Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Hehe, glasfail!

2010-02-28 @ 19:40:58 Partykaka Kommentera! (0)
Vi har ju äntligen fixat vinglas, men dom bjöd vi fan inte på igår. Istället fick de stackars vindrickarna sippa ur diverse whiskeyglas, eller ännu värre- mjölkglas!! Jahopp, bättre lycka nästa gång.

För bilder, kolla HÄR

Fetfest!

2010-02-28 @ 13:58:23 Tjöt Kommentera! (0)
Fett med röj igår!

Tack alla som kom på Linas fest, haha!

Kurera mera

2010-02-26 @ 22:05:53 Tjöt Kommentera! (0)
Dagen idag har gått riktigt galet tokfort!

Började i morse med att få lite mer än godkänt på quizet, det tackar vi för! Sen har jag såsat, degat och allt annat man gör när man inte känner sig hundra.

Skulle åkt in till stan och vart lite social var det tänkt, men jag kände att det är lika bra att ta det lugna bananer så man är pigg imorrn istället. Pig(g) som en gris.

dödsångest

2010-02-25 @ 19:33:00 Tjöt Kommentera! (3)
Har en lätt dödsångest inför morgondagens quiz. Jag har missat en lektion och mitt huvud är sprängfyllt med ngn slags tjock deg, tror jag. Inte är det fyllt av en massa braåhagrejjer som jag borde så jag klarar quizet.

Ska lägga mig tidigt och göra det där som jag råder alla till att inte göra - råplugga på morgonen innan los quizo.

:/

2010-02-25 @ 12:16:56 Tjöt Kommentera! (4)
Igår vaknade jag och kände mig sjuk. Sov mitt på dagen och blev pigg. Bakade fula cupcakes, gjorde mat, åkte till Lina, fikade, åkte hem och började känna mig lite seg igen. Somnade som en stock och vaknade med ont i halsen.

Så nu sitter jag här, kurig och ont i halsen och försöker plugga. Erik sitter och snövlar och får inte gå till jobbet för de är livrädda för att bli smittade. Eller praktiken menar jag, på Gruvön.

Jobbigt att läsa om hur växterna gör, the circle of life på jorden och annat tjafs när man inte är pigg.

Imorrn var det Radium, hade vart kul att gå på. På lördag är det festligheter här. Passar jävligt illa med andra ord att bli sjuk nu.

Hade planerat att dra soffan till datorn och ligga och se på film via Voddler, men då passade Voddler på att ta ledigt till 8 mars. Tajming!

morrn!

2010-02-24 @ 10:33:15 Tjöt Kommentera! (1)
Har ont i halsen idag, känner mig inte pigg alls. Detta blir första dagen jag är hemma från skolan sen jag började i höstas. Första gången jag skippar en föreläsning, och då gick jag ändå på en i höstas där ingen hörde vad föreläsaren sa, eller förstod vad hans powerpoint betydde. Så är det, ingen idé att gå och råka smitta någon. Tråkigt att missa studiegruppsgrej och som sagt föresläsning. Är åtminstone klar med labbet, så nu kan jag allt om kolets kretslopp och även energins kretslopp!

Morgonhumor:
Bror min var i England nu nyss och bodde på ett hotell som fått den hedrande utmärkelsen "Europas värsta", här är ett reportage från deras hotellrum!

Barentillfälle

2010-02-23 @ 22:04:14 Tjöt Kommentera! (4)
Rätt lustigt att jag för en knapp månad sen hade tråkigt och satt och sökte på gamla Barendeltagare på Facebook, och häromdagen så firade tydligen Baren 10 år och hade med en massa gamla deltagare på Aschberg på tv. Haha, vilken jäkla slump!

Hittade nämligen en gammal tidning jag sparat med reportage med Baren-Sonny och Baren-Karin (snyggaste typerna någon dokusåpa hittat f.ö.). Så jag blev sugen på att leta upp honom på fb, han hade ingen och jag sökte vidare på en massa andra. Baren ja... det var tider det.

 

Måste bara visa ett litet ihopklipp av några Barenbilderi från en klippbok jag har.

Förändring

2010-02-23 @ 21:46:22 Tjöt Kommentera! (2)
Förändringens vindar blåser i det Sundh-Jansson-Skoogiska residenset.

Idag togs mitt och Eriks förhållande till nya höjder. Vi införskaffade det som vi tidigare trott att vi gott kunde klara oss utan, eftersom det är så mysigt att sova tätt. Men efter flera nätters snurrande, svettningar, avdragande av täcke så var det alltså dags- två täcken i sängen! Japp, slutet av den här 6½-åriga eran då vi knött och böckat med ett täcke. (Känns skönt att till sommaren så har vi vårt stora sommartäcke igen. Aww, sommar...)

Anledningen till att vi inte helt enkelt köper ett stort restenavåret-täcke är att vi har så många fina påslakan, haha! Jag får separationsångest så det går inte. Kanske när man fått någon unge som kan ärva och ha i sin lilla säng. Det blir perfekt.

hm?

2010-02-23 @ 21:28:14 Pixelpix Kommentera! (0)Nöjesrapport

2010-02-21 @ 13:24:20 Partykaka Kommentera! (0)
Igår var det öl drickande och snöstorm som stod i centrum. Lina kom hir, sminkade och stajlade först mig och sen sig själv. Vi spelade ölspelet och sjöng karaoke tills det var dags att beställa taxi. "Äre karaoke?!" skrek jag i luren. Det var det inte. Någon hade dragit sönder sladden. Taxin sparade vi in genom att ha gratisbiljetter till inträdet och jag råkade få gratis garderob dessutom!

Där inne konstaterade vi att musiken var bäst i schlagerbaren så vi dansade disco, shottade tequila (eller smuttade, beroende på vem man tittade på) och blev skrattade åt av bartendern. Skratten kom sig av att Lina hade påsar med småmynt som hon fått av sin mormor i stället för plånbok, inte för att vi såg tokiga ut eller så.

Det var tydligen ett band som spelade, så vi sprang dit. Vi hörde de sista tonerna av "Breaking the law" och sen gick bandet av scenen. Vi trodde de skämtade, men det visade sig att de haft spelning i nästan en timme när vi kom. Hoppas inte dom var bra, så vi inte missade något.

När jag kom till bussen såg jag att det var 25 minuter kvar tills den gick så jag traskade till Sibylla. Där köpte jag två hamburgermeal och gick tillbaka till torget. Jag hade inte ens vart borta i tio minuter, kan ha vart så att jag råkat gå före alla i kön, vet inte annars hur det kunde gå så fort.

När jag kom hem låg Erik och sov och var inte alls särskilt sugen på att äta hamburgare som jag trott. Jag slafsade i mig min hamburgare och tömde över det jag inte orkade till Eriks tallrik. Somnade som en stock.

Jag trodde jag skulle vara råbakis, men det blev jag inte. Lite seg, men det får man räkna med.

Lycklig karl

2010-02-21 @ 13:14:56 Tjöt Kommentera! (2)
Igår funkade inte blogg.se alls för mig. Dumt när jag hade tänkt berätta hur jag gjorde Erik lycklig!

Jag skulle ställa in stereon i sovrummet, ganska meningslöst att ha den i vardagsrummet när vi ändå alltid lyssnar på musik via datorn. Hursomhelst så plockade jag i bokhyllan i sovrummet och hittade en röd tygbit. Erik var snabbt ut på balkongen för att skaka av dammet på tygbiten. Han log ett leende som betydde "Är det dags...?" Och när jag gav min mest myndiga, tillåtande blick och nickade i slow motion såg jag lyckan sprida sig. Äntligen var tiden inne för det han så länge väntat på: han skulle få hänga upp sin röda flagga i sovrummet.

Lyckan var total och han började direkt fundera på hur grannarna skulle reagera om han i vårt framtida hus skulle hissa den Sovjetiska fanan istället för den svenska i flaggstångens topp.

Det lär inte bli någon röd flagga i flaggstången, men på sovrumsväggen gjorde den sig riktigt bra, faktiskt. Det trodde jag inte.

Smurf

2010-02-19 @ 19:42:52 Tjöt Kommentera! (1)
Mr. Bean som en i Avatar:Har inget att skriva om, det är därför det är så tyst. 2 poäng från full pott på quizet i morse, inge tölitt gött!

Imorgon ska jag kanske gå ut. I glasögon! Mina linser har inte kommit än, så det får bli så. Erik föreslog att jag kunde gå ut utan vare sig linser eller glasögon och inte se något alls. Kan ju bli kul, haha! Hur som helst, vill du med så häng på! Vi ska till Nöjes!

Färg

2010-02-17 @ 21:41:22 Pixelpix Kommentera! (1)

Mitt hår har konstig färg. I alla fall den där slingan som var blå först, och nu har halvt ändrat färg. Ja ni, mycket ska man se innan ögona ramlar av.

Tänk om jag haft såhär kort hår då! Ja, jädrer.

Bildbevis

2010-02-17 @ 18:27:22 Matprat Kommentera! (7)
Måste ju bevisa:


Jao, det var svårt. Halvlyckade. Inte så frasiga. Erik gillade dom.

Siste mohikanen

2010-02-17 @ 16:29:25 Matprat Kommentera! (4)
..hänger i lianen
å kääkar wienerbröööd!

Erik påstod att wienerbröd inte är något "som man bakar bara sådär", så nu bakar jag det. Bara sådär.

Får se hur det blir, de jäser nu!

Idas stajlservice!

2010-02-17 @ 13:05:28 Pixelpix Kommentera! (6)
Förra veckan fick jag lillebror att handla nya kläder.
Såhär brukar han se ut:


Och ungefär såhär blev det när jag hade stajlat:Skrev ungefär eftersom han tyckte att tshirten hade, och nu citerar jag: "en sån färg som blir bebisblå på kort" och "dretful färg". Jag tycker den är skitsnygg, marinblått ftw I tell you!

Taggad!

2010-02-17 @ 13:00:22 Tjöt Kommentera! (0)
Är sjukt taggad idag! Vet inte riktigt på vad bara...

Har hunnit med att vara i skolan, fick skjuts i morse för jag hade bråttom och ont i ena knät. Erik muttrade att jag minsann aaldrig skulle kört honom om det hade varit ombytta roller. Jag hävdar vänlgit men bestämt att det skulle jag visst det! Om det var kris.

Nu är jag sugen på att hitta på något! Men vad? Vad, vad vad? Ska man brassa iväg till Bergvik kankse, bara för att ha något att göra? Hum, vad tusan ska jag göra på Bergvik?

Massa ballonger i taket på Universitetet idag! Wiie! Festligt!

Örebro?

2010-02-16 @ 19:37:32 Tjöt Kommentera! (5)
Vaknade inatt av att Erik sa:
"Dom har byggt värsta gräddhyllan i Örebro!"

Några sekunder senare säger han:
"Usch!"
Han har plötsligt vaknat och drömt en mardröm som han berättade om. Jag fattade ingenting, vad hade det med Örebro att göra? Han visste inte heller. Kanske var det världens snabbaste mardröm? En så kallad 5-sekundare?

Gjorde ärtsoppa förut. Eller gjorde och gjorde, jag hade köpte en såndar korv med ärtsoppa i som jag värmde i en kastrull. Det var så himla gott att jag genast började planera att bjuda in alla jag känner på ärtsoppa middag! Sen kom jag på att jag vet inte om folk i allmänhet äter ärtsoppa? Och om man gör det, så är det kanske inte särskilt festligt.

Nåja, får väl bjuda grannen på det om en vecka.

Hårbild

2010-02-13 @ 21:36:35 Pixelpix Kommentera! (5)


Så här ser jag ut i håret nu! Den blålila slingan skulle vara blond egentligen, men det blonda sög åt sig av den andra färgen, så den blev den här knepiga färgen istället. Hehe, får hävda att "det ska va så".

På bilden är ju inte håret till fixat eller så, jag har mest vaknat.

Mys

2010-02-13 @ 20:16:58 Tjöt Kommentera! (2)

Här sitter jag och jäser med några viktiga ingredienser: öl, melodifestivalen, snask. Perfekt. Tänk om jag hade suttit på förfest nu istället med några trevliga och snygga brudar, det hade inte vart nå fel det! Menmen, vi får se vart kvällen leder, jag hr inte bestämt något än, klockan är ju bara 20!

Hår!

2010-02-13 @ 12:18:29 Tjöt Kommentera! (0)
Jag är så jävla snygg i håret! Lina har gjort det igen! Ja älskert!
Bild kommer när jag inte är ett bös.

Han med mustaschen

2010-02-12 @ 17:58:42 Pixelpix Kommentera! (6)
Erik är sugen på att odla musche, va tror ni om det?


Fredagskul:

2010-02-12 @ 09:29:12 Tjöt Kommentera! (1)
Hittade detta på fejjan, hihi:


I never realized that after Monday and Tuesday, the calendar says W T F.Hämtade katrullen Erik runt halv ett igår, han blev lite småsur för att jag käkat upp hamburgaren han planerat att äta till lunch. Jag hade ätit den till lunch, han tänlte alltså inte äta lunch mitt i natten.

Laddade ner Voddler igår för att se om jag åtminstone kunde hitta en sebar(är det ett ord? Ser väldigt fel ut..) film. Det gjorde jag, någon rulle med Jim Carrey. Naturligtvis kostade den pengar. Känns som att om det kostar pengar försvinner hela poängen med att Voddler ska vara som Spotify fast med film.

Ni kan aldrig gissa vilken film jag började kolla på tillslut... Hahaha, jag vet inte varför, jag bara råkade välja filmen "Bratz- the movie"! Haha, otecknad och allt. Jag orkade se ca 10 minuter, sen stängde jag av och betygsatte den med en etta. Hittade till slut en annan gammal film som jag såg på.

Quiz idag igen då. Vi får se hur det går, om en timme prick så kör vi.

Gäsp

2010-02-11 @ 22:25:45 Tjöt Kommentera! (1)
Vilken otroligt dum idé att vara chaufför ikväll. Körde in Erik till Ankan tidigt, tror den inte va mer än 19. Halv ett, kunde jag sträcka mig till att hämta. Nu har jag suttit sedan nio och tänkt "Är klockan halv ett än?". Jag är trött. Vill ha imorgon så veckans quiz är över och förbi, vill lägga mig och lösa korsord i den nyaste skörden Året Runt som mormor kommit med (ja det är sant, jag har blivit tant!). Jag vill såsa runt i pyjamas och bösa!

Halv elva.
Halv tolv.
Halv ett.
2 timmar kvar. Gäsp.

Hm?

2010-02-11 @ 21:06:10 Pixelpix Kommentera! (3)
Denna bild såg jag just i Aftonbaldet:


Vem av snubbarna är Jesus? Jag har dragit fina pedagogiska streck till de möjliga alternativen. Är någon rätt?

KNR/KDR

2010-02-11 @ 20:57:59 Pixelpix Kommentera! (1)
  • Sommaren med Karlstads Nya Radio
  • Sommaren med Karlstad Rocks
  • Sommaren vi inte trodde hade fångats på bild
Och såhär fortsätter det på KDRs hemsida. Nej, inte Kristdemokraterna, utan Karlstad Rocks, haha!


Bilden föreställer alltså mig och Lina som imponerande står och hejar på Pubiis och Skåne-Stina när de spelar Guitar Hero i Karlstad Rockstältet på Arvikafestivalen i somras.

RallyRiket

2010-02-11 @ 20:15:37 Tjöt Kommentera! (2)
Igår kom Pubiis över en sväng på kvällen och vi satt och tjötadeoch tôlade och blev till slut sugna på att spela mitt nyinköpte brädspel Riket. Vi ringde hit Fribe som var duktigare på historia än jag och Pub tillsammans. Kanske inte så svårslaget, men ändock. När vi trampat runt på 1100-talet i ca två timmar kom Erik hem och förlöste oss ur detta mörka århundrade och vi kunde lätt och ledigt fortsätta fram i tiden. Vi slutade spela runt halv ett och var då framme på 1600-talet.

Idag har jag försökt pluggat, men har försökt undvika det så gott det går genom att få med lillebror och mor till staden. Vi handlade snygga kläder till broder och inte något alls, tror jag till mig och mamma.

Mamma hade parkerat i MittiCity-garaget och där har de en sådan parkeringsautomat att man drar kortet när man kommer och när man åker, och betalar på så vis bara för tiden man står. När vi var klara i stan krånglade sig mamma ut med bil och barn ut ur garaget, ut i stadstraffiken där det vimlade av Rallystinna holländare, fransmän och Karlstabor. Det var folk, bussar, bilar och hundar överallt, på varje millimeter trängdes de, och det verkade som gatorna var mindre än någonsin.

När vi äntligen hade kommit ut ur den värsta gröten frågar jag hur mycket parkeringsbiljetten gick på. "JÄVLAR!!" utbrister mamma och vi förstår snabbt att hon glömt och dra kortet innan vi åkte ifrån garaget. Det var bara att vända, tillbaka in i gröten, tillbaka ner i garaget, krångla, krypköra, varanäraattkrocka, tills biljetten var klar.

Vilken jäkla tur att vi kom på det innan mamma hade åkte till Grums för att jobba natt. Automaten skulle ha tickat med 10:- varje timme tills hon drog kortet igen. Shit, vilken räkning det kunde blitt!

Torkblogga

2010-02-08 @ 16:29:03 Tjöt Kommentera! (3)
Igår fyllde Erik år. På eftermiddagen var mamma, mormor och Erik här och fikade. Vi såg på gamla hemmagjorda filmer från mormors hus och nostalgins vibbar flödade. Alla skämdes över hur vi såg ut ("Mäh, hur såg jag ut i håret?!" "Vad är det där för glasögon?!" "Vilken ful röst!" "Haha, snygga brallor!" etc) men det var kul, det var ju över 10 år sedan det spelades in.

Sen fram emot kvällningen begav vi oss till Färjestad och käkade 4 små rätter från Nya Peking och avslutade kvällen med tårta och kaffe. Jag var så mätt, så mätt, att jag knappt kunde sitta på stolen.

Skepp åhåj, nu beger jag mig till Edsvalla!

Stab II

2010-02-06 @ 22:59:59 Tjöt Kommentera! (7)
Stod och skärde avocado förut. Erik sa
"Försiktigt med kniven nu!"
Ca 5 sekunder senare hade jag skärt mig i lillfingret och blodet flödade. Jahapp, bara att trycka på papper och försöka glömma svidandet. Fan va det svir!

Eriks sår ser idag ut som rå köttfärs som hänger ur ett halvläkt sår. Usch.

Vi har ätit 3-rätters ikväll. Jag är vrålande mätt. Imorgon blir Erik 26, så om ett år är han fullvuxen, enligt Aftonbladet. Ett år till med tvspel och sånt, alltså.

Stab

2010-02-06 @ 12:35:49 Tjöt Kommentera! (1)
Erik skulle göra hamburgare igår natt. Dess värre måttade han fel när han skulle dela de frysta burgarna med en lite för vass kniv, så han hög sig rejält mitt i handen. Det sprutade blog och såret såg ut som rå köttfärs ungefär. Usch. Ingen av oss var körbar, så vi hade vart tvungen att ta taxi om det behövdes sy, men jag var så trött så jag googlade lite istället. Vi la ett tryckband på, lite papper och kirurgitejp, så fick han sitta med handen högt och lugna ner sig framför ett Top Gear. Idag ser det äckligt ut, men det har börjat dra ihop sig iallafall.

Jag ser på det där köttsåret med skräckblandad förtjusning, det är ju skitäckligt, men ändå fascinerande.

Fredagkväll, vilken härlig kväll!

2010-02-05 @ 23:41:38 Tjöt Kommentera! (0)
Fyfan vilken go dag! Först städa hela lägenheten, fick sånt där städryck, sånt som man ska passa på att utnyttja då de är alltför sällsynta. Sen så åkte jag och dansade allt från Lady Gaga, magdans, riverdance till Elvis, twist och Britney Spears. Riktigt roligt! Ska fundilura lite, sen kanske jag köper kort på Friskis, de har ju riktigt roliga grejer där!

Här hemma hade Erik lagat eget hittepå, idag blev det köttäfrspaj! Sen tog vi vin, öl, vindruvor, nachochips och guacamole! Det sistnämna var egetnligen till imorrn, men vi kunde inte hålla oss. Så gott!  Känns gött att det är rätt nyttigt också!

Nu har vi sjungit lite karaoke, från min skiva Mackenkaraoke! Haha! Riktigt meningslöst köpt m a o!


Har för övrigt hittat min gamla winamp, det va fan inte igår man lyssnade p ådet. spotify in ma heart.

R.I.P.

2010-02-05 @ 10:53:16 Tjöt Kommentera! (2)

R.I.P.  Frances Reid a.k.a. Alice Horton i Våra bästa år. Lelle tanta, har ju vart med i serien sen den startades -65. Hon hade livstidskontrakt, undrar om det var ett straff för något...? Hehe.

Det är över nu

2010-02-05 @ 10:49:41 Tjöt Kommentera! (1)
Klart, klarade det. Lite besviken på att det inte var en enda fråga om Magnus Ugglas musikreferencer, eller eventuella tygerproblem.

När jag såg frågorna blev jag blank i skallen. Kändes inte som jag hade sett detta förr. Jag gissade, chansade helvilt, blundade och klickade, kastade pil på svarsalternativen. Kändes det som.

Klarade det med en ynka poäng från VG. Men skitsamma, jag klarade det ju!!

Så, nu kan jag njuta av dagen. Ikväll vankas det dans på Friskis, ska bli dretskôj!! Skaka roompaa!

Fredagsquiz

2010-02-05 @ 09:35:16 Tjöt Kommentera! (1)
Kursen jag läser har ett spännande system som kommer förverkligas idag. Istället för prov såhar vi fredagsquiz på Its.

Jag drömde i natt att jag gjorde quizet. Frågorna var bl.a. "Magnus Uggla gillar Petter med anledningen att han är en pratande teoretiker. Sant eller falskt?" och "Om du ska berätta för din mamma att du drabbats av deoxin, vilka lakan bör du bädda med då?" (Jag googlade hysteriskt på deoxin, internet hängde sig och jag valde till slut ett blommigt tyg!)

Jag satt där och kände att jag inte kände igen frågorna, var inte quizet om klimatförändringar och luftföroreningar? Jag antog att de hade blandat, för att lätta upp stämningen något. Dess värre fick jag 5 rätt, och 6 var G. Alla på facebook skrev att de klarat det. LindaLynch skrev "Roar" när hon var klar med quizet. Jag vet inte om det betydde "Roar, jag är så bra" eller "Roar, det där gick åt helvete". Jag var i vilket fall supernöjd med att vakna utan att ha gjort quizet. Om en timme kör vi!Googlade nu på dexoin. Det fanns inte, men dioxin fanns, och det står såhär:
"Dioxin är en heterocyklisk, organisk, antiaromatisk kemisk förening med den kemiska formeln C4H4O2."

Låter som något vi pratat om i skolan i veckan.

Stuck in da bus

2010-02-04 @ 22:04:17 Tjöt Kommentera! (0)
Ma crib, da bus, jag börjar greppa det här coola snacket som alla med hiphopbrallor kör med.

Var till stan förut för att hämta de nya linserna. De är för övrigt de bästa jag har haft, denna optikern är noga så de passar, kollar så jag ser ordentligt, att de har rätt form och så vidare innan hon beställer. Vet förra gången, för ca ett år sedan fick jag linser jag knappt såg med, men jag bet ihop och hade de ett helt år ändå. Men nu verkar det vara mycket mycket bättre.

Hur som helst, jag åkte buss till stan, vill inte ge mig ut i bilen när det är så mycket snö. Bussen stannade vid ett tillfälle för att släppa fram en mötande buss på en smal gata vid Hagaborg. När han sedan ska fortsätta köra sitter bussen fast och bara slirar. Han provar att åka fram, tillbaka, höger, vänster, inget fungerade!

Där satt jag och hade bråttom till optikern, och en tant bredvid mig hojtade att hon skulle med tåget. Chauffören började vimsa om att det går bussar till stationen, men nu i efterhand så tror jag han måste ha menat busstationen, för inte går det väl bussar till tågstationen? han sa att alla utom 2:an gick till stationen. Not so troligt.

Till slut anropade han busscentralen, eller så, och de bestämde att en bärgningsbil skulle komma, medan vi fick gå ut i 3 dm snö och vänta på nästa buss som vinkades in till kanten. Måtte inte den också fastna nu, tänkte jag. Det gjorde den inte, utan vi kunde tryggt kliva på. Där träffade jag en gammal jobbarkompis, skoj att tjöta med! Tror det var det bästa kallpratet jag haft på länge.

Sen att jag råkade sparka en ca 10 årig flicka som satt mittemot och tittade på mig under hela resan är en annan historia. (Jag bad faktiskt om ursäkt, och hon log sött, fnittrade lite och sa att det inte gjorde något. Kanske hade jag mat runt munnen eller så, för hon släppte mig inte med blicken en enda gång tror jag, det såg jag i ögonvrån. Eller så såg jag skum ut, som en hemlig agent eller så. Hoppas det var så.)

Ma crib, ma freeza

2010-02-04 @ 21:46:35 Pixelpix Kommentera! (3)
Såg några minuter av Cribs på MTV nyss. Blev jätteinspirerad när de öppnade kylskåpet; självklart är folk jätteintresserade av att se vad jag har i kylen! Woo!

Ja, alltså inte gör att jag skulle vilja se någons kyl, om det inte var en massa spännande i den såklart. Som mitt!

Måste bara säga först att jag bad Erik köpa med någon flaska vin till på lördag, jag ska nämligen laga lite god mat då. Erik sa att han nog köper någon öl också. Sen kom han hem med 3 flaskor vin och 10 öl! Haha! Nu har han druckit 2, så det är ju "bara" 8 i kylskåpet, som bilden visar.


Jaha, är det nu jag ska lägga upp en bild på poolen också, eller tennisbanan? Eller kanske vårt vrålåk! Opel for evah!

Ze pain!

2010-02-02 @ 21:39:42 Tjöt Kommentera! (5)
Känner mig vrålnyttig nu när jag kört ett helt corepass! Corepass innebär att jag har tränat bålen, dvs rygg och mage. När jag kom ut från gympingen kände jag mig mest dallrig i benen. Jag antog att jag tränat fel, eftersom det inte var där det skulle kännas.
"Ni som nu gjort core för första gången kommer nog ha lite träningsvärk imorgon eller övermorgon"
Tss, tänkte jag. Inte jag som knappt känner något.

Sen åkte jag hem, och nu har jag dretont i magen. Eller i magmusklerna. Tror jag skymtar ett sexpack, faktiskt. Det tar ju snabbt, det känner ju jag det.

En nästan true story.

Top Gear

2010-02-02 @ 16:38:30 Tjöt Kommentera! (8)
Hm, alltså hur kul kan programmet Top Gear vara? Erik har just laddat ner någon säsong, och skrattar nästan oavbrutet åt de tokiga britterna. Hihi, haha, hoho, HAHAHAHA!!! Sen tystnar han och andas och ler förväntansfullt, efter några sekunder börjar det rycka i mungiporna igen och skrattet bubblar upp igen: HAAHAHA!! Hihihihi!! Tssss, hahaha!!

Man undrar ju hur det kan vara så himla kul?! Han skrattar värre än när han ser på Scrubs!

Träning ikväll då på Friskis. Känner att det är lika bra att lämna den skrattande hyenan, själv ett tag. Så har han kanske fnittrat färdigt när jag är hemma.


"HAHAHHAHIHIHIH...oj!" säger han när han råkar sparka mig mitt i garvsyran. Tok.
hits