Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

A Cinderella story..

(Tack, Martin för den fyndiga rubriken!)
 
I helgen åkte jag, Lina och Kritinehamnsborna Madde och Karin på Ålandsfärja!
Vi hade bokat kvällsbuffé, så vi gick ombord och fräschade till oss lite och knatade sen ner till buffén. Vi var så nöjda över att få både hytter och bord bredvid varandra, fast vi bokat var för sig, jag & Lina och Madde & Karin.
Massa göttigt! Förrätter.
Lina och Madde
Karin
Varmrätter
Efterrätter

Efter buffén gick vi runt på båten och letade efter en väg ut på däck. Hittade ut, och det började regna ganska direkt så jag stod inne och vinkade till tjejerna som var ute och rökte, haha.
 
Kvällen i övrigt var skoj, vi dansade mycket, drack öl, och tydligen skrek jag väldigt för jag var alldeles hes på natten.
 
Pratade med någon som inte tyckte vi pratade värmländska. Kanske berodde på att han trodde att Värmland låg bredvid Småland, och visste inte heller vart Vänern låg. "Mellan Norge och Stockholm", förklarade jag pedagogiskt.
 
Dagen efter åt vi lunchbuffé olika tider och vid olika bord. Jag och Lina var tokhungriga, men fick inte ner så mycket när det väl var dags. Jag längtade så efter vattenmelon och fetaost, och nästan bara det. Råkade lägga upp bläckfisk och andra skaldjur på tallriken, och fick kväljningar när jag skulle provsmaka. Inte dagen-efter-mat direkt...
 
Bussresan hem gick bra iaf, jag satt och lyssnade på podcaster och halvsov.

Kommentarer

Postat av: Martin

Fyndigt namn! :D

2012-08-17 @ 07:48:52
Postat av: Evy

gött ni verka haft det då! fan det var läge sen ja åkte på ålands resa å då ja var iväg med tobba, hans syrra å deras bror å hans tjej plus hennes bror å en kompis till tobbas syrra så vi var många kan man säga hehe :) å kul hade vi då oxå :D

2012-08-17 @ 21:58:15
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits