Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kyckling

Jag som alltid proklamerat att jag aldrig är sjuk, kanske två gånger om året max. Men denna hösten/vintern har jag vart sjuk nästan varje månad. Denna gången började det igår med att jag hade ont i halsen, sprang och drack vatten hela dagen igår på jobbet, men det blev inte bättre alls. Imorse hade jag lika ont i halsen, och var dessutom tät och snuvig. Inget sugen på att vara sjuk, usch det är så tråkgit. Sen harjag brutal ångest över att jag missar 800:- på att vara hemma. I need ze money!

Pratade med läkaren igår och han ordinerade massa piller (ca 9 om dagen, hiyaa!), och stavgång! Jag ska nog ta och inhandla de där söta med blommor på från Stadium, ska det va så ska det. Kollade förresten på Rusta igår och där kostade de 149 kr för ett par, och det är om jag minns rätt nästan like mkt som de kostade på Stadium.


Ang. rubriken, förresten. Halvtörrt skämt mellan mig och Erik. En gång för några år sedan så var jag sjuk och han sa typ "Min lilla sjukling", men jag var tät i huvudet och hörde "min lilla kyckling".  Vi skrattade gott, och gör så än idag. Säkert inte alls vidare kul för utomstående. Men nu vet ni.

Kommentarer

Postat av: apan

hehe, jag tyckte det var kul. kyykliiing! krya pårääj!

2009-03-04 @ 19:53:07
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits