Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Kursstart

Kursstart, kursstart hela dan!

Global utveckling, tror jag den heter. Ja, man dör lite inombords när man hör det, men jag ska inte ta ut förlusten i förskott. Kanske är vrålintressant att göra diagram och läsa om miljön på engelska, för att inte tala om hur spännande det ska bli att läsa om hållbar utveckling!

Intressant skoltid idag, 15-17. VIlken jäkla skittid, för att tala klarspråk.


Ska duscha, det är alltid trevligt att inte lukta gammal helg på måndagar.

Kommentarer

Postat av: Emelie

Jag avslutade globalisering och utveckling i torsdags... Är det den du ska läsa?

2010-01-25 @ 12:55:41
Postat av: hogie

Öh! Varför anar jag sarkasm... Detta är ju det mest spännande som universitet har! Vilka lärare har ni?

2010-01-25 @ 15:38:54
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: kaka

Emelie: Njae, den heter Global hållbar utveckling. Kanske är lite lika?hogie: host Mm.. Vi har Per-Arne Viebke.. ja det va det enda namnet jag kommer ihåg -.- Tommy björk hette kanske ngn också. Bekantingar?

2010-01-25 @ 17:13:22
URL: http://simkaka.blogg.se/
Postat av: Fanny

2010-01-27 @ 23:20:26
Postat av: Fanny

Alltså, kom inte och trampa runt på hållbar utveckling nu. Att begreppet i sig är ganska konstigt är väl en grej, men sedan står det väl om jag inte minns helt fel att just hållbar utveckling skall finnas som en röd tråd genom all undervisning... Så det kan ju kanske vara bra om lärarna vet vad det är.

2010-01-27 @ 23:22:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits