Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skjorta?

Stod på torget med ett gäng kassar, bl a tio öl fördelade i två kassar och 6 rullar julpapper (bängligt att bära!). Såg att det var 18 minuter kvar till bussen skulle gå och tänkte att jag som vanligt inte köpt något nytt till mig själv. Köper aldrig något nytt, alltid samma plagg sen 8 år tillbaka.
 
Så fick jag ett ryck. Sprang med mina tunga kassar in på HM och tyckte åt mig första bästa skjorta, stod i kön och suckade, svettades och stånkade med kassarna åt alla håll. Betalade och sprang till bussen, svish-svish. Vad har jag köpt? Vilken storlek? Vilken färg? Allt som allt tog det väl 3 minuter, och då stod jag ändå 4 min i kö. Provade den hemma, och den döger gott. Spännande sätt att shoppa, borde jag göra fler gånger.
 
Jag vet att jag provade en skjorta på HM tidigare, men hängde tillbaka den eftersom den inte var bra nog. Undrar om det var den jag ändå köpte? Ingen aning, minns inte vad jag provade, vet bara att jag provade.

Kommentarer

Postat av: Apan

Ska du ha den imorrn?? Nyfiken på hets-skjorta!!

2012-11-16 @ 14:17:14
URL: http://sugarmonkey.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits