Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Skavsår

Jag gick en halvmil i högklackat igår. Jag har två riktigt präktiga skavsår på hälarna och fina blåsor under fötterna. Gick mest i bara strumpbyxorna, för jag hade så ont, så mina fötter va kolsvarta igår när jag kom hem.
"Ska du ha dom där fötterna i våra vita lakan?!" sa Erik hysteriskt. Det skulle jag.

Vi hamnade i skogen någonstans på Nolgård. Jag va glad för jag fick mig en egen chipspåse som jag trevligt bjöd alla som kom i min väg på. En snubbe babblade poliktik och sa med jämna mellanrum att han inte tyckte det passade sig att man pratade politik på en fest. Jag sa "Du vet att det är bara du som pratar politik hela tiden va?" Han skämdes och gick.


Jag har lagt in lite bilder på bilddagboken, kolla om du vill  här

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits