Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Lange haar

Jag gillar långt håår!
Kanske ska kontra med några bilder på mig själv i kort också, så man kan jämföra. Så får det bli, sagt och gjort:


Sipp soppa pappiljottberg.

Kommentarer

Postat av: Erik

Är ämnet öppet för diskussion, eller ska vi bara notera?

2009-07-27 @ 20:02:31
URL: http://www.virtualerik.com
Postat av: Kaka

Take a note! Eller säg "Nä, fan du ska ha kort." Jag borde btw lägga in några motbilder, alltså Ida i kort hår. Inte spel kort alltså, utan längden.

2009-07-27 @ 21:26:23
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: apan

tycker du är lika fin i båda! ^^

2009-07-28 @ 11:04:57
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Palle

Tycker du passar bäst i kort :)

2009-07-28 @ 14:15:35
Postat av: Palle

Kanske borde tillägga att du är snygg i långt med såklart, din puma!

2009-07-28 @ 14:16:36
Postat av: Kaka

apan: Tack du =)Palle: Ja jo kort hår är väldigt praktiskt, men långt hår är lätt att få snyggt. Jädra svårt det där.. mjomja.

2009-07-28 @ 19:06:00
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

men men men.. du har kort hår nu eller? De va skit snyggt iafl!! Kungs ölen du hade i handen på första bilden var däremot mest lockande.. lät de fel nu? Nåväl, Ha det gott!

2009-07-31 @ 10:35:36
URL: http://shabbyshic.blogg.se/
Postat av: Kaka

Njae jag har längre hår än jag haft på länge nu faktiskt (om man bortser från löshår då..), det är ner till böbbera nästan :) Mm, kung.. Men de har höjt priset de jävlarna -.-

2009-08-01 @ 17:50:14
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits