Kanske är det här med ”Om” lite i värsta laget på en blogg som bara, endast och helt uteslutande handlar om mina tankar och funderingar, men jag är ju inte den som är den, utan tycker att alla borde få en större bit Kaka. Så, mer Kaka åt alla:

Ida heter jag om du frågar familjen, Sudden heter jag om du frågar kompisar och kompisars föräldrar, Dutten heter jag om du frågar Sockerapas mormor. Jag är äldre än jag ser ut, och pratar ofta och gärna om hur det är ”nu när man inte är 20 längre”.

Jag är born and raised på Hammarö, men är nu iskall Karlstadsbo. Lever och frodas här med en karl och en liten Drutt som kom till världen i slutet av september 2011. Skriver i princip inget om Druttan här, men vill man läsa om henne så får man hojta till så får man troligtvis lösenordet till den låsta Druttbloggen.

Jag har varit fullärd bloggare i några år, men kan fortfarande publicera ogenomlästa, felstavade inlägg utan att blinka. Jag är dessutom en jävel på att vicka på näsan och strike an Elvisläpp. Jag gillar bearnaisesås, jordgubbar och doften av nyklippt gräs, men jag gillar varken clowner, tomtar eller senap.

När jag inte bloggar så pluggar jag till förskolelärare vid Karlstads Universitet, och när jag inte pluggar så dricker jag öl, breakedansar (alternativt discodansar) och sjunger Allsång, Lips eller karaoke. Alla ska vara med, hellre än bra, är parollen i mitt hem, och det brukar locka fram toner ur de mest inbitna, tystlåtna nördarna som hittat till min soffa!

Blondiner 


Aftonbladet när det är som bäst. Den där listan, skulle den gälla alltså bara blondiner? Inte varje tjej? Right. Nästa fråga är ju om vi snackar färgade blondiner, eller äkta vara? (Jag är förresten, för tillfället både ock. Haha! Både äkta och färgad!)

Kommentarer

Postat av: Mingu

... och varför står inte prydnadskuddar med?! Visst, de blondiner jag känner har mängder med prydnadsuddar hemma... små chica utstickande strandremsor, skär och stenhällar som de tagit från Vänern, Västkusten eller något annat stort vatten, och lagt hemma i vardagsrummet. Så prydnadsuddarna borde ligga långt högre än plats 19. M-E-N, som sagt, var är prydnadskuddarna...

2010-07-28 @ 14:38:57
URL: http://mingucosm.blog.com/
Postat av: kaka

Mingu: Kan bara hålla med, sen så tycker jag att det är fint att så många har just prydnadSuddar (antar att de liknar Eriks Leninstaty, fast det är jag)! Men som sagt, var är prydnadskuddarna, de hamnade säker på 21e plats.

2010-07-28 @ 18:20:51
URL: http://simkaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

hits