Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Re-born

Jag har nyss blivit människa. Jag har nämligen varit hund hela dagen.

Imorse släpade jag mig upp vid två för att pinka, och just när jag satt där började jag spy. Tur att jag hade tagit med mig hinken, så kräket landade fint i den. Det bestod mest av fintuggad morot.

Vid fyra så spydde jag igen och tvingade mig själv att göra varma mackor så jag skulle få något i magen. Sen pôsade jag mig i soffan tills Erik kom hem vid halv sex och gjorde mat. Han har vart på match i Karlskoga hela dagen, hans brorsa spelade.

Gårdagen var dretkul, ska ladda upp lite bilder, haha, jävlar. Vi drack öl och tequila och Ebba Gold spelade, och jag studsade lyckligt runt och skrek och sjöng! Inga skandaler, vi blev mest packade, och dansade och drack för mycket. Stackars våra plånböcker, de skriker nog nu av hunger. Men vaffan, vi har ju just fått skattepengar, lite kan man gött unna sig.

Jag råkade under kvällen dricka av någons drink. Jag skulle ut från Rockbaren, och stannade till av någon anledning vid en kille som höll en drink i handen. Sugröret var precis framför min mun, så jag smakade lite. Sen fick jag dåligt samvete och tryckte upp mitt glas med öl i ansiktet på honom, och fick honom att dricka lite.

Senare på torget mötte vi honom igen, och jag sa "Hej!" eftersom jag kände igen honom, men kunde inte placera honom. "Hej. Vi känner inte varann." sa han då. Heh.

Lina bestämde att hon skulle sova hos mig, och tjoade lyckligt "Vi ska åka med samma buss hem!" På bussen satte vi oss på några säten nära mittgången, och när bussen svängde rullade Lina iväg, ut i mitten  där man har barnvagnar. Jag minns inte om hon fick hjälp upp av någon av de chockade passagerarna, eller hur hon nu tog sig upp. När vi nästan var hemma trillade hon på asfalten och skrapade upp knät. Jag hjälpte inte till, utan tog istället fram kameran. Ca 10 kort på en Lina på backen hittade jag imorse i kameran.

Just det, på väg till Nöjes så fick jag nackspärr. Nackskott va jag nära på att skriva, men det är något annat det. Ja, så nu, efter att ha varit fri från nackspärr i två veckor kom det alltså tillbaka. Så på hela kvällen kunde jag inte titta åt höger. Det är jobbigt att ligga i soffan och titta på tv när man har nackspärr. Stackars Ida, har det vart idag.

Kvällens tråk: Mitt fina gitarrhalsband är mystiskt borta, hittade själva halskedjan på dansgolvet i Rockbaren, men inte själva smycket. Fan, jag blev riktigt ledsen för det.

Kvällens bästa: Jag fick världens godaste tequila. Eller fick och fick, den köpte jag själv. Men det var så god, jag gillar det egentligen inte, men ryktes med av Linas påtryckningar och svepte den. Fan jag måste fått exakt rätt mängs salt, sprit och citron.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits