Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

drygos

En gammal goding från i våras blir härmed offentlig (ljud på!):Nästa klipp är Peters katt He-man som tror han är en hund. Han älskar "apport" och jamar högljutt när ingen kastar ngt åt honom att hämta.


Kommentarer

Postat av: Lisa

Haha, söt katt. Molly var jättebra på apport när hon var liten, men nu har hon glömt hur man gör.

2009-07-29 @ 22:16:37
Postat av: Kaka

Lisa: Haha, dina katter är speciella.. trodde inte de kunde sånna trick. Eller ja,det sa du ju just att de inte kunde heller.. mja ^^

2009-07-29 @ 22:31:12
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Evelina

Så söt han är missen och vilket underbart skratt från Lina :D Det är ju så man blir glader. :)

2009-07-30 @ 01:35:04
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: apan

"ehehehee....hee...hää" fran drescher kan slänga sig i väggen!

2009-07-30 @ 10:49:35
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Evelina

SV:

Det är himla trist är det, för egentligen tycker ju jag som så att man ska göra saker och ting när dom känns rätt och inte alltid tänka så himla mycket. Visserlign medför det ju mest konsikvenser, men jag tror oxå att man blir som lyckligast i längden så.. :)

2009-07-31 @ 11:34:12
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Klackan

HEMAN! Saknar honom! Han är så tokig! :)

Lina... hahahahaha så jävla bra!

2009-08-04 @ 07:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits