Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Cancer slice

Som rubriken antyder var det kräftskiva igår! Jag glömde bort kameran, så det blev mest gruppbilder på oss syskon. Det var trevligt, ganska lugnt och god mat! Vi icke-kräftätare fick tacopaj, sallad, ost och kex och baguette! Mumsifullibibblan!

Det sjöngs Lips och intogs alkohol, jag orkade dock bara 3 bärs, eftersom jag var tokmätt efter pajen.

Coolaste katterna på Skoghall a k a Rutiga klubben.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, jag sitter här framför spegeln och får till värsta Elvisläppen, så att jag blir ännu mer lik dig. Det var ju den jag försökte göra på bilden, men jag glömde hur man gjorde. Till jul gör vi en bild som är ännu mer lik!

2010-08-15 @ 01:26:50
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Då kanske till och med Erik kan strike an Elvisläpp!

2010-08-15 @ 13:53:27
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits