Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Halvbra dag

Idag är förskolan stängd så Tuva är hemma. Jag känner att jag är otroligt lättirriterad, och brusar upp för ingenting. Troligtvis är jag stressad inför morgondagens opponering. Känns stort och nästan oöverkomligt, och jag har knappt haft tid att plugga inför den.
 
Har suttit och läst tors-lör, och även om det bara är två uppsatser att läsa och opponera på så har åtminstone den jag ska opponera främst på tagit typ 3 timmar att läsa (den är lång!).

Igår var Martin och tapetserade hos mamma. Jag och Tuva var också där, och jag tänkte försöka läsa in mig lite mer på uppsatsen och sånt. Men det blev inte riktigt av alls, och idag har jag ingen tid heller.
 
Tuva beter sig som vilken ettåring som helst, och kladdar med maten, är gnällig när hon är trött och biter på sina böcker. "Nej. nej. NEJ. nEj!" skriker trötta stressmamman och Tuva fattar ingenting. Suck.

Kan inte bara tisdagen vara över, så jag frå veta vad som är bra/dåligt med mitt examensarbete, så jag kan sätta igång att försöka rätta till bristerna och sedan lämna in.
 
Sen hjälper inte vädret till ett dugg med humöret. Blåsigt, grått, mörkt, regnigt, ruggit. Gnäll, gnäll.
 
Övermorgon är en annan dag.

Kommentarer

Postat av: Apan

Kommer gå bra! Och så lär det ju bli asgött när det är över!!

2012-10-29 @ 13:34:47
URL: http://sugarmonkey.blogg.se
Postat av: Linda

Men opponeringen är ju på onsdag!!

2012-10-29 @ 22:49:16
URL: http://livinis.blogg.se
Postat av: Lisa

Sådana dagar är skit! Opponeringen kommer säkert att gå jättebra, ta det lugnt och ta en punkt i taget så löser det sig.

2012-10-30 @ 11:38:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits