Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Glad Påsk!

Igår stack jag till moder och käkade påskmat! Mums, det va grejt. Ångrar att jag inte tog med en matlåda hem, hade vart gott att smaska på idag.
image126
Hade visst glömt att jag skulle piosta den här småfula bilden igår. Shit happens.

Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för kvällen i min nya feta kjol och min nya feta frisyr! Wohoo! Tyvärr har jag så tölitt hår så håret va platt större delen av kvällen, men jag va gla ändå. Vi drog till Emelie på förfest, sen till Nöjes. Vi betalade taxichaffisen 200 extra för att få åka 5 pers i taxin, eller 6 pers med chauffören då. Det va trångt. Sen köpte jag öl och dansade med Emelie, Damian och Marcus mest hela kvällen!

Ska kolla om jag tog några meningsfulla bilder igår som jag kan lägga ut. Blir väl kul för er att se. Jorå!


www.sudden.bilddagboken.se

Bara att kika!

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits