Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakdansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

El premiero

2007-08-30 @ 14:30:36 Tjöt Kommentera! (0)

Igår va jag egentligen redo att ge mig av vid åtta på morgonen, men jag tog istället en lugn frukost. Nio smsade jag mamma och frågade om vi skulle dra till IKEA och knipa presentkorten. Fick inget svar. tio-halv elva nånting hörde jag på radion att en som stått i kön hade fått ett presentkort på 15.000:- Catching! Det hade suttit fint. Tydligen hade de som sovit utanför fått sängar, kuddar, filtar, mat och underhållning. Låter ju jättemysigt, jag ångrar mig lite faktiskt.

Vid halv fyra eller så, så åkte jag och mor till IKEA iaf och det va relativt lungt med tanke på att det va premiärdag. Ine i affären bjöd de på goda köttbullar och jättegod korv. Det visade sig att det hette Wienerkorv, och jag slog på stort och köpte ett paket sånna. Av mamma fick jag en bläckfisk att hänga tvätt på i badrummet, och en såskastrull. undrar om det inte va något mer också.. hm.

Cool Mård

2007-08-12 @ 23:59:28 Tjöt Kommentera! (0)

image12

Har varit på Kolmården för första gången. Va där med mamma, syster o bror. Jag ville genast gå till Bamses värld, under höga stön och prtester från familjens sida. Men nrä vi väl kom dit så tyckte alla att det va häftigt att se alla hus och höra Lille skutt sjunga för mini-hopp

. image13

Vi gick o gick, och såg massa djur såklart. Kollade på delfinshowern, och jag satt och tänkte flera gånger, att varför blir jag så rörd, som om jag satt och tittade på mitt barn i ngn skoluppvisning. Jag tänkte att när jag själv hamnar i den sisten att mitt barn ska va med i luciatåg, skolpjäs ller gymnastikuppvisning, så kommer ja gsäkert sitta där o böla och mitt stackars barn kommer skämmas för pinsamma morsan som sitter i snörvlar. jaja, iallfall när vi kom ut så visade det sig att både mamma o Lisa också va gråtmilda och rörda över den fina showen. Haha.

image14

Mamma brukar alltid söla när hon äter, its a fact, det bara är så. Så när vi skulle äta hamburgare där på kolmården, så la hon av sig sin vita skjorta så inget klass skulle komma på den. Oturligt nog så var det blåsigt denna dag, så Lisas hamburgerpapper blåste iväg och landade med den kladdiga sidan neråt. På mammas skjorta! Haha!

Hajar är jag både fascinerad av, och livrädd för. Inne i tropicariet, eller va det hette, så kimde man klappa rockro och andra små hajar. Jag klappade en rocka pyttelite, för jag va så rädd för att den skulle bita mig. Småhajarna vågade jag inte, de såg för hungriga ut. Rockan va slemmig. Sen stod jag och försökte få kort på hajarna, de stora. En va lite kamerakåt och simmade runt runt nära glaset.
image15

När vi kom ut därifrån så käkade vi lite melon vi hade i bilen i en kylväska.När jag hade ätit några bitar kom jag på att jg inte hade tvättat händerna edfter rocka-klappningen. Blä! Jag vilel inte ha mer melon sen. Lisa sa att det hade stått en skylt om att eftersom hajar o människor inte har samma bakteriekultur så är det viktigt att man tvättar händerna både för o efter klappningen. Haha, va äckligt. Jag alltså.
hits