Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Höbby

2008-09-29 @ 21:51:04 Tjöt Kommentera! (4)
Jag skaffade mig en ny hobby ikväll. Jag vet, vi tar det från början:

På skolan började någon gubbe prata väldigt mycket med en tjej i klassen. Jag trodde de kände varann, för de babblade på om allt möjligt. När vi skulle gå hem så tog vi alla tre följe i trappan och han pratade på om en fotokurs han gick på. Han tyckte vi skulle följa med och vi skrattade nervöst. Det slutade med att tjejen och han skulle åka vespa dit (de bodde visst nära varann), och jag skulle eventuellt möta upp dem där också. Gubben åkte iväg på sin vespa och jag och tjejen som hette Sofie traskade in till stan. Jag frågade om hon kände gubben Lennart, men det gjorde hon inte (han är bara översocial). Vi skrattade åt hela situationen, och bestämde oss för att ge kursen en chans.

Hemma ringde jag till VV och bilens körförbud är nu hävt (wohoo!). Jag åkte in till stan och mötte upp dem utanför Gjuteriet. Vi klev in i en sal med 10-15 gubbar 50+ och vi två då, 19 oxch 23 år. Lagom malplacerade slog vi oss ner och började lyssna på fotografen som hette Lasse Forsberg. Han var intressant att lyssna på, gick igenom kamerainställningar och bildhantering. Skitkul! Nästa gång ska det bli studiofotografering! Får de inte tag i modeller ska vi själva modella, ska bli tokroligt! Blir man dessutom medlem, vilket kostar 250:- per år så får man låna studion + tillbehör gratis när man vill! Vi ska som sagt studiofota nästa gång, ta hem och redigera och sedan visa upp resultatet, passar bra nbär jag går Photoshop och allt.

Sofie var föredetta klasskamrat med Eriks lillebror. Världen är allt liten.

Rått-ha?

2008-09-29 @ 09:59:33 Tjöt Kommentera! (3)
Idag om två timmar var det tänkt att jag och bror min skulle åka och köpa råttor. Ringde nyss vägverket, och de hade fortfarande inte fått in någon betalning. Tölitt att inte kunna använda bilen! Han får ta råttorna på bussen eller något istället.

Ska prova att ringa VV igen nu, det har kanske kommit in! Betalningen alltså.


(misssa inte de två fina bilderna jag la in i föregående inlägg, haha!)

In da trunk!

2008-09-28 @ 12:40:47 Partykaka Kommentera! (1)
Igår var det party för första gången på länge. Var triggad när jag körde skruttForden till mamma tillsammans med Lina och Erik. Erik fick ny frilla (snygg mohawk!), och jag fick en trimmad polisong. Jag hade även köpt med ett vin jag tyckte såg festligt ut "Diamant" hette den. Frågade mamma någon dag innan om det va ett bra vin? "Nej förfan! Det är billigt och skitsött! Sånt man dricker om man verkligen bara vill bli full utan att bry sig om vad det smakar." Haha, okej med de orden korkade vi upp. Det var ingen hit. Erik tyckte det var okej och drack glatt upp halva flaskan.

Sen drog vi till höghusen, till Kristin och Figge som tydligen flyttat ihop. Där va det ett gäng folk och bra stämning. När klockan började närma sig utgång skulle några åka bil, och vi andra skulle ta bussen. Dock så kom vi på att det satt en tjej som var nykter bland oss - hon kunde ju köra oss! Eftersom hon inte skulle med ut var hon tveksam, plus att vi var alldeles för många, så hon skulle vart tvungen att köra två gånger. Efter lite övertalning kom vi fram till att jag och Lina ska ligga i trunken! Vi lägger oss och skedar och jag ha rlite dödsångest eftersom vi ligger precis vid avgasröret och får säkert i oss massa farligt när vi andas. Jag tog sjalen och satte som gasmask. Vi låg och sjöng "Vi har det bra, vi här bak i bilen!" medan de andra tyckte det var skönt att höra lite livstecken från oss. Sen började vi fundera på vad fan vi ska göra om polisen stannar bilen och ber att få kolla i bagageluckan. Vi tanken på att de kanske öppnar också ligger vi där, glada o fulla, så bröt vi ihop av skratt och gapskrattade hela resten av vägen (kan det har varit avgaserna?). Bilen stannar och vi ber till gud att vi inte står precis utanför Nöjes, det måste ju se lite mystiskt ut. Som tur är märker vi att vi är på en parkering bakom och vi kan lungt hoppa ur.
    
Inne i bagageluckan, jag tror jag mosar Lina.

Sen drog vi in, jag och Erik funderade på att dra och köpa hamburgare istället, men jag fick dåligt samvete och gick i stället. Det var till eriks förtjusning ett cover band som spelade som hette Iron Made'em (fyndigt!). Gissa vad de spelade för låtar? Erik var helnöjd och ställdde sig i publikhavet och skrek sig hes. Någon kille med SSmössa (fast utan själva märket) och blonda extensions som fram och sa att han sett mig på stan och försökt leta upp mig (tror jag?). Han sa "Du kan få vilken kille du vill!" Jag sa att jag har redan har en och pekade på Erik. "Åh, han måste vara så lycklig!" Haha! Berättade detta för Erik "Han såg ut som en riktig tuff hårdrockskille, som är jättemjuk på insidan. Han såg ju skitmysig ut!" Jag funderar om jag skulle försökt para ihop de två?

Efter lite dans i de olika barerna så drog jag och Erik hem, vi gick till Kenneths och tog oss en varsin tallrik. Jag såg något jag inte sett förut- man kan få grovt bröd om man vill! Jag kände mig supernyttig fast jag bad om mycket dressing, och mycket ketchup över alla mina pommes, jag hade ju trots allt grovt bröd på burgaren. Vi gick och satte oss någonstans på Norrstrand och käkade. En liten bit bort blev vi vittne till något bråk, en kile var tokig och skrek "Min farsa letade efter dig!" Och drog och slet i folk i bilen som hade stannat för att hämta upp honom. Han skrek och sprang runt och vi satt där som två pensionärer och åt vår lilla mat.

Sen gick vi vidare till Norrstrandsskolan för att vänta på bussen där. Först kom det en som va så full så den körde bara förbi. Efter det kom en till som också var full, men den stannade för att släppa av någon. En tredje buss kom, den var inte lika full men den åkte bara förbi. Antagligen måste han tänkt att vi inte ska åka med eftersom vi inte gått på bussen som stannat. Vi gick fram till den överfulla bussen som precis var på väg att åka. Busschauffören sa att tyvärr är det fullt, det var ingen lögn det var tokfullt in i minsta detalj. Några göteborgare som stod längst  fram sa "Äh, två till går! Finns det hjärterum finns det stjärterum", så vi trängde oss in fast det inte fanns plats. "Alla heter Glenn i Göteborg!" sjöng de för full hals. Jag stod me dmin lila tjuga och pep att jag ville betala, men nådde inte ens till chauffören. "Gerrej, du behöver inte betala!" sa göteborgarna. Jag sa att jag var rädd för bussmaffian (alltså kontrollanterna), men blev övertalad att de inte är ute halv tre en lrödagsnatt. Gick fint och vi kom av ordentligt på rätt busshållplats. Inne från busen hörde vi någon "Jag ska också av!" En kille mosade sig ut. "Fan, jag skulle av vid förra hållplatsen! Jag som var vilse innan, var är jag nu?" Vi försökte lotsa honom rätt och sedan gick vi hem till oss.

3.17 la jag mig, då hade Erik somnat för längesen. Snark. Sov ända till kvart i tolv, så länge har jag inte sovit på flera månader!

WAR

2008-09-24 @ 16:57:52 Tjöt Kommentera! (6)
Har en karaktär i ett spel på datorn som jag skulle bestämma namn på. Tänkte att jag vill ju va lite ball och tuff så jag tänkte att "Doom" låter ju helhäftigt, men samtidigt så är jag ju tjej och vill vara lite gullig också, så jag la till ett "i" på slutet. Doomi, sött och tufft på samma gång, tänkte jag.

"Haha, varför heter du Do me?!!" var det första Erik sa när han såg det.

Bah. Vilken miss.

Veckostart ftw

2008-09-24 @ 16:54:25 Tjöt Kommentera! (4)
I måndags kom ett brev hem med det orevliga meddelandet att min bil fått körförbud. Det visade sig att den förre ägaren inte betalat bilskatt, och jag får alltså inte köra bilen innan han betalat, de har registrerat betalnignen och sedan skickat ett skattemärke till mig. Gah! Sylvia ska ju ta över Forden vilken dag som helst, vaffan! Blev bestört eftersom jag hade skola på eftermiddagen, och jobb tis-ons. Jag åkte buss till skolan, och sen hem till Skoghall för att hämta Forden. Inte helt kul att köra en sån skrutt efter att ha kört min fina Opel i några veckor. Ratten va trög och tanken tom.

Yuck Fou Ul. Jo.!!

Har förresten skickat ett mail, ett snällt ett, till förre ägaren och frågat vad som hänt. Har inte fått svar.

Snorpuss

2008-09-23 @ 19:57:52 Tjöt Kommentera! (5)
Det var en unge idag på jobbet som va lite sur/ledsen/ensam, så jag sa till honom:
 "Kom så får jag en kram!"
Först ville han inte, det "var slut på kramar" som han själv sa.
"Är kramarna slut?"
"Ja, men en puss finns kvar" sa han då.

Jag pratade snabbt bort det. Efter någon minut kom han gående bredvid mig, och han såg fortfarande lite ledsen ut, jag sa då  "Kan jag inte få en kram då?" Då kramade han mig hårt och sen gav han mig en puss, mitt på munnen! Haha! Jag fick snor i hela ansiktet! Gah, jag torkade med tröjärmen och kände hur kletig jag var. Jag blev jättechockad.
"Nämen.. ehh, är du så go du..?
" Fick jag fram.
"Aa!" sa ungen glatt och grejade vidare med det han höll på med. Jag gick in och tvättade mig, och det kändes som jag hade snor i munnen.

Grattis!

2008-09-21 @ 19:23:17 Tjöt Kommentera! (5)
Grattis syster på födelsedagen!!!Såsig helg

2008-09-21 @ 12:53:42 Tjöt Kommentera! (3)
Fredagen innebar jobb, jag var lagom trött i huvudet efter jobet och bestämde mig snabbt för att inte ringa någon angående eventuell utgång. DLK och TKU spelade på Nöjes så jag var lite småsugen på att dra dit för gamla tiders skull. Men jag passade och satt hemma och kikade på Dobidoo istället. Erik hade träning, så jag hämtade upp honom i stan på kvällen, snäll som jag är.

Lördag var den värsta speldagen jag varit med om på länge. sjukligt mycket spel. Mitt på dagen ringde Erik och bad mig åka och köpa öl, tur det annars hade jag suttit inne precis hela dagen. Spelade från tidig morgon tills fem på eftermiddagen när Erik kom hem. Aj, sa min stackars rygg. På kvällen klunkade vi öl så det stod härliga till, säkert 3 var! Erik blev sugen på hamburgare mitt i allt, och tyckte att han skulle åka och köpa. Jag motsatte mig detta då vi var och varannan helg "unnar" oss lite skräpmat. Erik höll med. Innan vi visste ordet av hade vi istället köpt en pizza att dela på. Haha.

Idag är det söndag och Erik jobbar igen. Fick lite ångest för gårdagen så jag har redan tvättat en massa och.. mja inte så mycket mer, men jag har stått ute på balkongen en del.

Ska ta en go promenad sen när Erik kommer, och dra med honom. Gött o röra på fläsket lite.

Barn om bäbisar

2008-09-18 @ 19:25:58 Tjöt Kommentera! (2)
"Min mamma har en bäbis i magen. Och om ett tag ska hon få en bedövningsspruta i armen, och sen klipper de upp magen."
"Va? Näe de klipper inte upp magen!"
"Jo, de klipper upp magen och plockar ut bäbisen, hur skulle man annars få hur den?"
"Nej, den kommer ut genom ett litet, litet hål!"
"Vaddå för hål? "
"Ett litet som sitter här nere någonstans."
""Nej, det finns inget hål!"
"Jo, det står det i en bok jag har hemma!"

Det var världens disskusion, men de kom fram till att klippteorin verkade mest logisk.

svett

2008-09-15 @ 23:28:29 Tjöt Kommentera! (0)
Erik kom hem från träningen nyss.

Jag: Jaha, du duschade där?
Erik: Näe..?


Längtan

2008-09-15 @ 21:31:34 Tjöt Kommentera! (5)
Min blomma är så söt, jag tror den längtar ut. Undrar vad den tänker på. Frihet, vind och sol kanske.


Alla blad är vända utåt, bortåt.

Jag ska prova att vattna den, så kanske den vänder sig mer mot mig. Jag provade också att vrida den en kvarts varv, ett litet expriment för att se om de vrider sig igen.

Man har inte roligare än man gör sig.

Familjemedlem

2008-09-15 @ 21:25:01 Tjöt Kommentera! (6)
Idag kom vår nya familjemedlem:


Se så fin han är! Chassit är ballt och ser ut som metalliskt trä, det syns naturlgitvis inte på denna, men det är så. Skärmen är wide och stor och allt är trådlöst och modernt. Nu laddar Erik ner Warhammer Online på den, så jag får bara titta på den än så länge. Sen blir det att lägga in bilder, kameraprogram och photoshop CS3 och elements 6.0 som jag pluggar.

Sådärja

2008-09-14 @ 16:16:41 Tjöt Kommentera! (0)
Ja, sådär ja, så har man varit dutkig då; var ner till gårdsfesten som var här ner epå fotbolslplan utanför vårt hus. Jag och Erik vässade hjärnorna och gick tipspromenad! Råkade läsa på barnfrågorna till en början, det kändes lite väl lätt med frågor som "Vad heter Pippi Långstrumps häst". Vände man på pappret så Var det istället frågor som "Vad heter Hyresgästföreningens ordförande?" Mja, lite knivigare. Vi fick 7 rätt av 10, och jag valde stolt ett vinstpaket. Det innehöll Toffifee, som är så gott! Tyvärr kan ju inte Erik äta det, men ändå.


Tack alla som kommit ihåg min namnsdag förrsten, speciellt tack till Erik och mormor som åt en bakelse i min ära förut. Haha!

Klipparn

2008-09-11 @ 11:18:53 Tjöt Kommentera! (1)
Jag är en riktig klippare jag!

Igår fick jag agera frisör åt Henrik. Vad jag hade glömt var att jag har en vråldålig sax och att han har galet tjock hår. Jag började med att slipa saxen tills den nästan glödde, den blev i alla fall jättevarm. Kom på efteråt att jag ju inte vet hur man slipar en sax... Jag testade på mitt eget hår, och det gick av fint.

"Men du vet att jag inte klippt på länge, och inte är särskilt duktig heller..?"
"Men jag såg Erik sist och han såg ju bra ut i håret, så det blir nog jättebra."

Var inget mer med det förrän jag kom på att det är ju inte jag som klippt Erik, det är ju Lina, utbildad frisör! Haha. Berättade inte det förrän efter jag klippt honom färdigt.

Vi skulle sitta i ena badrummet, nästan i duschen och klippa.
"Näej, om du och jag ska hoppa in i duschen då, Henrik?" sa jag och hörde hur det lät. "Oj..den meningen trodde jag aldrig jag skulle höra mig själv säga, haha!"

Mohawk, var dagens mål. Jag klippte och svor åt det tjocka håret och åt alla virvlar och önskade att Lina skulle råka komma förbi som av en slump och ta över. Hade ingen ordentlig kam heller, utan bara en stor rosa plastkam med handtag, bänglig och osamarbetsvillig. Jag körde med trimmern och klippte så jämt jag kunde. Jag hade duktig ont i fingrarna efteråt, hur orkar ni klippa sånna med tjockt hår hela dagarna? Ni är nog immuna/vana. Jag blev ritkigt nöjd, och det var inte jämt alls med han sa att det var okej eftersom han ändå spretade till allt med paste (haha som han även hade i hårt under tiden jag klippte, jag var lagom kladdig!). Jag råkade även köra med trimmern med fel hatt, så han fick en hack i nacken på några cm brett/långt.  Lina kommer nog skämmas om hon ska kolla på honom när/ om hon kommer i slutet av september.

Efteråt satte jag mig och gosade lite med nybadade Anthea och läste en bok med Maximus. Så himla mysigt det är på kvällen sådär när alla är lugna och gosiga. Sådär precis innan barnen blir alldeles för trötta. Så skulle man ha det.

/Bloggsprutaren

Opublicerat

2008-09-11 @ 11:05:59 Tjöt Kommentera! (4)
Följande scenario/-ium (vad heter det?) ägde rum för 2 veckor sen och jag har tänkt skriva det varje dag men glömt:

Första dagen i skolan blev vi informerade om att på parkeringen kostade det pengar att stå, och på gatan vid trottoaren var det gratis.
 Andra dagen kom jag till skolan och tänkte så klart ställa mig vid trottoaren för att spara in några dyrbara slantar. Jag blev tuvngen att fickparkera och krångla och vrida ratten åt höger och vänster och krångla och sandpappra och sandpappra(flåt, internt). Jag blev tillslut färdig och lyckades parkera hyffsat godkänt och hoppade ur bilen, glad och nöjd över att ha utnyttjat systemet och sparat 4 kronor. Lyckan blev inte långvarig dock. Precis brevid bilen hade de smockat upp en parkeringsautomat...
 Det var bara att hiva upp kronorna, och tänka "skrattar bäst som skrattar sist." Där fick jag in my fejs!


Så dumt.

Arbetsmyra

2008-09-11 @ 10:54:45 Tjöt Kommentera! (0)
I två dagar nu har jag haft jobb, känns skönt att göra något meningsfullare än att sitta vid datorn hemma.
En unge: "Men varför har du alltid på dig den där tröjan?"
Jag: "Den är ju helt ny, detta är första gången jag änvänder den.."
"Ehh.... är det?"

Haha, ungjävel. Tur att det inte var en gammal tröja, då hade jag skämts lite, om till och med barnen ser att den är gammal.

Jag satt på och läste en bok för några ungar om två djur som blev kära, och i slutet av texten så säger de att de inte är kära fast de tittar i smyg på varann och ler, typ. Jag visade bilden av djurn och frågade barnen om de trodde att de var kära?
"Ja det ser man, för det kommer hjärtan över deras huvuden!"
Fröken Ida: "Kommer det hjärtan på riktigt också när man är kär?"
"Ja! Fast det är osynliga hjärtan som man inte ser, men man vet att de är där. Det blir så när man är kär."
Ungar är smarta.

Ungar på toaletten:
"Det kändes mjukt, ser det löst ut?"
"Du torkar så sakta, jag gillar det hårt och snabbt"

Idag ringde jag vikarieanskaffaren för att berätta att min mobil inte fungerar, och ge henne mitt hemnummer. Vi blev sittandes och prata i typ en kvart, som om vi var gamla bekanta. Hon är snurrig och snackar skit om kommunen och datorer, och jag pratar om svunna tider och att jag borde få högre lön.


Just det, min mobil fungerar inte. Jag ser inte om någon har ringt/smsat, jag ser inte att det ringer och jag kan inte ringa /smsa. Så har någon hört av sig till mig så skiter jag inte i dig, jag är bara trasig. Mobilen iallafall, jag är helt hel. Fast mitt hår är lortigt som vanligt. "Bakishår" kallar bror min mitt hår, oavsett om det är festfixat eller vardagschict.

Bju på dig

2008-09-08 @ 17:32:03 Tjöt Kommentera! (3)
Att bju på sig själv ska vara bra har jag hört. Därför bjur jag på denna bilden. Tanken var att ta en ball bild på min snygga outfit. Jag kom på att ingen var hemma som kunde ta kort på mig utom just jag själv. Så jag ställde kameran på 10 sek tajmer och posade. Efter 9 sek blev jag otålig och undrade varför det tog sån tid, klick! Så blv jag fotad med den här minen och således också denna underliga pose. Men dä bjur ja på. Lite kul ska man ha.Ska man va modebloggare så ska jag man ju skriva vad det är också, som om ingen ser.

Fejkskinnjacka - LaBoom(nerlagt), Karlstad
Rutig flanell(!!)skjorta - New Yorker, Västerås
Urtvättade brallor - Lindex, Karlstad
Plastpåse med sopor (längst bak t.v.)

Byxorna inkasserades för några år sedan, Lina köpte likadana. Var längesen hon kom på att de inte va så hippa, men jag är ju sån som använder kläder mer eller mindre tills de går sönder, sen köper jag nya, så jag har kvar dem än. De smickrar inte arslet på något sätt, men det fixar man snabt med denna långa mjuka skjorta.

Hm, jag tror jag avslutar min karriär som blivande toppmodebloggerska här. Det var inge roligt.

Eller så ska jag börja med att låta er se vad jag ha rpå mig varje dag jag är hemma, dvs mjukisbrallor och Eriks stora tröja som antalgigen hör till ett mjukisset. När jag var liten hade jag ett mjukisset som hette Tüffi. Jag var ball tyckte jag, medan Emelie i smyg skämdes över att hennes kompis gick runt i mjukiskläder.

Dödsörat

2008-09-06 @ 17:46:27 Tjöt Kommentera! (11)
När jag var liten hörde jag en gång att det fanns ett ställe bakom örat som, om man tog på det, så dog man. Det var visst någon nerv eller så. Sedan dess har jag varit livrädd för att råka trycka på det där speciella stället. Det har resulterat i att jag typ aldrig vågar tvätta mig ordentligt bakom öronen eller ens i närheten. Min syster sa en gång att hon hade haft en finne där bakom, och klämt på den och petat, utan att känna sig det minsta döende, men jag har nog aldrig kommit över dödsnerven bakom örat. Idag gjorde jag dock något järvt och tvättade mig ordentligt bakom öronen. Jag överlevde.

 Jag vet fortfarande inte om det är sant eller inte, men jag kommer alltid vara lite rädd.

/Otvättad, tills idag.

Egenkär

2008-09-04 @ 21:36:38 Tjöt Kommentera! (3)
Hittade det här gamla inlägget när jag letade igenom min blogg. Jag är väldigt bitter:

"Jag vill hellre ha en ung student som granne,
som har fest ibland och som inte störs av att jag har fest. Jag vill helst inte ha någon granne alls.
Jag vill bo ute på nåt jävla gärde där ingen kan störa mig,
och där rådjuren kommer och äter ur min hand och fåglarna med.Jag köpte mig en Elizabeth Arden mascara, hoppas nu den är bra iaf. Det är den säkert inte.


Jag är hungrig också."


Haha, inge nöjd. Jag skrev bättre förr. Jag har tappat gnistan. Ska försöka hitta den igen.  Den där mascaran va föresten skitdålig. Tror det var så att jag sålde den och tjejen som köpte den blev skitsur för hon trodde den var gammal och använd.

Modeblogg, skrev en kompis om, det vore kanske något. Ska lägga in morgondagens outfit redan idag! Eller imorrn, ikväll orkar jag inte. Vem vill se mig i röda stora mjukisbyxor och en röd pirattisha? Inte jag iaf.  Erik är helt otippat och spelar innebandy! Haha! Va kul för honom!

Idåål

2008-09-03 @ 23:45:17 Tjöt Kommentera! (0)
Jag råmissade att Idol började idag. Gjorde du?

Sms-trippel

2008-09-03 @ 20:48:37 Tjöt Kommentera! (0)
Skickade just ett och samma sms till tre olika personer:

"Jonas Gardell på ettan kl åtta!"

Fick skicka 3 gånger innan det fungerade.

Svar #1 kom snabbt:
"Oki
Vi kollar på Saw 2
Läskig"


Svar #2:
"Nej, klockan nio :)"


Ja, jag har lyckats skriva fel tid då >.<. Bra trippel.

Prata mat

2008-09-02 @ 20:31:10 Matprat Kommentera! (0)
Mata prat. Idag gjorde jag pepparbiffar med potatishalvor i ugn och bearnaissås/Café de Parissås.
 Vardagslyx is the shit.

Hoppas inte det blir jobb imorgon, jag trivs med att såsa runt här hemma och ta hand om lägenheten. Då kan jag åka och handla också, det passar ju perfekt. Vi har bara lite bandspaghetti hemma, inköp av pasta behövs snarast, det är ju det vi lever på här.


Nog om mat.

ögonbryn

2008-09-01 @ 22:32:58 Tjöt Kommentera! (1)
Nu, i samma sekund som blogg.se bytte utsende vande jag mig vid mina nya ögonbryn. Fan va jag gillar't!


My eye brow girl..

Förresten, vad ska man skriva i de där rutorna längst ner? Där det står 1, 2, 3 osv? Någon med blogg som vet?

Blåkaka

2008-09-01 @ 18:46:43 Matprat Kommentera! (0)
Ah, jag gjorde en smarrig blåbärscheesecake förut med vitchoklad. Mm. En sån man gör i ugn, den var tydligen från en amerikansk diner. Hade beräknat fel på tiden, för den skulle stå i ugnen 40 min, sen på eftervärme i 30. Men efter 40 min insåg jag att jag var tvungen att dra till skolan. Erik fick kasta sig hem och ta ut den, en halvtimme efter den egentliga tiden.

Jag gjorde två fel:
  • Blandade några ingredienser var för sig istället för ihop.
  • Hade kakan för långt ner i ugnen.
Men den blev rätt god ändå.
Hittade för övrigt en snusdosa i min väska, undrar hur den kom dit.

V-gurk

2008-09-01 @ 12:01:18 Partykaka Kommentera! (4)
Fredag:
Åker buss, sitter bredvid en gubbe som pratar massa. Jag lånar ut min penna till honom så han kan vara tyst och lösa korsord i sin tidning. Kommer till Västerås och möter upp Lina, går till hennes salong och klämmer en falafeltallrik medan hon klipper folk. Får sedan hårinpacking, ögonfrans-och brynfärgning.
 
Sedan drog vi hem och åt hamburgare med extra allt. Folk drack öl och ficade sig festfina och redo att gå ut, utom jag och Lina som v trötta tanter och gick och la oss och tittde på film. Zohan nånting hette den, och vi somnade efter en halvtimme, skedandes i henne säng (typ) .

Lördag:
Vaknar, drar ut på stan. Jag inhandlar tre tröjor och en svindyr Diormascara. Väl hemma färgar vi mitt hår ochtar det allmänt piano. Plötsligt är det fullt med folk i huset och vi(läs: Lina) får raskt stajla oss. Vi började ta lite öl.

Vi fick oss även ett varsitt glas vin, som jag tyckte va lite för surt så jag skulle spä ut det med lite Sprite. Råkade hälla i en hel burk, så det blev Sprite med lite vin. Bah. Ut bar det sen, till Bluemoon. Synd att jag inte tog med Eriks VIPkort, för vi kom inte in med de andra utan fick betala oss in.  Där inne dansade vi och träffade någon fransman från Burundi eller något.
"Ätagelémedträskeiveboa" försökte Lina.
"Veboa!?" Svarade han glatt.
Undrar vad det betyder.

Söndag:
Vaknade av att någon ramlade ner på mig. Huvudvärk. Kan.Inte.Röra.Mig. Jag gnällde till männsikan flyttade sig. Gnnnnn, så lät jag. Lina tröttnade efter ett tag och gav mig en huvudvärkstablett. Efter ytterligare ett tag kom hon in med frukost på sängen, så sött! Rostat bröd med skinka, sallad och bearnaisessås på den ena, och skinka, sallad och räksallad på den andra. Haha, go bakisfrulle det!
   Åkte hem sen på kvällen, nöjd men trött. Erik gjorde te och smörgås åt mig och vi satt och pratade vid köksordet. Plötsligt kom han på att han börjar jobba 06.45 morgonen efter och måste ta halvfem bussen från stan. Huga.
hits