Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Pot.grat.

Idag vid lunchen så satt en tjej (som jag just nu inser att jag aldrig hört vad hon heter) och åt potatisgratäng. Åh, jag blev vrålsugen! Under restrerande timme av föreläsningen efter lunch satt jag och tänkte på potatisgratäng! Jag funderade på vilken potatis jag kunde använda, och hur lång tid det skulle ta innan den var klar.

När jag kom hem gjorde jag en smoothie istället. Det fick bli min lunch.

Sen gick jag till affären och noterade att Konsum mest hade färskpotatis. Jag gick till hyllan med färdiga potatisgratänger, men blev snål och kände att det var lite fusk. Bestämde mig för någon sorts mjölig potatis, den enda de hade faktistk och köpte en grön paprika och passerade tomater.

Kom hem och undrade va jag ska med paprikan och tomaterna till?

Men, nu står det i ugnen. Jag blandade i köttfärs och paprika. Ja, inte den paprikan jag köpte, utan en annan, röd, jag hade hemma.

Hoppas det blir gott. Det tog fan två timmar att göra. Nja, men nästan. Blir det oätligt kommer jag förbanna mig själv för att jag inte gjorde vanlig jävla potatisgratäng istället. Mycket enklare ju.

Kommentarer

Postat av: soffan

nu blev jag nyfiken, blev det gött??själv bara ääääälskar jag ju de färdiga gratängerna...mums!

2009-09-15 @ 20:21:46
URL: http://sof1e.blogg.se/
Postat av: Kaka

soffan: Oja, det blev en hit! Mumsifullibubblan alltså va nöjd jag blev :D

2009-09-16 @ 13:29:42
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Bengan

Sv: Ah betner e riktigt grym och "ingenting är heligt" är sjukt bra =) håller med dig ;)ne ingen pizza!!! haha

2009-09-16 @ 22:46:20
URL: http://karlssonsebastian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits