Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Uuä!

Skulle använda såndär färdigpressad citronsaft förut. Sån som är i en burk som ser ut som en citron, ni vet. Jag tryckte och det verkade gå lite trögt för saften att rinna ur, men det kom lite iallafall. Såg att det satt något i själva öppningen, så jag petade ut det och det var ngt småslemmigt ljusbrunt. Såg vråläckligt ut, men jag täntke att äsch, det är väl bara citronsaft som torkat eller något.

Ja, jo det var det säkert, men lite äckligare blev det när jag såg att produkten gick ut i mars förra året! Vi har använt den där jäkla saften flera gånger och på sistone har det vart svårt att få ut, men vi har bara avfärdat det med att det säkert börjar bli lite kvar i förpackningen, så man får trycka hårdare.

Uuä. Blä.

Kommentarer

Postat av: Lisa

Urk.

2010-01-29 @ 18:22:23
Postat av: Helena Gustavsson

Ush vilken otur :/

2010-01-31 @ 11:41:11
URL: http://leaahsbox.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits