Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Start walking!

Sådär, nu har jag införskaffat de puttinuttsnyggaste stavarna jag kunde hitta och ska alltså ge mig ut i Karlstads och Hammarös terränger för att testa lyckan i rörelsens anda!


Snyggare stavar har du knappast sett?


Tyvärr har jag dragit på mig en värdelös förkylning, så gåendet får vänta lite. Istället har jag vart iväg till affären och köpt mig apelsiner, päron, äpple, bananer och chorizo. Den sistnämnda korven kommer jag antagligen inte tillsätta i fruktsalladen/smoothiesen jag tänkte mumsa på ikväll, men chorizo är gott till annat. Kycklinggryta till exempel, men kokosmjölk o wokkonserver. Strunt samma, jag tror jag ska unna mig en pizza idag, för att motivera att jag snart ska bli nyttig och gå ut vareviga dag, då kan man ju med gott samvete unna sig skräpmat då och då. Har inte ätit pizza på 2 veckor nu.

Pizza -2 v
Ryggont +7 v
Stavar +2 d (anv -2 d)

Ungefär så ser väl uppställningen ut för mitt liv. Grallimatik.

Jag stod där i affären och tänkte köpa advokado. Det var extra bra pris just idag, så jag tänkte slå till. Det enda som egentligen hindrade mig var den lilla bagatellen att jag inte gillar advokado. Inte alls. Men jag har försökt, mamma gör ibland advokadosallad, och jag äter. Gillar det inte, men det är ju så nyttigt, så lite får man väl bjuda till. Jag stod där och funderade på hur jag skulle kunna äta det utan att behöva känna så mycket smak, i en smoothie kanske? Nej, Erik tyckte det var galenskap och jag gick vidare utan det gröna krokodilpäronet.

Kommentarer

Postat av: Räv

krokodilpäron :D så bra beskrivning

2009-03-07 @ 18:06:25
URL: http://fuchs.blogg.se/
Postat av: Kaka

:D Japp!

2009-03-07 @ 21:39:32
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits