3-rätters
Jordgubbssallad med prusciotto och halloumi.
Jordgubbarna låg först i olivolja, citronsaft, salt och peppar och drog sig ett tag. Gott, gott! Första gången jag äter den där italienska lufttorkade skinkan också!
Huvudrätt:
Fläskfilé och färskpotatissallad med spenat, vårlök och fetaost.
Denna gången var jag noga med att inte ta för mycket vinäger (som jag gjorde sist), så den var jättegod!
Efterrätt:
Gino med banan, kiwi och jordgubbar, tillsammans med gammeldags vaniljglass.
Jag lovar, det är mycket godare än det ser ut. Kiwin tappade sin gröna färg i ugnen, och jag orkade inte riva vit choklad över, utan hackade den istället.
Min systemkamera laddade ur sig lagom till förrätten, därför är bilden tagna med meskameran.
Kommentarer
VARFÖR ÄR JAG INTE EN MAN OCH DU MIN FRU???
mums...det vattnas i munnen....sånt får du bju på snart..:)
Lisa: Ja det var Jamie Olivers påhitt, funkade skitbra! Egentligen skulle man ha balsamvinäger och massa konstiga saker, men jag gjorde min egen variant.
apan: Om du vill bli min fru, for du ta mig här och nu, men om du inte kan får du ta en annan.. apa.
mamsen: Hm, ja det vore inte så dumt va? :)
Fy fan va gott! :D du är ine dålig på att laga mat du!
Åh hjälp, vad gott det där ser ut!!!! Särskilt förrätten verkar mumsig... fast var det verkligen gott med olivolja till jordgubbar? Tja, ibland är det de udda kombinationerna som är de godaste.