor mest hela tiden. På kvällen tog jag och Erik en flaska vin och myste framför Så ska det låta och WoW. Tur att vi är lika nördiga!

Lördag:
Påsklunch på Skoghall med la familia. Galet gott och vi snikade till och med oss en matlåda!

På kvällen kom det lite folk hit och vi skrattade och sjöng och drack varandra till! Det drogs till Ankan där det dansades och spilldes ut öl. Kul!

Söndag:
Pigga som uttrar skuttade jag och Erik upp vid nio-halv tiotiden och tog matlådan till frukost. Den innehöll korv, köttbullar, potatisgratäng och potatissallad. Riktigt bra bakismat, faktsikt. Efter några timmar tog vi lunch, den bestod av kaffe, juice och smörgås.

Sen på tog jag och Lina en tur med stavarna i högsta hugg. Vi kände oss duktiga och lite fjantiga.

På sena eftermiddagen sen så åkte jag och karlsloken till Färjestad för att avnjuta en god påskmiddag. Den bestog av korv, köttbullar, potatisgratäng och fläskfilé med salami och mozarella! Very nice! Vi snikade till oss en matlåda även där, plus en paj som de hittade i kylen.

När vi kom en ringde vi hit en bunt tokar, och vi satte oss för att göra något (och nu citerar jag) "så fantastiskt omodernt att ett helt gäng träffas nyktra folk och gör en aktivitet som INTE inkluderar teknik eller datorer". Det blev Riket, och alla var lika kassa och jag och Magnus vann ikapp på en del orättvisa drag och ungefär 2 % kunskap. Härligt!

Måndag:
Idag trodde jag minsann att det var söndag, men tji fick jag när det visade sig att det varit Våra bästa år på mörakvisten som vilken vardag som helst. Till lunch åt vi matlådan. Mums! Har spelat nästan hela dagen. Tur att Lina drog ut mig vid 18-snåret på en liten runda med stavarna, annars hade jag väl förvandlats till en pöse för länge sen.

Erik kom just hem efter att ha gått en 3½ timmars med Magnus. Han hade fått en snajsig t-shirt, otippat och fränt!

Fyfan va snygg tischa, haha!

 

Nu står Erik och gör morgondagens matlåda. Skönt att jag ska äta pedagogiskt hela veckan och slipper på så sätt matlåda!


Oh noes!

2010-04-05 @ 20:58:36 Pixelpix Kommentera! (1)
Hur kan någon göra såhär mot Nordman?!Hitta även andra godbitar såsom Mr. Music och Backstreeet Boys första.


Why?! WHY!!??

Fulpuss

2010-04-04 @ 20:28:06 Pixelpix Kommentera! (1)

Dretful bild på mig och Erik. Jag råkade göra pussmun och Erik plutar också som fan, men han ser rätt söt ut. Herre gud, varför publcerar jag denna? o, men jag kan skriva såhär, lite käckt:

Puss från oss! Thihi!

Staviz

2010-04-04 @ 20:26:08 Pixelpix Kommentera! (2)


Nu ska fettet brinna!!! (som Paolo Roberto skriker på Spotifyreklamen)

Gött att vi både ser ut att ha världens ölkagge. Lovar att det är tröjan som putar, inte magen! Haha!

Vårrustning

2010-04-04 @ 13:53:23 Tjöt Kommentera! (0)
Jag började just längta till mian vårkläder! Vårjacka, vårskor, woo!

Men så kom jag på att jag inte har några särskilda vårkläder. Ingen vårjacka. Jag har dragit runt med en förliten fejkskinnjacka och en gammal halvtrasig svart jeansjacka. Inte så mycket att hänga i granen. Mina vårskor är ett par lite för dyra Eccoskor som är perfekta för promenader!

Borde gå på vårjackejakt! Snarast, yezm!

Nu- stavgång, med min co-tant.[plats för snajsig bild på stavar, vårkläder eller en liten lama]

Pipa

2010-04-03 @ 11:32:45 Tjöt Kommentera! (0)
Jag: - Vilken pipa sångaren i Europe har!
Erik: - Rökte han?

Idag ska det bli påsklunch hos modren och sen blire sminkedink med Lina och sist men inte minst blir det några öl i goda vänners lag!

Jag brukar ju alltid lägga in en påskbild, det borde jag göra nu med. Aja, det kommer sen.

Morfar

2010-04-02 @ 23:49:31 Tjöt Kommentera! (1)
Idag skulle morfar fyllt år, 89 tror jag.

Har inte så många minnen av honom, men tre har jag åtminstone:

1. Han gjorde en grej med handen över bordet, "kröp" med den som en larv. Gissar att familjen vet vad jag menar.
2. Han kunde knacka ett mynt genom bordet. Vet fortfarande inte hur man gör, man tror ju att jag skulle ha knäckt det by now, men nejdå.
3. Frågade honom en gång vilket av sina barnbarn han gillade mest, han svarade Lisa.


Grattis morfar!

Emokidz

2010-04-02 @ 09:12:51 Tjöt Kommentera! (1)


Fröken: Idag är det skärtorsdagen!
Barn: Då ska man skära sig i benen!!
hits