Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Ikväll!


Ikväll kommer äntligen, förhoppningsvis, kvällen jag väntat på så länge. Allt verkar i nuläget perfekt Lina kommer hit o dricker öl med mig, nöjes bjuder inte bara på inträde utan också på mat o dryck. Det är lite kallt ute men jag ska försöka att inte bry mig.

14.00
Plockar in disk.

image16

14.17
Hallon- och vitchokladkaka till mellis.
image17


15.36
Nydushad och ska nu göra lite käk så jag står mig och inte festar på tom mage. Fyffan, Erik sa at förfesten skulle börja fyra. Man ska va på nöjes åtta stod det. Vi får se.

16.20
Blåsa hår.
image18
Haha. Jag fattar inte varför jag gjode stjärnor på bilden eller varfrö jag har så mkt rynkor under ögat. Kanske för att.. jag vet inte. Hej påse.

16.36
Det bestämdes att jag ska åka å hämta Lina. Tur att jag inte ölade o sminkade mig för en gång skull.

16.57
Två "häftiga" människor svänger in när mig. De kommer inte in till mig som tur är. Grannarna har nog fest, för de drack öl. Kanske ska vi slå ihop oss till en jättefest!! Woho

17.09
Nu kan jag inte vänta mer. Nu åker jag och hämtar upp Smôla.

18.48
Nyss blivit tillsnajsat i håret. Erik får det fixat nu.
image20
image19

Kommentarer

Postat av: Anonym

Jag har länge undrat... hur fan gör man stjärnor på bilderna egentligen? :P

2007-09-20 @ 19:20:13
URL: http://battleflower.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits