Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

GlajjerBörjar gilla glasögonen mer och mer. It's hipp to be geek, försöker jag tänka. På bilden har jag linser i, och ser ingenting, har mest ont i ögonen. Menmen, är man sminkad slipper man photoshopa bilden!Haha, såhär liten kan man se ut fast man är 23 ½!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Ja, jag tycker att de är coola!!!

2009-01-31 @ 19:30:50
Postat av: Kaka

Tack! Kul att du tycker det, trodde inte du skulle gilla dem alls faktiskt :P

2009-02-01 @ 12:12:33
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Thyberg

Jag tycker du ser ut som en het lärarvikarie! :D

2009-02-13 @ 11:37:39
Postat av: Kaka

HAhaha, en het lärarvikarie? hahaha

2009-02-13 @ 13:58:03
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Thyberg

ja det ska du vara nöjd att du lyckas med...inte många som lyckas se ut som lärarvikarer och samtidigt se heta ut! klapp på huvet bra Ida ;D

2009-02-14 @ 11:00:10
Postat av: Kaka

Haha, okej..tack, tror jag? Fast en 12årig dagisfröken hade kanske vart mer mitt i prick iofs? ;)

2009-02-15 @ 18:09:12
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits