Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Katalogfynd

Skolkatalogkort när de är som bäst:

Sektioner, mitt och Linas största bragd i livet. Vi skapade således sektioner på HUC redan i tvåan med vår lilla anti-jävla-vegan-grupp G.R.I.S. (som f.ö. skapades redan -00 av mig och en klasskompis i högstadiet!). Har inte så mycket minne av den här bilden, vet inte om vi valde att vara själva, eller om övriga medlemmar (om de ens fanns några) bangade. Jag ser hur som helst ut som en pöse, medan Lina strikes an pose och äger skiten ur sektionsbilden!

Detta var btw tiden innan simkaka, på den här tiden kallade jag mig Lammkötti, därav medlemsnamnet.

Bilden nedan kommer näst. Inte heller här har jag något minne av den, men har fått det berättat för mig.

Någon sprang ikapp mig och Lina i korridoren i skolan och tjoade att vi ba' måste va med i deras sektion "Våga vägra vara vacker". Vet inte om det var en komplimang eller förolämpning, men vi såg det väl som en chans att vara med på ännu ett kort och joinade glatt. Det fina med denna bild är väl att jag faktiskt använde den där fula mössan, som om den var senaste modet.

Nu i efterhand kan jag fundera på en sak, alla de här på bilden som täcker för ansiktet med diverse attiraljer; vågar de verkligen vägra vara vackra? Ser mer ut som de gömmer sig. Är det för att de är så inihelvetes vackra om de visar fejjan, så det är lika bra att täcka och vägra visa det vackra?

Vem är det förresten som står bredvid Fredrik(den blonde karln)? Är det Pi?

 


Kommentarer

Postat av: Kirre

det var bara vi tre i gris men ni hittade inte mig när ni skulle ta kortet. det kortet är från när ni går i trean å ja i tvåan

2010-08-19 @ 23:32:24
URL: http://Raaff.soclog.se
Postat av: hogie

På samma sida är de också :D! Det var alltid så när man bläddrade bland sektionerna, samma fölk på alla kort. Tror inte ens vi hade sektioner på vår skola... :'(..

2010-08-20 @ 09:10:46
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits