Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Recept- Nudelräkwok

Jag lägger upp detta för det är så svinigt gott och ni borde fanimej prova!

  • ett knippe vårlökar/salladslökar (eller ½-1 gul lök om det är så att ni föredrar det)
  • 2 paprikor
  • 1 bit vitkål
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 burk räkor
  • äggnudlar (vi brukar ta 4 "nystan")
  • 3 dl Kelda chili lime eller lovely lemon
Skär löken i bitar. Kärna ur och hacka paprikorna.

Strimla vitkålen. Jag gör det med en osthyvel i durkslaget!

Fräs alltihop i en wokpanna.

Vänd ner räkor och kokta nudlar.

Häll över Keldasåsen och låt allt få ett uppkok.

Jag har inte haft chili limesåsen, utan den andra, så därför har jag kryddat med chilikrydda och sambal oelek för lite hetta. När jag lagt upp det så har jag även klippt över lite färsk persilja!

Seså, prova detta nu! Vrålgott!

Kommentarer

Postat av: apan

åhh!! fan va gött det såg ut!

2009-09-19 @ 11:25:33
URL: http://sugarmonkey.blogg.se/
Postat av: Lisa

Låter jättegott!! Ska testa någon dag.

2009-09-19 @ 11:33:28
Postat av: Kaka

Båda: Det ÄR skitgott och väldigt enkelt! Lite dyrt kan man tycka, men det blir mycket så det äre värt!

2009-09-19 @ 14:54:49
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits