Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Stab II

Stod och skärde avocado förut. Erik sa
"Försiktigt med kniven nu!"
Ca 5 sekunder senare hade jag skärt mig i lillfingret och blodet flödade. Jahapp, bara att trycka på papper och försöka glömma svidandet. Fan va det svir!

Eriks sår ser idag ut som rå köttfärs som hänger ur ett halvläkt sår. Usch.

Vi har ätit 3-rätters ikväll. Jag är vrålande mätt. Imorgon blir Erik 26, så om ett år är han fullvuxen, enligt Aftonbladet. Ett år till med tvspel och sånt, alltså.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Borde han inte ta en tur till vårdcentralen och få såret undersökt? Just handen är ju så himla utsatt för bakterier.

2010-02-06 @ 23:27:43
Postat av: kaka

Lisa: vi ska höra med hans mamma sen, hon är ju undersköterska, så hon kanske vet =)

2010-02-07 @ 14:03:35
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hälsa och gratta!

2010-02-07 @ 14:28:35
Postat av: Rävfan

Grattis till Erik! :D

2010-02-07 @ 14:31:17
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kajsa

oh, grattis erik! och oj vad vassa knivar ni måste ha då. jag efterlyser bilder! haha

2010-02-08 @ 00:52:53
Postat av: Kajsa

och förresten, krya på er! akta kroppsdelarna nu!

2010-02-08 @ 00:53:29
Postat av: kaka

Erik hälsar till alla och tackar!!Kajsa: No, inga bilder på köttsåren! Haha!

2010-02-08 @ 16:29:46
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits