Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Testfest

Har nu testat Estrellas nya chips.


Nej, det var ingen hit.

Mina favoritchips är dill.
Eriks favorit är Sourcream & onion.
Perfekt, tänkte jag, nu kan vi båda få som vi vill!

Jag skulle allt kunna äta dessa om jag är superchipssugen och inget annat finns att itllgå, men nej, inget för mig. Jag tror det är för att de är småräfflade, har kommit på att jag gillar inte det lika mycket som storräfflat.

Nej, skräddaren säger nej. Bestämt nej.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Hmm, det låter rätt gott. Jag gillar både dill och sourcream, fast om jag ska dippa så vill jag ha vanliga potatischips.(nu slänger säkert Erik in en kommentar om att alla chips är potatischips och yadayada) ;)

2009-07-25 @ 16:39:16
URL: http://www.silverpoppel.com
Postat av: Kaka

Prova dem om du är sugen på chips utan dip! :Dhöhö "va är de andra´chipsen gjorde av då om du äter potatischips bara ibland?" (kanske frysta bananchips?)

2009-07-25 @ 18:22:37
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits