Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Barbie

En helt random bild på en barbie i skogen:

Maj, kom tillbaka! Allt är förlåtet!

Jag är egentligen inte trött på vintern i sig, det är vackert ute och lite mysigt kallt sådär. Men jag är trött på att klä på mig massa så fort jag bara ska hämta posten. Är trött på att jämt ha mössa på mig. Men det jag är allra mest trött på att att min hy hatar denn här torra årstiden. Igår, till exempel var det nollgradigt, och idag är det -7. Då får min hy spunk och begriper ingenting och börjar klia, flagna och vara allmänt besvärlig. Får väl bada i babyolja eller nåt.


Kommentarer

Postat av: Linda

Åh vilken snygg bild!! Like alot! <3

2010-12-17 @ 19:18:37
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Angelika

vintern är underbar och finns ingen bättre tid.. japp du får bada i babyolja, skit i mössan och gå ut nacken och gör snöänglar.. det är skit kul.

2010-12-17 @ 21:19:02
URL: http://maximusochanthea.blogg.se/
Postat av: Kaka

Linda: Mmnaaw, tack, smulan! <3Angelika: Kallt att göra snöänglar utan mössa, tänk å få snö innanför nacken och ner på ryggen iiih!!

2010-12-18 @ 14:39:53
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits