Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lördagskäk

Igår gick jag till Konsum för att inhandla lördagens mat - hamburgare var det tänkt. Det visade sig att de intehade några hamburgerbröd, så jag bestämde mig  för att fixa egna. Jag var glad när jag gick från affären och hade handlat lite jäst och sesamfrön, tänk vad billigt det skulle bli!

Det var inte helt lätt att göra bröd, jo receptet var lätt men det var lite knepigt ändå. Hittade 2 recept som var nästan identiska, den ena skulel bli till 6 bröd, det andra till 16. Jag valde att göra det till 6 bröd, och det slutade med att det blev 4 relativt små. Bah.

Jag har sallad, tomat, bostongurka (av ngn anledning), ketchup på också, men det syns inte, man tror nog att jag bara har ost, dressing och gurka. Icke, det skulle jag aldrig!

Kommentarer

Postat av: Evelina

ser riktigt gott ut :D

2009-01-18 @ 13:36:00
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Kaka

Ja det var det också! Även om denna fått lite mysko färg :P

2009-01-18 @ 13:46:03
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits