Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Vikt

För typ 15 år sedan fram till cirkus två år sedan så åt jag mycket skräpmat, rörde knappt på mig (satt framför datorn) och höll vikten finfint.
 
Idag håller jag på med GI (nåja, jag äter mkt mindre kolhydrater i alla fall), rör på mig varje dag i princip och går upp i vikt. Väger ca 5 kg mer än vad jag är vad vid att göra, vilket märkt på kläderna. Haha, en rolig grej förresten, häromdagen tog Tuva sina händer, la dem på min mage och sa "hej!". Troligtvis till naveln (hon hälsar på allt), men det kändes som om hon hälsade på ett litet syskon där inne. Haha.
 
Kanske är det helt enkelt så att jag har blivit äldre och min ämnesomsättning inte längre är vad den varit. Eller så vill inte min kropp ha fking GI, utan riktig mat (pizza). Tölitt ändå, kan ju inte ha kläderna. Fast, kanske inte gör något att jag inte kan ha grejer jag köpte för närmare tio år sedan, kanske dags att uppdatera lite.
Ej gravid, har bara "trivselmage", eller något sånt.
 
 

Kommentarer

Postat av: evy

jasså du har börjat med Gi igen.. du gjorde ju det ett tag men sen gav dig med det har ja för mig! eller??

ja det kan ja väll göra.. skulle inte förvåna mig om ja fick fler besökare om ja la upp hemsidan så att säga isåfall men det märks!
har inte du många besökare på din blogg eller?? *bara undrar* men som sagt ja det kan ja väll göra för att vara hyglig :)

2012-10-13 @ 17:54:45
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: evy

ja visst blev det bra :) hehe.. tyckte det var br att lägga upp en bild så det ser mer tydligare ut oxå för hemsidan! :)

2012-10-14 @ 21:36:48
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Cajsa FOTO

Åh tack såå jättemycket :)

Du kanske ha fått muskler för muskler väger mera :D Jag på 5 månader gått upp 10 kg.. Hahha när jag började jobba på en blomste affär. Och de syns på jeansen... :P promenerar gör jag nu..lite..

2012-10-27 @ 12:21:00
URL: http://www.cajsaphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits