Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Barnprat

Har fått en del klagomål på mina "barnprat"-inlägg. Men låt mig då påminna er om att det är min blogg och jag publicerar det jag vill. Nu va det sagt.

Iallafall så va det en unge som kom fram till mig igår och va väldigt upprörd, han sa :
"Hon skrek mig i huvudet så jag nästan fick blodtryck!"

I måndags skulle vi läsa boken "Petter och hans 4 getter" (om ni minns den? Det handlar om geten Gul, Blå, Röd och Vit" Innan vi började läsa så sa en av fröknarna:
"Petter har ju fyra husdjur, är det någon som minns va det va för djur?"
"4 getingar!"

Så sött.

Kommentarer

Postat av: apan

haha, jag tycker det är gulligt med barnprat! di säger såna könstige grejer.
åhh! jag älskade petter och hans fyra getter! det var en av mina husgudar när jag var ett "kid". hehe

2008-02-20 @ 13:25:47
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Kajsa

vem är så fräck och klagar på din söta blogg? då får dom väl sticka nån annanstans. dumbasses!

kul att det kommit in lite nya inlägg, som man väntat! förresten, ska inte du och din karl ta och fixa en egen bebis snart? jag kan komma dit och vara nanny när ni vill! :)

2008-02-20 @ 23:30:09
Postat av: Kaka

Min bror är det som klagar. Han gillar inte barn. Alls.

Hehe, en bebis, ja det vore mys. Bra att ha lite inkomst först kanske.. ? Jag skulle gärna ha någorludna nu, men som sagt vi har inte riktitg råd. Själv då, är det inte på g snart?

2008-02-21 @ 22:43:19
URL: http://simkaka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits