Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Månen

Igår var det förfest på Herrhagen. Jag hade skickat sms till en av faddrarna för att få veta vart alla var, fick inget svar och planerade att crasha Emelies eller Emmys place istället. Som tur var mötte jag en nolla till på bussen, som visste husnumret.

Vi gick i regnvädret, jag hade regnjacka och paraply, och även luvan på så jag hörde inte ett dugg, men blev lite mindre Carolalik i håret. Förstod man något av den menngen? Mja, iallfall, vi kom in till en fin lägenhet och jag korkade upp första ölen. Folk visste vad jag hette, och jag mindes nästan inte någon. Otrevligt av mig.

Vi bärsade, och jag fotade hysteriskt, och lyckades även filma lite. Otroligt tråkigt "videoblogg" men ändå, jag skyller på ölen.Sen fick jag skjuts till BMB och röjde till Markoolio, blev pussad i ögat av en indier och förföljd av någon som ville dansa. Jag sprang runt, gömde mig på toan, allt, men han hittade mig ändå.


Skitbra bild på M.


Kvällen slutade med lite Alcazar och sedan sjuts hem av en kamrat vi kan kalla V!
Woop, Alcazar!


Kommentarer

Postat av: apan

HAHAHA! "och...jag känner ingen..."

2009-08-29 @ 13:03:03
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Kaka

apan: haha säger samma sak hela tiden :P Jag är väldigt nybörjare på det här med videoblogg..hrm.. ^^

2009-08-29 @ 13:28:31
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits