Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Templet och jag

Igår åt vi hamburgare mitt i vår "nyttiga" vecka, och det firade vi med att låta Erik vara chaufför. Jag och Lina satt först här och tittade på en gammal festfilm från 2000 f. Kr. Om man skulle köpa sig en videokamera och börja filma fester igen? Eller kanske inte, det blir aldrig som förr.

Runt åtta- halv nio drog vi till Spets, där Erik satt och var ölsugen och Glenne oroade sig över att ha skrynklig skjorta. Grabbarna boys drog till Nöjes av någon anledning (och hängde i schlagerbaren hela kvällen, hör på det ni!), medan jag och Lina traskade till Tempel. Eh, nej jag menade att vi åkte, ska visa upp kvällens åk:

(Jag åkte vitt, Lina svart. Lite trist att skåla i champagne helt själv, men så är det när man är en bloggkändis.)

Inne på Tempel hängde alla av sig i garderoben vid entrén. Alla utom jag och Lina som blev lotsade till källaren där vi fick byta om på dansgolvet. Haha, jaja.

Det var stort och Lina gick vilse var tredje minut. De hae tyvärr inte inriktat sig på vissa musikstilar, typ rockbar, schlagerbar etc, utan hade två dansgolv med riktigt kass musik, typ house-techno, eller vad det kan kallas. Och en med "övrig"musik (bon jovi, abba, black eyed peas osv). Åldrarna var ca 23-50, mest 35+ män och en jävla massa bratz, visste inte ens att Karlstad hade så många backslickkillar.

Det luktade dret och läder, och vid ett tröttnade vi och blev hemkörda av chaffisen. Gött mos.

Här hemma borstade jag tänderna medan Erik ställde sig och lagade mos och köttbullar och tog en öl. Jag gick och la mig och somnade med kurrande mage till doftarna av gött mos (, Rune).

Kommentarer

Postat av: apan

justdetja!! läder o dret! HAHA.

2009-11-29 @ 15:58:02
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: LindaLynch

det var inget toppbetyg med andra ord ;D

2009-11-29 @ 19:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits