Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Festligt!

Igår var det festligheter i la stada! Vi satt ett gäng bakom domkyrkan! Skitnajs, massa tjöt och bebisgull. Casper blev alla tjejers mittpunkt, oc hhan charmade brallorna av oss, va jag nära och skriva, det lät ju helt fel. Men han somnade i Emelies famn och blev dretsur när jag tog upp honom, haha konstigt!

Runt midnatt knatade jag, Lina, Emmy och Svante ner till Woolpack. Sög där i oss varsin öl, sedan stängde de ett så vi gick vidare. Emmy gick in på en krog och frågade om det var öppet "Ja, vi stänger tre" sa bartendern, och Emmy kom och sa det till oss. När vi gick för att beställa skrattade bartendern och sa att det kallades "svart humor", självklart har de inte öppet. Vi blev sura och gick vidare, jädra sätt.

Tog en öl på Pitchers, och sedan gick vi till Sundsta där Erik kom och hämtade upp mig.


Tack för igår, jag hade skoj skepp ohoj!
(ska lägga upp lite pics på bdb, så ni vet!)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits