Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Coco Pops

Just nu äter jag Coco Pops, min vinst på Linas pappas kalajs förra helgen.

Nu i helgen va vi ut på nöjes å lallade. Jag får nog i ärlighetens namn säga att det va sådär. Tänk vet ni, jag dansade inte en enda dans i schlagerbaren. Fyffan, får det gå till så jag bara frågar? Kvällen började på nionde våningen i höghusen, hos Kristin. Jag drack 4 öl där. Sen inne på nöjes bjöd Emelie mig på en "rosa sommardrink" (som vi sa till bartendern),  och vi satte oss ner i en soffa. Bredvid oss beställd  tre killar in en hel flaska vodka. Vi satt med våra drinkar, och de frågade om vi vill ha en varsin drink. Det blev nåt liknaden red bull och vodka. Efter de två drinkarna råkade jag sno Linas ölglas och gå till toaletten och fylla upp det med min medsmugglade öl. Men fan jag blev knappt full. Emelie försvann iväg med Damian och jag såg inte henne förrän jag skulle hem. Jag fattar inte riktigt vart kvällen tog vägen. Kvällarna går alltid så himla fort. Fast jag tröttnade där vid ett så jag tog halv två bussen. Jag sprang som en tok över torget, och glömde att Kristin kunde fått tillbaka sina snygga skor jag had ei en påse i handen. Aja.


 

Såhär såg visst jag och Kristin ut på Nöjes för några veckor sen. Inget minne av denna bilden :P

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits