Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

God lördag!

Igår var en go' dag, började med lite frukost, sen åkte vi till Bolaget på Bergvik och inhandlade lite öl. Efter det drog vi ut till Skutberget och promenerade i solen och åt varsin Subwaybaguette. Vi kikade på folk som pimplade och andades in lukten av nygrillad korv och sjöbris. Riktigt mysigt var det, om än lite halkigt på sina ställen.

Väl hemma tog vi oss kaffe och varsin bakelse och myste till Smala Sussie. Kvällen erbjöd sen lite chips, dålig melodifestival och öl. Jag kan visst inte dricka mer än 3 utan att bli sluddrig och vinglig. Erik somnade framför Lock, Stock and Two smoking barrels, medan jag la mig i sängen och löste korsord, haha.

Min rygg värker, ska ringa till läkaren imorrn täntke jag. Gah, trött på att ha ont, ont, ont! Erik tror det är överanträngning och att jag ska vila ryggen, inte va ute och gå osv. Jag vet inget. Jag sitter här uppallad nu iallafall.

Kommentarer

Postat av: apan

fett med najs! :)

2009-03-01 @ 16:18:10
Postat av: Kreten

har du bra skor och inomhustofflor?

2009-03-02 @ 15:58:39
URL: http://raaff.blogg.se/
Postat av: Kaka

jag har några år gamla innetofflor när jag jobbar, borde kanske satsa på några nya, ute går jag i vinterconverse oftast nu i dessa dagar. Tanken har inte slagit mig att skorna kan ha med ryggontet att göra, antagligen för att jag inte har ont när jag går, utan när jag sitter, men mja.

2009-03-02 @ 21:03:56
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits