Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Gillet

Här är gille, här är gille, här är gille varenda dag! <-- låt ingen minns?

Idag har vi haft julavslutning med skolan. Det innebar att vi bjöd in idrottslärarna och spelade gitarr och ledde danslekar med dom. De bjöd i sin tur på fika!

Den tråkigaste dansleken (Flickan går i dansen med röda gullband) hade jag och Linda hand om, men vi ordnade det och det fick bli som det blev.

Men gitarrspelningen gick helt okej, har övat massa! Ingen tog närvaro, och ingen av våra lärare var där, så jag vet inte hur de kan kalla det examination...?


Kommentarer

Postat av: Linda

Ida, jag lånar bilden på mig av dig...egovarning kanske men jag får aldrig in några bra på bloggen annars. höppes det är okej, hojta annars ;D

2010-12-22 @ 18:17:22
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Såklart det är okej! Du är jättefin här!

2010-12-22 @ 18:49:58
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Lisa

Jag kommer ihåg låten! Var den med på något band vi hade som små eller var kommer den ifrån?

2010-12-22 @ 22:27:40
Postat av: Lisa

Julklapp och klang, kanske?

2010-12-22 @ 22:28:19
Postat av: Linda

SV: Men Ida, du är inte stygg någonstans :( Hänger inte med alls i ditt resonemang, men visst, jag får göra som kakan befaller.

2010-12-23 @ 00:45:10
URL: http://livinis.blogg.se/
Postat av: Kaka

Lisa: Japp! De har hjälpt mig med flera av låtarna vi spelade igår, haha!

2010-12-23 @ 09:58:45
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits