Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kycklingröra

Igår testade jag att göra en egen kycklingröra att ha på våra nyköpta frallor. Den blev god, och jag hade den på frukostmackan imorse också.
 
Mm, ser det inte gott ut? Keso på den andra smörgåsen, om någon undrar.


1/2 grillad kyckling
1 finhackat rött äpple
1/2 hackad rödlök
1½ dl creme fraiche
1dl turkisk yoghurt
curry
salt
svartpeppar

Så här gör du:
Befria kycklinghalvan från skinn och ben. Hacka köttet.
Blanda det med äppel- och purjohack. Blanda creme fraichen, yoghurten och kryddorna i en skål och smaka av tills det smakar bra. Häll sedan såsen över kycklingröran och blanda väl.


Superlätt som ni ser, och det blir smarrigt värre. Utgick från ett recept på matklubben.se, men där i skulle det va purjolök, majonäs bl.a så jag gjorde den lite egen. Gott!

Kommentarer

Postat av: Lisa

Åh, det låter jättegott! Det ska jag testa någon dag!

2009-01-31 @ 16:03:31
Postat av: Kaka

Gör det, och ge gärna feedback, om ngt kan göra den ÄNNU godare!

2009-01-31 @ 17:31:38
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits