Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Knepig mun

Vaknade idag av att jag var svullen i tandköttet längstbak i tandraden, bakom ena visdomstanden. Detta gör att jag inte kan stänga munnen helt, skitjobbigt! Kan inte tugga! Försökte äta fil till frukost, men hällde i massa frön och nötter, så det var lika illa. Ska se om vi har någon varma koppen eller något hemma. Vet inte vad som hänt, måste kommit in något mellan tanden och tandköttet eller nåt.
 
Dessutom hade Tuva kalasat riktigt ordentligt imorse, så vi fick byta pyjamas och alla sängkläder. Kul att jag renbäddade igår...
 
Vi håller på att flytta grejer till huset, har tömt massa skåp, flyttat tavlor och en massa skit. Vi saknar än så länge inget (förutom att det är lite tomt på väggarna), men man inser vad mycket dret man samlar på sig!

Kommentarer

Postat av: hogie

Oh, så där får jag ibland. Har som en ficka över en visdomstand. Testa att borsta JÄTTEHÅRT. Det bästa är om det blöder till och med (japp, tandläkaren säger så). Går det inte över så brukar jag få åka till tandläkaren och spola rent. Då är det bättre på bara ett par timmar efter! Som magi.

Svar: Provade att borsta tills det blödde. Provade efter några dagar att gå till tandläkaren. 1½ vecka tog det innan jag kunde stänga munnen ändå.. Men nu är jag fit for tugg igen!
Sudden

2012-11-27 @ 10:31:55
URL: http://hogieskill.blogg.se
Postat av: evy

å mer brukar det ju ofast bli när man flyttar in till nytt.. man tror man kan göra sig av med massa men så kommer det in massa annat nytt bös istället haha! :D

2012-12-06 @ 22:00:22
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits