Alfie
Då ser Erik att det inte skulle öppna på 3 timmar. Vi var vrålhungriga och gjorde lite mat hemma. Vi åt och åt och bestämde oss för att inte beställa förrätt när vi väl kom til restaurangen.
När klockan var lite efter öppningstid blåste vi in till la stada och hittade ett minimalt bord där vi blev servade av inte mindre än tre (3!) servitörer! Jag kände mig som E-type, minst. Vi beställde "Köttets lustar", som är fläskfilé m bea.sås, oxfile m. pepparsås och kycklingfilé m champinjoner i portvinsås. Dock beställde jag bea.sås till alla köttbitar, så det var en hel damm av bearnaise på min tallrik, till min stora glädje!
Till efterrätt tog Erik en bananasplit och jag tog chokladgratinerade björnbär m. citronparfait. Vet inte riktigt vad det där sista är/var, men det var otroligt gott!
Tog inga kort, så jag lägger in denna istället:
Jag med E-types hår.
Kommentarer
"det var en hel damm av bearnaise på min tallrik"
I LOVE IT! [din formulering asså ;)]
Låter riktigt trevligt :D
Lisa: mja, nja jag föredrar bea framför alla andra såser! Portvinsås är för sött, och ja... nej. Inga kommentarer.
Krille: :D And I LOVE BEA!! <3
Rävfan: Jao, riktigt najs! Kött für alles!
Haha!
Helt plötsligt fick jag en syn innifrån en kyrka, säkert en 20år gammal syn. En prälle hade ett litet mäninskobarn i famnen, plötsligt hällde han vatten över barnet som genast började skrika... vänta nu kom det ljud till synen, ett barn skriker medans prällen säger; IDA då döper jag detta guds barn till BEAtrice (-:
-IDA "så" döper- <stavning>
Hehe, kanske prällen rent av häller bea över ongen! Åh, jag blir vrålsugen på bearnaisesås igen!!
Fick en ny syn; Ongen kommer se ut som Maggie Simpson av all bea ;)
Vad gott det låter, men det är hädelse att byta bort pepparsås och portvinssås, även om det var till bea.
Parfait är typ fryst grädde, lite som frozen cheesecake, fast utan ost.