Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Sista nedräkningen

Det är blott en dag kvar till min och Eriks nyårsmaskerad. Jag gissar på att hälften är utklädda. Igår natt låg jag och funderade på vad tusan jag ska klä ut mig till, jag känner att det är viss press eftersom jag ändå är ngåon sorts värdinna. Inte press på att va häftigast, men att iallfall va utklädd. Men jag kom på det. Bara sådär. Fast det är något som jag tänkt på tidigare men glömt bort. It all came back to me!

Jag har dammsugit lite hastigt idag så ingen av gästerna behöver få någon dammallergisk chock, eller något annat de inte visste att man kan få. Det va tokdammigt här hemma, och då dammsög vi ändå för en vecka sen. Det är nog så att vi är lortgrisar och dammråttor, jag och min sambo.

Disken tar aldrig slut! Jag diskade så diskstället höll på att spängas av välfylldhet förut, diskbänken va full av uppochnervända grytor och kastruller som försökte torka. Men ändå ser det ut som fan. Är det likadant för er? Eller har vi någon slags åkomma?((doing))

Kommentarer

Postat av: Pauline

Exakt samma för oss med disken! Its a curse...

2007-12-30 @ 18:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits